Závodní

Gran Turismo PSP (23)

• gulfstrem
    gulfstrem

tak jsem si ho konečně taky zahrál a musím říct, jsem docela zklamaný, hrál jsem všechny díly z PS1 i PS2 a tohle mně docela zklamalo. Doufám, že na PS3 bude lepší, protože se na GT5 těším od doby co mám PS3.

Jinak mi to přijde pořád to samý - hlavně ty auta, k čemu mi je že tam je 10x Skyline.

• Dawwer
    DawwerTOBELL

Díky moc. Nakonec se mi podařilo sehnat aj český, tak kdyby někdo chtěl, tady je to v pdf: link

• RafanRBR
    RafanRBRgo CRF go!

Kdyžtak je to tu: link

Nevím jak dlouho to tam nechám, ale kdyžtak dám nový odkaz nové.

• Dawwer
    DawwerTOBELL

Našla by se tady dobrá duše, jenž vlastní UMD originál GT a byla by ochotna mi uploadnout obal? Na netu je totiž všude jen přední část obalu... Kdyžtak díky :-)

• bolek
    bolek

tekken90, no nedá se nic dělat nejsou [s13] Já mám všechny ty licence ( úkoly ) skoro hotové jen válčím s tím lambem v monacu [s3]

• tekken90
    tekken90MGS4 10/10

bolek špatně nehledáš.. GT PSP bohužel kariéru a ani závody nemá... licence tam vlastně taky nejsou, jsou to jen jakési úkoly... jinak se daj dohrát za pár hodin všechny.. :(

• bolek
    bolek

to MDK zdarec máš všechny licence hotové ? Nenašel jsem tam klasické závody jako jsou třeba velké závody na hodinu nebo třeba na 100 kol, kde si musel měnit po čase gumy, které když si vyhrál tak si získal balík peněz a auto. Nebo jen špatně hledám ?

• MDK
    MDK

No docela me to stve, 4 znacky aut jednou za dva dny a jeste k tomu maximalne 10 modelu, mam odehrano asi 70 dni a moje oblibene Lamborghini tam jeste ani nebylo :)

ice-p: neda, da se nastavovat pouze tuhost tlumicu, vyska podvozku atd, jako v GT5P

• ice-p
    ice-p

dají se tady tunit auta(myslím tím spojlery,pneu,šasi,brzdy atd.tak jak to mu bylo na ps1,2,3),nebo za peníze pouze kupuji další auta.Jenom ladění podvozku mi nestačí [s15] díky

• MadCZJack92
    MadCZJack92JKDesigns

Velmi povedená, auta u dealera se změněj každej 2 den, takže když potřebuju(chci) nějáký auto, tak prostě spustim a ukončim 2 závody a časem se u dealera objeví značka na kterou čekám [s6] [s6] [s6] .

• bolek
    bolek

je to vůbec nejlepší hra na PSP jakou jsem kdy hrál, jen mám problém dodělat některé licence některé jsou fakt hustý třeba montecarlo předjet lambem ferrari [s3]

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Takhle to jde instalovat i v Soul Calibur:Broken Destiny a Monster Hunterech.Myslim ze to ted bude mit spousta novych her a je to jedine dobre,protoze treba u Smackdown vs Raw trva loading neco pres 5 minut a to je sakra porce

• MDK
    MDK

Asi o tom recenzenti ani nevedeli, proto ty vytky. Jine vysvetleni me nenapada.

• Michelle
    Michelle♀︎

MDK - souhlasím, nahrávání z paměti je velice rychlé, proto jsem nejdřív nechápala výtky na dlouhé nahrávání hry ... na PSP Go to totiž beží úžasně rychle ...

• MDK
    MDK

Vetsina lidi o tom nevi a ani v zadne ceske recenzi jsem o tom nenasel ani zminku. V nastaveni hry lze zvolit polozku "install data" nacez se zkopiruje cely obsah UMD disku na pametovou kartu (je treba neco prez 1GB volneho mista) a UMD mechanika se pote rozjizdi uz jen pri startu hry. Nahravaci casy jsou diky tomu zhruba polovicni a setrite jak mechaniku a baterku tak nervy, protoze nahravani je v GT PSP opravdu mnoho. Uzasna vychytavka, kterou jsem zatim u zadne jine hry na PSP nevidel a Polyphony ma u me za tohle VELKE +, kez by se podobna vec stala standardem [s7]

• bolek
    bolek

já osobně jsem velmi spokojený, ideál hra na takovou malou konzolku pěkný obraz - až na ty licence ty dokážou pohltit spoustu času [s6]

• joshua
    joshuaBBQ*

zkur.ená česká pošta mě normálně šikanuje. nesnáším je!!! nesnáším...

pořád čekám jak trotl, pak mi přijde až upomínka a nebo vůbec nic a musím si tam k nim chodit ptát. hnus velebnosti!!!

už chci taky aby mi přišlo. že sem si ho nestáhl z us psn, ještě bych ušetřil. velká chyba. :(

• RafanRBR
    RafanRBRgo CRF go!

Tak už mi konečně taky došlo a na chvíli asi opustím i PS3, je to bomba.

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

Jinak seznam aut je oproti GT 5 absolutně ořezanej. V podstatě je to GT4, akorát s dvěma Ferrari a Lamborghini navíc. Plus teda jiný modely. Ale jinak nic revolučního.

• tekken90
    tekken90MGS4 10/10

Dneska sem si to konečně zahrál a je to super. Dá se říct, že je to hodně podobná GT4 z PS2 ale bez kariéry. Moje hodnocení 8/10

• roly30
    roly30

Renaultem Avantime mě překvapili tenhle kus je vzacnej ma to jen par stovek lidi rad se v nem projedu :)

• veks
    veksDJ

Achoj, Škoda auto zase nikde. Bych se projel stodvácou :)

• bolek
    bolek

skvělé, troška relaxu od hokeje nezaškodí

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.