Akční TPS

Grand Theft Auto 4 - GTA IV (257)

• beeturbo
    beeturboRETRO
    3

A proč by nehrál? Já třeba hraju i na PS1 a jestli se tomu někdo diví a přijde mu to k smíchu, ukazuje jen svou hloupost. A tomu se je třeba 😂😂😂🤣

• Lubosek Rumcajs
    Lubosek Rumcajs
    1

To ještě někdo hraje na Ps3? 😂

• mattias-47
    mattias-47

Nepomohl by někdo s trofejí za heist prison break na PS3? Chybí mi už jen finále, ale schopné hráče aby pohledal

• Predator
    Predator

Hraje dosud někdo multiplayer nebo eventuálně ví kdokoli něco o někom kdo ho stále hraje? Nedělám si velké naděje, ale za napsání nic nedám.:D

• Predator
    Predator

Já to zatím moc nehraji, nicméně chtěl bych právě začít s někým. Zítra si tě rozhodně přidám, avšak až kolem 16 hodiny.

• sweat55
    sweat55Gojira

PredatorKRcz jestli chceš zahrát GTA IV tak si mě přidej, nick DoubleDCZE. Je super že ještě někdo hraje [s12][s6]

• Predator
    Predator

Já o voze, ty o koze, ale v pořádku nic se nestalo.:D

• MiloPS3
    MiloPS3

jejda..., ja jen vydel GTA tak mi nedoslo ze jde taky jinej dil, pardon, tam sem zapnul onlin jen 1 ..

• Predator
    Predator
    2

Ale já píši o ČTVRTÉM dílu:D, jenž vůbec nevyšel na PS4. Kdybych psal o pátém dílu, tak to napíši do vlákna k pátému dílu a nevím, proč bych to vlastně psal, když pátý díl hraje mnoho lidí jak na PS3, tak PS4.

• MiloPS3
    MiloPS3

"..na PS3.." heh , to jako ze se budu muset natahovat a vkladat disk do 3 jo ? [s6] , 4 nemas ?

• Predator
    Predator

MiloPS3, tak si mne přidej. Mám stejný nick na PS3 jako zde. Zahrajeme a můžeme si klidně vypomoct.

• MiloPS3
    MiloPS3

ja tet spis hraju znova singl, multak sem zatim jeste moc nestih, schanel sem nekoho na trofeje ...(nikdo), musim to jeste dotahnout na 100lt takze se v multaku jeste ukazu ..

• Predator
    Predator
    1

Je tu vůbec někdo kdo to hraje nebo někdo o kom ví, že to stále hraje?:D Vím, že tu je pátý díl, ale s někým bych rád zahrál mulťák.

• Swarm23
    Swarm23△○✕◻

hraje to jeste vubec nekdo? vzdycky kdyz si chceme dat s kamosem napr. deathmatch, jsme tam jen my 2....vlastne je to u vsech modu[s10]

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

Pochybuju, ze ten blur odstranili u puvodniho gta4, urcite se bude tykat pouze DLC TBOGT.

• Cimbu
    Cimbu

Kdo se pokousite o trofej Wanted v gta mp tak si me pridejte do pratel rad se pridam... nick je cimbu

• GTA-MANIAC
    GTA-MANIAC

23.8.2010 13:00 ješte pořad nejede rank v multiplayeru dam load a prachy v tahu to ani nehraju .napište někdo až to pujde pls [s3]

• Pepe17CZ
    Pepe17CZ

Zase udrzba bo tak neco,vetsinou to vzdycky 2-3 dny nezapocitava.Chce to pravidelne kontrolovat statistiky.

• Kryshot
    KryshotNo Escape

To samý se mi stalo dneska už po druhý ... znova ze 4.tého levelu na 2.hý

• Cimbu
    Cimbu

cau lidi, mám problém v gta4 s mp. včera jsem hrál Hangman Noose pořád do kola abych vydelal nějaké peníze a dneska jsem to zapnul a peníze byly pryč jako by se ta včerejší hra vůbec neuložila. nevíte někdo co s tím?

• sten32
    sten32loading...

ronyrocky: no niesu ale asi šlo o nejaky bug/glitch

• TonyRocky
    TonyRocky

Nesetkal se někdo z vás na online s cheaterem? Běhal tam chlápek, byl nesmrtelný a jednou za minutu vybouchl a všechny (většinou) to vzalo s sebou.

Já sem myslel že na konzole, teda alespoň na online cheaty nejsou. To mě teda pěkně štvalo...

• Pepe17CZ
    Pepe17CZ

Bohuzel neda je to ciste nahoda..

• Swarm23
    Swarm23△○✕◻

Zdar potrebuju poradit, da se nejak v deal's breakeru ovlivnit, aby ujizdeli po vode a ne po silnici?nebo je to ciste nahoda? [s8]

• venca005
    venca005venca005

najdi si nekde cislo na zit a kdyz jim zavolas, tak ti poslou nazev pisnicky, ktera zrovna hraje v aute a interpreta. byva to na billboardech a na ruznych plakatech

• miroajax
    miroajaxWAKE

xxEliteXX to by melo byt ono, jestli se nepletu link [s1]

• Yarda
    Yarda

ja mam max rank v gta 4 [s6] .......konecne

• VulcanR
    VulcanRTrogári

kuki: Pribudaju normalne do GTA4 achievementov.

• kuki164
    kuki164Play3Day

Na PS3 verziu GTA4 pribudol patch 1.06 sú tam už trofeje ku LaD a BoGT.

edit: Ja si plánujem kúpiť Episodes from liberty city neviete niekto či trofeje pribudnú zvlášť alebo budú pribúdať do pôvodného GTA4? Ako je to na Xboxe?

• IMHeS
    IMHeSS.O.A.D.

jakto že ne nick tam mám :D IMHeS-5 když tak :)

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

Bud jsem neznalej nebo slepej, ale nevidim nikde jaky mas PSN nick, tak az budes mit gamesu zpatky, Pedro_CZ se na tebe bude tesit s nabitou zbrani:D:D

• IMHeS
    IMHeSS.O.A.D.

zrovna sem to pujčil kamošovi ale jak mi to vrátí tak tě můžu rozdrtit :D

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

Je tu nekdo kdo hraje deadmatch a mysli si, ze to fakt umi?Uz me to s tema cajickama neba:D

• EcoManiac
    EcoManiacDemente!

Za všechno může NAT TYPE [s8]

• senator
    senator

ahoj EcoManiac.Cz a roly30, díky za podporu nad tím blbem a děkuju moc za radu. Ještě se chci zeptat, čím by to mohlo být (měnil jsem si účet, jestli to není tím, na ten minulý jsem to už jednou hrál). Díky a čau.

• Michfa
    Michfa

Ale martas toz makej [s6] nemám co hrát [s8]

• EcoManiac
    EcoManiacDemente!

roly30 Kdyby sis to pořádně přečet to co píše tak bys zjistil že nemá problém s tim že tam chodí cizáci ale ten že mu to hází error. Senator tvůj problém spočívá v tom že tvůj nebo jeho port se neslučuje s tim jeho nebo na opak což znamená že se prostě nepřipojíš ale když to založí někdo jinej a pošle invite tobě a tvému friendovi tak by to mělo jít (vlastní zkušenosti) easy

• roly30
    roly30

IMHeS: jo a kdyby si uměl číst tak se nebaví o tom jak poslat pozvánku ale jak vytvořit vlastní hru aby tam nikdo nemohl.......

• IMHeS
    IMHeSS.O.A.D.

njn děláš ze mě krysu a sám si svatý... nevíš o jakém čtverečku se bavím, poradím ti: když chce aby tam byl nějaký jeho kemo tak invite se pro něho nevycucá jen tak z prstu... rozuměla?

• roly30
    roly30

nevim o jakym čtverečku se to imhes baví asi ví víc než my. Hele šipkou nahoru vem telefon dej online vyber si nějaký mod a máš tam kolik míst chceš rezervovat jestli tam chcete být samy tak dej max = nikdo se ti tam nepřipojí jen ty lidi které pozveš :)

• IMHeS
    IMHeSS.O.A.D.

já vím jsem hajzl ( hláška ze scary movie)

ale tak na to se fakt nedá nic napsat občas mě sere jak můžou být někteří lidé tupí.... tady jde jen o ten čtvereček nebo trojuhelník a to je celá věda

a jinak sry za urážku.. občas sem fakt hnusná ku..va :-P

• senator
    senator

Jses peknej idiot IMHeS, kdybys misto nadavek radeji poradil udelal bys lip, kazdej neni tak zkusenej jako ty, ale to ty hulvate asi nedokazes pochopit. Nazdar.

• Martas12
    Martas12Martas1283

xDante1986, Michfa : Ja prave to mam vytiskle, akorat jedu, jedu - strilim, strilim a najednou jsem na policku 180 a mam jich jeste zastrelit 21 [s6] [s6]

Jelikoz me to bavi, tak si to dam repete.. [s13]

• Michfa
    Michfa

[s6] jsi si to měl psát jak jsem ti říkal [s6]

• Martas12
    Martas12Martas1283

Momentalne strilim holubi, ale nejak jsem jeden zapomel zastrelit, jde nejak zjistit, ktery mi chybí??? nebo to musim delat od znova..tzv. od 1...

• IMHeS
    IMHeSS.O.A.D.

tak to si v p..či

co to je? za co ty mínuska, je to pravda senator je chuj co neumí zmáčknout trojuhelník, čtvereček nebo čím se dělá invite a má bordel ve friends listu jinak by normal hrál s kámošem tak se těma mínuskama udavte

• senator
    senator

Ahoj, poradi mi tady prosim nekdo? Chci hrat s kamosem GTA4 online ale nevime jak se mame najit, vzdycky se mi tam pripoji nekdo jinej a nikdy ten kamos, co mame delat? Vidim ho, poslu pozvanku (nebo i on) potvrdim ji a pise mi to ze je neco neexistujici, nechapu. Dik za radu.

• sten32
    sten32loading...

mne sa na disku objavily take male fliačiky a nejde to ani vyčistiť takže som dohral [s8]

• skrit3k
    skrit3k

Zdar chlapi. Stala se mi nemila vec, praskl mi br-disc, proto se tazu, zda-li nekdo nema na prodej bud jenom disc nebo jestli nekdo neshani obal a manual.) Dikec

• TumaPetr
    TumaPetr

Máte někdo speciálku? Zajímala by mě její serióznost/kvalita?

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.