Konzolista.cz

Gran Turismo Sport (10331)

Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
radik9
radik9 #~freeride~

@ všem: ... obávám se, že politika... většina z nás co poctivě jezdila Sport už je komplet na sedmičce, ačkoliv její online kvality jsou zatím dosti diskutabilní...

colapso
colapso #PS5

Prosím je tu někdo ,kdo jezdí online? Již 14 dní mám v online závodech jen tři tratě. To je hra úplně odstřižena a další tratě jíž nabízet nebude,nebo s tím mám problém jen já? Děkuji za případné odpovědi.

Atlas

GTS už nehraju... nicméně GT7 dávám každý den poctivě. Jsem v manufakturách a v národech. Denní závady taky dávám poctivě. Atlas jméno mé v GT7, nebo jakubholub.

fisour
fisour #☢️NUK3S☢️

Hraje ještě někdo z vás GTS?

SteveHood
👍5

Pánové, poslední dva dny hraju naposled GT Sport a padlo tam konečně vítězství, a dokonce z PP!

Zakoush
👍1

Parada, tak muzeme pokecat a zajezdit :-)

fisour
fisour #☢️NUK3S☢️
👍1

@Zakoush: Ahoj, přidám si tě. Nedávno jsem to začal hrát...

Zakoush
👍1

Kluci, jezdite jeste nekdo? Vesmes Sport - tzn kvalifikacni casovku a zavod. Zacalo me strasne bavit pokorit nejaky cas na dane trati, tak bych se rad s nekym porovnal a treba zazavodil a pokecal, kdyz to vyjde :)

Muj nick: Zakoush_CZ tak si me pridejte.

Jinak takovy skvely pocit jako pri nastaveni trakce 0, manual a vyladena citlivost rizeni a otacek (DualSense) jsem necekal, strasna zavislost :-)

Zakoush
👍1

@Adam H.: jo tak ja tam budu taky tak nejak, mozna dam i NHLko, ale bylo by fajn pokecat pres partu a dat nejaky zavod :) v podstate krom Online modu nic poradne zajeteho nemam, tak tomu dam vic :) jinak jsem si te pridal ;-)

Adam H.
Adam H. #✌️
👍1

@Zakoush: ok, přidám. Zítra budu určitě jezdit v lobby cca od 23:00h tak se tam nějak najdeme. Jinak mám psn AdaH939 pokud se budete chtít ještě někdo přidat budu rád.Jinak v té kampani to chce trpělivost a našetříš si na super auta i na ty nejdražší za 20M.

Zakoush
👍1

Adame, diky moc :) mrknu na tu kampan. Klidne si me pridej, jsem na PsN jako Zakoush_CZ ale byvam prevazne jen obcas po vecerech (22:00-00:00). Nicmene si klidne muzeme zajezdit nebo pokecat :)

Jinak to je jina odmena, za online zavod mam sotva tak 15-20tis, to bych setril i na bezne auto cely rok

Adam H.
Adam H. #✌️
👍2

@Zakoush: nejvíce kreditů získáš ze závodů v kampani (profesionální a vytrvalostní liga) tam je vývar klidně i 150 000kr až 250 000kr podle závodu. Ještě můžeš plnit denní maraton (cca 43 km) a auto dostaneš zdarma, ale je to loterie. Někdy šunka, někdy super auto. Hodně štěstí, třeba se tam někdy potkáme 👍

Zakoush
👍1

Kluci, posledni dobou me to strasne bavi a jedu online, nejdriv se snazim jezdit cas s manualem na ovladaci a pak zavod. Ale chci se zeptat, jak nejrychleji nebo kde nejvic dostavam penize, za ktery muzu kupovat auta? :) Jaky rezim jezdit, abych si dokazal koupit ruzna auta, abych je vyuzil do onlinu (GT3, GT4 aj.)

fisour
fisour #☢️NUK3S☢️
👍1

@Tom K: Jj, nakonec jsem to objednal z nějakýho e-shopu a ještě bez poštovnýho za 289Kč. 👍

Tom K
Tom K #Poslední skaut
👍1

@fisour: link myslím, že za lepší cenu už to nebude

fisour
fisour #☢️NUK3S☢️

@Beast of Yharnam: Na storu samozřejmě vím, že je za 500. Sháním na disku...

fisour
fisour #☢️NUK3S☢️

@Beast of Yharnam: PS5 mám no. Jestli myslíš tu kolekci tak tam jsem to neviděl, ale mrknu se radši ještě jednou...Edit: není to tam

fisour
fisour #☢️NUK3S☢️

Pořídil jsem volant Logitech G29. Jediný co mi teď chybí je Gran Turismo Sport. Chci se zeptat, zda někdo neprodává...

Gagne1803
👍1

Zdravim Vas, ak si chce niekto porovnat sily v sampionate kde bude dost ludi z CZ / SK spicky moze tu : link

Dnesnym dnom zacina kvalifikacia - daily pretek B (Dragon Trail Gardens II) - treba pouzit Mercedes AMG GR3 2016

-7 pretekov-2 lobby

Lobby 1 bude mat aj live stream

Pre ucast je treba mat verejnu ip inak mozu nastat problemy vyjst z boxov alebo odstartovat

Gagne1803

Nie je za co, inak dobry test robil tradicne BalonekCZ

link

Mortal99
👍1

@KKR_Gagne1803: ďakujem ti za odpoveď potešila

Gagne1803

@Mortal99 podla mna ano, osobne s tym volantom nemam skusenost, no predpokladam ze to bude nieco podobne ako T150, ale hlavne pedaly vyzeraju k tomu velmi dobre. Ono ako pise Mario najdolezitejsie su tie pedaly, ja som zacinal na T150 s plastovymi a neviem si dnes predstavit na tom jazdit.

T248 mi strasne pripomina G29, skvele pedaly, diody ale narozdiel od G29 bude mat spravny prevod :) Zaujimalo by ma to v porovnani s T300, lebo cenovo su si podobne. Ale myslim ze ak si to uz kupil chybu si nespravil. T300 je skvely volant ale je aj dost poruchovy, za 3 roky mam treti :D nastastie vsetko v Alze v ramci zaruky.

Inak ako kazde na vianoce aj tento rok robime na KK RACE 4 hodinovku na Nordschleife, takze ak by mal niekto chut skusit svoje limity tak je vitany : link

Kludne sa mozte aj striedat s kamosom, bratom ....je to volny vianocny pretek su tam aj drobne ceny od partnerov :)

Mortal99

@KKR_Gagne1803: ahoj kúpil som si t-248 myslíš že to bola správna voľba ďakujem za odpoveď

Zakoush

Hraje to tu jeste nekdo online? :)

johnyital
johnyital #Au Rat

Pro začátek třeba GT-20-17 set, ale bacha pořizovací cena také není zrovna malá:link

Tab Arc
Tab Arc #VR+Simracing
👍2

S tým domácim playseatom absolútne súhlasím. .. Pri správnom navrhnutí a zrealizovaní výroby, sa dá za zlomok ceny originálneho playseatu, spraviť o hodne lepši a podľa svojich predsav a s celkovou nastaviteľnosťou.. Za ušetrené peniaze sa potom dá kúpiť viac HW + add-ony a jazdenie ma úplne iný rozmer .. GT, F1, staré rally káry, či kart , pekne ako sa má .. :-) Ale ako tu už odznelo, všetko je to od nárokov a rozpočtu ..

Gagne1803
👍2

Ahoj co sa tyka volantu a sedacky mozem poradit par veci...

VOLANT - ak neriesis peniaze urcite si pockaj na Fanatec ktory bude +- za 800€ ale oproti TGT 2 iny vesmir...

Inak doporucujem na zaciatok ak vobec chce clovek skusit ci ho to bavi bud T150 PRO alebo T300....Logitechu sa vyhybaj...ja som mal T150,G29,T300

Logitech ma prevod cez zuby a ver ze to zacnes po case citit ....nie je to zly volant ak to vytiahnes raz za mesiac ale pre aktivne jazdenie to proste nie je...

Zavodnu sedacku - urcite sa vyhybaj playseat challenge, hlavne kde mas tycku medzi nohami :D

Najidealnejsie riesenie ja domaci playseat so sedackou z auta ak je clovek sikovny....

AK neriesi peniaze www.all4sim.cz a tam tie top ramy....ak chce clovek v pohode kvalitu za slusny peniaz ja osobne mam od recartu. Len mam tam zavodnu sedacku a chrbat nie je nadseny :D

Suma sumarum, idealny mix pre zaciatok je urcite T300 + domaci playseat....ak chce clovek spicku tak Fanatec Gran Turismo DD PRO + Trackracer playseat

Zakoush

@Phoenixes: Tak urcite :) jenom se ho ptaji co doporuci nejakym zacinajicim jezdcum a on tam napali neco takovyho :) jinak kdo by to nechtel, ze?

Zakoush

Volant T-GT co on doporucuje, se jiz snad ani neprodava, pouze jeho verze 2, ktera stoji 17tis To je docela mazec pro nekoho, kdo zacina. Ale musi to byt pozitek

Mortal99
👍2

@Tab Arc: ďakujem ti za radu áno teraz som si to prečítal a pochopil som a našiel som si aj odpoveď na svoju otázku