Ale já píši o ČTVRTÉM dílu:D, jenž vůbec nevyšel na PS4. Kdybych psal o pátém dílu, tak to napíši do vlákna k pátému dílu a nevím, proč bych to vlastně psal, když pátý díl hraje mnoho lidí jak na PS3, tak PS4.
ja tet spis hraju znova singl, multak sem zatim jeste moc nestih, schanel sem nekoho na trofeje ...(nikdo), musim to jeste dotahnout na 100lt takze se v multaku jeste ukazu ..
cau lidi, mám problém v gta4 s mp. včera jsem hrál Hangman Noose pořád do kola abych vydelal nějaké peníze a dneska jsem to zapnul a peníze byly pryč jako by se ta včerejší hra vůbec neuložila. nevíte někdo co s tím?
najdi si nekde cislo na zit a kdyz jim zavolas, tak ti poslou nazev pisnicky, ktera zrovna hraje v aute a interpreta. byva to na billboardech a na ruznych plakatech
Na PS3 verziu GTA4 pribudol patch 1.06 sú tam už trofeje ku LaD a BoGT.
edit: Ja si plánujem kúpiť Episodes from liberty city neviete niekto či trofeje pribudnú zvlášť alebo budú pribúdať do pôvodného GTA4? Ako je to na Xboxe?
Bud jsem neznalej nebo slepej, ale nevidim nikde jaky mas PSN nick, tak az budes mit gamesu zpatky, Pedro_CZ se na tebe bude tesit s nabitou zbrani:D:D
ahoj EcoManiac.Cz a roly30, díky za podporu nad tím blbem a děkuju moc za radu. Ještě se chci zeptat, čím by to mohlo být (měnil jsem si účet, jestli to není tím, na ten minulý jsem to už jednou hrál). Díky a čau.
roly30 Kdyby sis to pořádně přečet to co píše tak bys zjistil že nemá problém s tim že tam chodí cizáci ale ten že mu to hází error. Senator tvůj problém spočívá v tom že tvůj nebo jeho port se neslučuje s tim jeho nebo na opak což znamená že se prostě nepřipojíš ale když to založí někdo jinej a pošle invite tobě a tvému friendovi tak by to mělo jít (vlastní zkušenosti) easy
njn děláš ze mě krysu a sám si svatý... nevíš o jakém čtverečku se bavím, poradím ti: když chce aby tam byl nějaký jeho kemo tak invite se pro něho nevycucá jen tak z prstu... rozuměla?
nevim o jakym čtverečku se to imhes baví asi ví víc než my. Hele šipkou nahoru vem telefon dej online vyber si nějaký mod a máš tam kolik míst chceš rezervovat jestli tam chcete být samy tak dej max = nikdo se ti tam nepřipojí jen ty lidi které pozveš :)
ale tak na to se fakt nedá nic napsat občas mě sere jak můžou být někteří lidé tupí.... tady jde jen o ten čtvereček nebo trojuhelník a to je celá věda
a jinak sry za urážku.. občas sem fakt hnusná ku..va :-P
Jses peknej idiot IMHeS, kdybys misto nadavek radeji poradil udelal bys lip, kazdej neni tak zkusenej jako ty, ale to ty hulvate asi nedokazes pochopit. Nazdar.
xDante1986, Michfa : Ja prave to mam vytiskle, akorat jedu, jedu - strilim, strilim a najednou jsem na policku 180 a mam jich jeste zastrelit 21 [s6] [s6]
co to je? za co ty mínuska, je to pravda senator je chuj co neumí zmáčknout trojuhelník, čtvereček nebo čím se dělá invite a má bordel ve friends listu jinak by normal hrál s kámošem tak se těma mínuskama udavte
Ahoj, poradi mi tady prosim nekdo? Chci hrat s kamosem GTA4 online ale nevime jak se mame najit, vzdycky se mi tam pripoji nekdo jinej a nikdy ten kamos, co mame delat? Vidim ho, poslu pozvanku (nebo i on) potvrdim ji a pise mi to ze je neco neexistujici, nechapu. Dik za radu.
Zdar chlapi. Stala se mi nemila vec, praskl mi br-disc, proto se tazu, zda-li nekdo nema na prodej bud jenom disc nebo jestli nekdo neshani obal a manual.) Dikec
Grand Theft Auto 4 - GTA IV (257)
A proč by nehrál? Já třeba hraju i na PS1 a jestli se tomu někdo diví a přijde mu to k smíchu, ukazuje jen svou hloupost. A tomu se je třeba 😂😂😂🤣
To ještě někdo hraje na Ps3? 😂
Nepomohl by někdo s trofejí za heist prison break na PS3? Chybí mi už jen finále, ale schopné hráče aby pohledal
Hraje dosud někdo multiplayer nebo eventuálně ví kdokoli něco o někom kdo ho stále hraje? Nedělám si velké naděje, ale za napsání nic nedám.:D
Já to zatím moc nehraji, nicméně chtěl bych právě začít s někým. Zítra si tě rozhodně přidám, avšak až kolem 16 hodiny.
PredatorKRcz jestli chceš zahrát GTA IV tak si mě přidej, nick DoubleDCZE. Je super že ještě někdo hraje [s12][s6]
Já o voze, ty o koze, ale v pořádku nic se nestalo.:D
jejda..., ja jen vydel GTA tak mi nedoslo ze jde taky jinej dil, pardon, tam sem zapnul onlin jen 1 ..
Ale já píši o ČTVRTÉM dílu:D, jenž vůbec nevyšel na PS4. Kdybych psal o pátém dílu, tak to napíši do vlákna k pátému dílu a nevím, proč bych to vlastně psal, když pátý díl hraje mnoho lidí jak na PS3, tak PS4.
"..na PS3.." heh , to jako ze se budu muset natahovat a vkladat disk do 3 jo ? [s6] , 4 nemas ?
MiloPS3, tak si mne přidej. Mám stejný nick na PS3 jako zde. Zahrajeme a můžeme si klidně vypomoct.
ja tet spis hraju znova singl, multak sem zatim jeste moc nestih, schanel sem nekoho na trofeje ...(nikdo), musim to jeste dotahnout na 100lt takze se v multaku jeste ukazu ..
Je tu vůbec někdo kdo to hraje nebo někdo o kom ví, že to stále hraje?:D Vím, že tu je pátý díl, ale s někým bych rád zahrál mulťák.
hraje to jeste vubec nekdo? vzdycky kdyz si chceme dat s kamosem napr. deathmatch, jsme tam jen my 2....vlastne je to u vsech modu[s10]
Pochybuju, ze ten blur odstranili u puvodniho gta4, urcite se bude tykat pouze DLC TBOGT.
Kdo se pokousite o trofej Wanted v gta mp tak si me pridejte do pratel rad se pridam... nick je cimbu
23.8.2010 13:00 ješte pořad nejede rank v multiplayeru dam load a prachy v tahu to ani nehraju .napište někdo až to pujde pls [s3]
Zase udrzba bo tak neco,vetsinou to vzdycky 2-3 dny nezapocitava.Chce to pravidelne kontrolovat statistiky.
To samý se mi stalo dneska už po druhý ... znova ze 4.tého levelu na 2.hý
cau lidi, mám problém v gta4 s mp. včera jsem hrál Hangman Noose pořád do kola abych vydelal nějaké peníze a dneska jsem to zapnul a peníze byly pryč jako by se ta včerejší hra vůbec neuložila. nevíte někdo co s tím?
ronyrocky: no niesu ale asi šlo o nejaky bug/glitch
Nesetkal se někdo z vás na online s cheaterem? Běhal tam chlápek, byl nesmrtelný a jednou za minutu vybouchl a všechny (většinou) to vzalo s sebou.
Já sem myslel že na konzole, teda alespoň na online cheaty nejsou. To mě teda pěkně štvalo...
Bohuzel neda je to ciste nahoda..
Zdar potrebuju poradit, da se nejak v deal's breakeru ovlivnit, aby ujizdeli po vode a ne po silnici?nebo je to ciste nahoda? [s8]
najdi si nekde cislo na zit a kdyz jim zavolas, tak ti poslou nazev pisnicky, ktera zrovna hraje v aute a interpreta. byva to na billboardech a na ruznych plakatech
xxEliteXX to by melo byt ono, jestli se nepletu link [s1]
ja mam max rank v gta 4 [s6] .......konecne
kuki: Pribudaju normalne do GTA4 achievementov.
Na PS3 verziu GTA4 pribudol patch 1.06 sú tam už trofeje ku LaD a BoGT.
edit: Ja si plánujem kúpiť Episodes from liberty city neviete niekto či trofeje pribudnú zvlášť alebo budú pribúdať do pôvodného GTA4? Ako je to na Xboxe?
jakto že ne nick tam mám :D IMHeS-5 když tak :)
Bud jsem neznalej nebo slepej, ale nevidim nikde jaky mas PSN nick, tak az budes mit gamesu zpatky, Pedro_CZ se na tebe bude tesit s nabitou zbrani:D:D
zrovna sem to pujčil kamošovi ale jak mi to vrátí tak tě můžu rozdrtit :D
Je tu nekdo kdo hraje deadmatch a mysli si, ze to fakt umi?Uz me to s tema cajickama neba:D
Za všechno může NAT TYPE [s8]
ahoj EcoManiac.Cz a roly30, díky za podporu nad tím blbem a děkuju moc za radu. Ještě se chci zeptat, čím by to mohlo být (měnil jsem si účet, jestli to není tím, na ten minulý jsem to už jednou hrál). Díky a čau.
Ale martas toz makej [s6] nemám co hrát [s8]
roly30 Kdyby sis to pořádně přečet to co píše tak bys zjistil že nemá problém s tim že tam chodí cizáci ale ten že mu to hází error. Senator tvůj problém spočívá v tom že tvůj nebo jeho port se neslučuje s tim jeho nebo na opak což znamená že se prostě nepřipojíš ale když to založí někdo jinej a pošle invite tobě a tvému friendovi tak by to mělo jít (vlastní zkušenosti) easy
IMHeS: jo a kdyby si uměl číst tak se nebaví o tom jak poslat pozvánku ale jak vytvořit vlastní hru aby tam nikdo nemohl.......
njn děláš ze mě krysu a sám si svatý... nevíš o jakém čtverečku se bavím, poradím ti: když chce aby tam byl nějaký jeho kemo tak invite se pro něho nevycucá jen tak z prstu... rozuměla?
nevim o jakym čtverečku se to imhes baví asi ví víc než my. Hele šipkou nahoru vem telefon dej online vyber si nějaký mod a máš tam kolik míst chceš rezervovat jestli tam chcete být samy tak dej max = nikdo se ti tam nepřipojí jen ty lidi které pozveš :)
já vím jsem hajzl ( hláška ze scary movie)
ale tak na to se fakt nedá nic napsat občas mě sere jak můžou být někteří lidé tupí.... tady jde jen o ten čtvereček nebo trojuhelník a to je celá věda
a jinak sry za urážku.. občas sem fakt hnusná ku..va :-P
Jses peknej idiot IMHeS, kdybys misto nadavek radeji poradil udelal bys lip, kazdej neni tak zkusenej jako ty, ale to ty hulvate asi nedokazes pochopit. Nazdar.
xDante1986, Michfa : Ja prave to mam vytiskle, akorat jedu, jedu - strilim, strilim a najednou jsem na policku 180 a mam jich jeste zastrelit 21 [s6] [s6]
Jelikoz me to bavi, tak si to dam repete.. [s13]
[s6] jsi si to měl psát jak jsem ti říkal [s6]
Momentalne strilim holubi, ale nejak jsem jeden zapomel zastrelit, jde nejak zjistit, ktery mi chybí??? nebo to musim delat od znova..tzv. od 1...
tak to si v p..či
co to je? za co ty mínuska, je to pravda senator je chuj co neumí zmáčknout trojuhelník, čtvereček nebo čím se dělá invite a má bordel ve friends listu jinak by normal hrál s kámošem tak se těma mínuskama udavte
Ahoj, poradi mi tady prosim nekdo? Chci hrat s kamosem GTA4 online ale nevime jak se mame najit, vzdycky se mi tam pripoji nekdo jinej a nikdy ten kamos, co mame delat? Vidim ho, poslu pozvanku (nebo i on) potvrdim ji a pise mi to ze je neco neexistujici, nechapu. Dik za radu.
mne sa na disku objavily take male fliačiky a nejde to ani vyčistiť takže som dohral [s8]
Zdar chlapi. Stala se mi nemila vec, praskl mi br-disc, proto se tazu, zda-li nekdo nema na prodej bud jenom disc nebo jestli nekdo neshani obal a manual.) Dikec
Máte někdo speciálku? Zajímala by mě její serióznost/kvalita?
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.