Akční TPS

Grand Theft Auto 4 - Problem z trofeji Key To The City (GTA IV) (41)

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Pouzil si niekedy cheaty?

• misatoor
    misatoor
  • TonyRocky
    TonyRocky

Tady je mapa kde se vyskytují. Ale která v kolik to neporadím.

link

• Riso123
    Riso123

potrebujem poradit ktore nahodne postavi sa objavuju v noci a ktore cez den dakujem

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Hulvat: Ano je to odmena za 100% dokoncenie.

• Hulvat
    HulvatFOREVER Rowdy

Jinak mam dalsi dotaz, ted po dohrani hry na 100% jsem zjistil ze nemama omezeni v poctu naboju u zadne zbrane vcetne granatu a RPG. Je to kvuli tem 100% ?

• veks
    veksDJ

BBC2 kupovat budu, jen asi ne hned při vydání a demo paříme ostošest :)

• Hulvat
    HulvatFOREVER Rowdy

Jasny Veks, jeste jednou vsem diki. Mimochodem budes kupovat BBC2? Mohli by jsme zase harasit jak za starejch casu. :)

• veks
    veksDJ

Ještě aby Pepe neměl pravdu, ten má tu hru projetou skrz na skrz, blázen. A přesně jak říká, některé trofeje blokují, ale ke 100% ti to zablokovat nic nemůže, maximálně tu trofej, ale ve statistikách ti to musí 100% ukázat. Už se moc těším na datadisky.

• Hulvat
    HulvatFOREVER Rowdy

By me zajimalo kterej stupidni zakomplexovanej debil tady vsem rozdava minuska.

Martin : to ja taky a nevis ani jak! :)

• SmartinS
    SmartinSHelloworld

Tak to jsem rád.

• sova655
    sova655gabrda_9

Ja ti to tady taky napsal!! ,,nebo ty postavy nekdy tam nejaka neni musis udelat vsechny mise a nektery jich maji vice [s3]

• Hulvat
    HulvatFOREVER Rowdy

sorry, odeslalo me to odpoved dvakrat :(

• Hulvat
    HulvatFOREVER Rowdy

Jo jde to i z cheaty........ Proste od zacatku me to pripadalo jako blbost a ve skutecnosti to blbost je

• SmartinS
    SmartinSHelloworld

Takže ti to jde i s cheaty?

• Hulvat
    HulvatFOREVER Rowdy

Tak a je to tu. Muzu si sipat popel na hlavu. Nedalo me to a sel jsem to potreti za posledni dva dny jeste jednou vobjet a zjistil jsem ze Pepe ma pravdu! Je to tim ze se nektere random charaktery obejvuji jen treba v noci. Vypekl me Eddie2, moc diki Pepe a vy ostatni anti-cheateri me muzete tak akorat vite co. Diki Chlapy!

• Pepe17CZ
    Pepe17CZ

Hulvat: Ver bo ne,ale opravdu se jedna o jednu z nahodnych postav,cheaty u tohoto dilu gta nehrajou zadnou roli jen bloknou par trofeji,ale 100% se da dosahnout..a to zes dostal trofej je sice hezky,ale trofej dostavas jen za jejich potkani a ne za splneni vsech jejich ukolu.Nejlepsi bude pokud mas mapu kde se vsechny ty postavy nachazi,ty mista projet a urcite na ni narazis.

• sova655
    sova655gabrda_9

Nebo se pocitaj i zavody od brucieho ty musis taky udelat

• REK-CZ
    REK-CZ

Jestli nekdo nemuze dohrat hru kvuli tomu, ze pouzil cheaty, tak muze nadavat akorat sam sobe.

• sova655
    sova655gabrda_9

hele tak zkus jestli si z kazdym kamosem udelal vsechny aktivity v mobilu co u nej jsou,,,nebo ty postavy nekdy tam nejaka neni musis udelat vsechny mise a nektery jich maji vice

• Dacyn
    DacynDotA

no ja teda potrebu v ty hre k cheatum vubec nemel, mam to dohrany skoro podruhy a ani jednou sem cheat nepouzil, takze to neni zas tak hrozny, ikdyz zas je pravda, ze s cheatama je to zabavnejsi, ze se clovek nemusi zabyvat prkotinama jako je hledani auta nebo servis

• Hulvat
    HulvatFOREVER Rowdy

Tak to jsem pekne v prheli. To ze bych neco nesplnil nadobro vylucuju. Psat si do sesitu poznamky kdyz si neco potrebuju zapamatovat je u me samozrejmost uz od dob PS2 (kua to uz muze bejt 7 let), proto jsem si jistej tim ze vsechno mam mit tak jak mam. Cheaty pouzivam hojne protoze jak ste si vsimly ani kdyz jedete z autem podle predpisu stejnak do vas nejaka kuva napali a ani nemrknete takze auta opravuju cheatem a tak podobne. Proste jestli je to tak GTA je nahovno a asi se vratim zas k Saints Row 2 ktery me tady lezi.

• Mird@
    Mird@

to je na gtackach pěkně na lofas no..... prostě bez cheatů.... [s3]

• SmartinS
    SmartinSHelloworld

Tak to je pro mě taky průser.

• Mird@
    Mird@

ne...proč bych si dělal prdel???

• MALEJMORIS
    MALEJMORISMGS4 10/10

Hulvat: Trofej No more Strangers je za potkani vsech nahodnych postav. Na trofej ti staci je potkat jednou.

• SmartinS
    SmartinSHelloworld

Mird@: to si děláš srandu ne?

• Mird@
    Mird@

tag já ti poradim..... pokud si použil cheat tag si hold namydlenej.... páč kravina je co říkáš.... pokud použiješ cheat....uloží se ti hra tag se to uloží i stim použitym cheatem ve statistikách a load ti nepomůže !!!! dohrál sem vice city i san andreas na 100% a šlo to jen bez cheatů ! jag sem jakejkoliv použil tag tě to u savu varovalo že už to nedohraješ na 100% ...proto sem žádný už niky nepoužil.....kámoš to zkoušel s cheatama a šlo mu to na 99,5 nebo 99,9 % ale 100% nikdy s cheatem nedosáhl...

• REK-CZ
    REK-CZ

Clovece mam pocit, ze pokud jsi kdykoliv zapnul cheaty, tak bylo dokonceni na 100% nemozny. Nejsem si teda jisty, uz je to davno...

Jinak teda bych mrknul na ty aktivity s prateli a klidne je vsechny se vsema sjel znova, protoze to se ti nikam nezapisuje a mohl jsi neco prehlidnout. Ja si je i psal, abych vedel, kde a s kym uz jsem byl.

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Nemohlo sa stat ze si dostal trofej trofej, a potom si si to nesejvol/zabili ta/loadol si iny save, trofej sa ulozila ale stretnutie z random postavou alebo aktivitou z kamosom nie?

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.