Závodní

Gran Turismo 5 - Gran Turismo 5 - výměna aut (142)

• biohazard
    biohazardrobik

dekuji za odpovedi

• Gibsn
    Gibsn

v obojím tě zklamu, nejde to

• valis1
    valis1klobáska

A) nedaji

b) to ti ani nepujde jelikoz gt hd bylo pouze demo vydane pred gt5p a po cydani ho stahli. Musel by jsi ho mit v download listu aby jsi si ho mohl stahnout

• biohazard
    biohazardrobik

cus parani daji se pretahnout auta z gt prologue do gt5 ajeste jeden problem nejde mi stahnou gt hd z ps store neni tam nikde napsano downolad pouze owervijev dik za odpovedi

• paradox_czech
    paradox_czechparadox_cz

Díky.Hned si tě přidám.

• Hulvat
    HulvatFOREVER Rowdy

přidej si mě a já ti auto pošlu, v mej garáži s 1800 auty se najde lecos

• paradox_czech
    paradox_czechparadox_cz

ahoj

odešel mě hard disk v ps3 a přišel jsem o celý postup ve hře ale hlavně garáž.....

Neměl by tam někdo Nissan GT-R Concept LM Race Car mě by stát asi 981000 kreditu.

Poslal bych jakékoliv auta ke kterým mám teď přístup klidně ve větší ceně.

• messie
    messieNeutrální

obyč pagani zonda myslím že c12s, když do ní nasázíš tak 200k tak má něco kolem 930hp a jezdí supr

• Kremik
    Kremik

Zondu sorry.

• Kremik
    Kremik

Zondu sorry.

• Kremik
    Kremik

Messie co mas za hondu,posli link.

• messie
    messieNeutrální

mám v garáži 2 zondy a jedna mi je k ničemu, rád podaruji potřebným :) (akorát nemám zatím gt doma, má ho kamarád)

• Kremik
    Kremik

Homer ja mam jaguara zelenyho s tym jsem to udelal.

• Kremik
    Kremik

Nema nekdo na pujceni formulu?;) pujcil bych mu za to Pescarolo nebo minoltu?

• Homer
    HomerHommeer

Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli má někdo auto na půjčení na Historic Racing Cup ... Nemůžu ty závody se svýma autama vůbec udělat.

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

už ne ;)

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

Raiden_cz máš plný friend list :)

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

zbynda: přidej si mě dneska mám dobrou náladu... :) nick jako tady

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

včera večer sem začal konečně také hrát a dost mě to chytlo kdyby mi někdo chtěl darovat auto vůbec se tomu nebráním [s14]

• TrencinSK
    TrencinSKwho´s next

možno budem zniet ako amatér ale ako nazdielam tie drahšie autá ???

• Deshien
    Deshien

jo bohuzel auta drazsi nez mega se daji jenom nasdilet

• Hulvat
    HulvatFOREVER Rowdy

Nepošle, páč stojí 20 miliónu a poslat se nedá... Jinak bych posílal s radostí i takový auta.

• Hulvat
    HulvatFOREVER Rowdy

jedu na svátky pryč, vrátím se v úterý, tak si mě do tej doby hoď do přátel, já ti pošlu co budeš chtít, hra se dá sejvnout, takže ti pošlu i auto který mám jen jednou...

• roly30
    roly30

Hulvat: však jo o to mi de měnim jen to co mam 2x. Tak to je škoda asi tu 2 Zondu bud nějak poupravim nebo hold smažu. Hulvat nemáš nějaké kousky 2x když už jich máš tolik? Hledám třeba z těch fakt levných standartního Reanualta Avantime

• Hulvat
    HulvatFOREVER Rowdy

Co takhle nasbírat všechny auta? Já jich mám už 1250....

Mimochodem Zondu nevyměníš, páč stojí víc jak milión...

• roly30
    roly30

Tak další auto vyměnim Blitz Dunlop ER34 Skyline '07, AEM Honda S2000 a Pagani Zonda R '09. Klidně i za standarty halvně za něco co nemám

• roly30
    roly30

Double sorry

• roly30
    roly30

Nechce někdo na výměnu Blitz Dunlop ER34 Skyline '07 a pak gratis jestli někomu pomůže Toyota FT-86 G Sports Concept '10 a ze standartu Daihatsu Midget II D Type '98, tyhle 2 dám komukoliv jinak je smažu ze seznamu, nikomu se asi nehodí maximálně začátečníkovy.

• adusa
    adusa

a nevie tu niekto ako sa ma nastavit Toyota racing car 7 v clasic racing aby vyhralav B spec mode? Nie som az taka odbornicka na uta aby som vedela ze kde co mam ako nastavit, dakujem

• skinner78
    skinner78

už nejde posílat auta co stojí víc jak milion cr.Leda ho mít nasdíleno a půjčit si ho

• adusa
    adusa

ahojte , najde sa tu dobry clovek co mi posle auto 2J Race Car 70' ? Alebo Ford Mark IV ? Potrebujem preist jeden okruh v Monacu v B spec mode a ten moj "pretekar" na tej Toyote Race Car nestiha. Pripadne vymenim, dakujem. Moj nick je kitekat6 ...

• Hulvat
    HulvatFOREVER Rowdy

Mám kolem 1040 aut, takže není problém.

• 426kahemi
    426kahemi

Máte někdo standartní BMW M3 CSL?

• Swarm23
    Swarm23△○✕◻

Zdar....mám prosbu. Nemá někdo auto - výrobce Japan, rok 1969?? Dík za PM

edit: Vyřešeno![s1]

• neky
    nekyBF rulezzz

nemate nekdo cobru? reknete si co za ni..

• pavel_67
    pavel_67Pavel_67

Tak přeposílání aut má další háček – kdo má sub account a přeposílá auta pouze u sebe – defacto na jedné IP adrese, nepochodí. PD mi hláškou "You cannot send any more, as you have reached your daily limit." ... s ledovým klidem oznámil že dneska už nee, – což je taky na pikaču.

• play3man
    play3manYes, it is

V PSN Store na pravo hore do "Redeem codes"

• evox
    evox

skinner78: muzu nabidnout Chaparel 2D, Bentley Speed 8, Citroen GT Race car /Road car, Gillet Vertigo. Mam zajem o Ferrari F1 2010, Ferrari 330 P3/4 a BMW V12 Race car LM. Moje PSN je "evox20"

• skinner78
    skinner78

sháním Ferrari F07,Pescarollo C60,Sauber C9,Bentleyspeed8,Citroen GT concept/road car,Lambo Miura,Gillet Vertigo,Chaparral 2D

Nabízim spoustu zajímavejch kousků,cokoliv Premium neni problem

• tekken90
    tekken90MGS4 10/10

Takže auta s cenou nad 1 mil jdou posílat do 3.3... mám pár kousků na výměnu:

Ferrari 330 P4, Ford Mark IV, Jaguar XJ 13, Fort GT40 Race Car 69,... a pár dalších zajímavejch kusků. Vyměním za jiný, co ještě nemám nebo se nedají vyhrát ve hře.

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

skinner78 : dneska přišly dokonce obě :D Tak sem poslal peugota a zejtra pošlu jeden kus zpátky ;)

• 🎥MistrJakub🎥KONDAR
    🎥MistrJakub🎥PS VLÁDNE

čaute sháním ty hystorické auta co stojí 20.000.000 Cr. Jaguara XJ13 mám a to ferrrari taky sháním ostatní nabídněte a já vám pošlu X2010

PS. Historická auta zbíram tak at jen víte :D

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

To ferrari bych bral kdyztak si me pridej : Raiden_cz :)

• skinner78
    skinner78

tak s exclusivitek mám Ford markIV,Ferrari 330,Red Bull,Ferrari F10,McLaren F1,McLaren mp4-12c,Alfa Romeo giulia TZ2 Zagato,Zonda R a jinak plno supersportů v max úpravě.Nebo si řekni konkrétně

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Co bys nabid? Jen premium

• skinner78
    skinner78

nevyměnil by někdo Peugeot 908??je jedno jestli fabrika nebo Matmut.Mám toho spoustu,řekněte si co chcete....

• Maverick_cz
    Maverick_czG.B. club

vyměním Corollu WRC za jiný standart WRC

• skinner78
    skinner78

sotysnake:bohužel mám Vettela a to hned dvakrát a oba s 50 a víc jak 60ti tisici nalítáno.Ale kdybys měl zájem o něco jinýho...[s12] Edit:Tak vyměna domluvena

• sotysnake
    sotysnakesnaaaaake

skinner78: máš tu X2010 Vettela? nebo klasiku co se může přestříkávat barva? Kdyby to byla ta verze, u který se dá změnit barva, tak to vyměním. Vettela už mám.

• skinner78
    skinner78

zdravím,nevyměnil/nepůjčil by někdo formuli Ferrari F10/F07 můžu toho nabídnout spoustu Red Bull,Escudo,Ferrari P330,Ford Mark IV,Ford GT40 Gulf atd

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.