b) to ti ani nepujde jelikoz gt hd bylo pouze demo vydane pred gt5p a po cydani ho stahli. Musel by jsi ho mit v download listu aby jsi si ho mohl stahnout
cus parani daji se pretahnout auta z gt prologue do gt5 ajeste jeden problem nejde mi stahnou gt hd z ps store neni tam nikde napsano downolad pouze owervijev dik za odpovedi
jedu na svátky pryč, vrátím se v úterý, tak si mě do tej doby hoď do přátel, já ti pošlu co budeš chtít, hra se dá sejvnout, takže ti pošlu i auto který mám jen jednou...
Hulvat: však jo o to mi de měnim jen to co mam 2x. Tak to je škoda asi tu 2 Zondu bud nějak poupravim nebo hold smažu. Hulvat nemáš nějaké kousky 2x když už jich máš tolik? Hledám třeba z těch fakt levných standartního Reanualta Avantime
Nechce někdo na výměnu Blitz Dunlop ER34 Skyline '07 a pak gratis jestli někomu pomůže Toyota FT-86 G Sports Concept '10 a ze standartu Daihatsu Midget II D Type '98, tyhle 2 dám komukoliv jinak je smažu ze seznamu, nikomu se asi nehodí maximálně začátečníkovy.
a nevie tu niekto ako sa ma nastavit Toyota racing car 7 v clasic racing aby vyhralav B spec mode? Nie som az taka odbornicka na uta aby som vedela ze kde co mam ako nastavit, dakujem
ahojte , najde sa tu dobry clovek co mi posle auto 2J Race Car 70' ? Alebo Ford Mark IV ? Potrebujem preist jeden okruh v Monacu v B spec mode a ten moj "pretekar" na tej Toyote Race Car nestiha. Pripadne vymenim, dakujem. Moj nick je kitekat6 ...
Tak přeposílání aut má další háček – kdo má sub account a přeposílá auta pouze u sebe – defacto na jedné IP adrese, nepochodí. PD mi hláškou "You cannot send any more, as you have reached your daily limit." ... s ledovým klidem oznámil že dneska už nee, – což je taky na pikaču.
skinner78: muzu nabidnout Chaparel 2D, Bentley Speed 8, Citroen GT Race car /Road car, Gillet Vertigo. Mam zajem o Ferrari F1 2010, Ferrari 330 P3/4 a BMW V12 Race car LM. Moje PSN je "evox20"
Takže auta s cenou nad 1 mil jdou posílat do 3.3... mám pár kousků na výměnu:
Ferrari 330 P4, Ford Mark IV, Jaguar XJ 13, Fort GT40 Race Car 69,... a pár dalších zajímavejch kusků. Vyměním za jiný, co ještě nemám nebo se nedají vyhrát ve hře.
tak s exclusivitek mám Ford markIV,Ferrari 330,Red Bull,Ferrari F10,McLaren F1,McLaren mp4-12c,Alfa Romeo giulia TZ2 Zagato,Zonda R a jinak plno supersportů v max úpravě.Nebo si řekni konkrétně
sotysnake:bohužel mám Vettela a to hned dvakrát a oba s 50 a víc jak 60ti tisici nalítáno.Ale kdybys měl zájem o něco jinýho...[s12] Edit:Tak vyměna domluvena
skinner78: máš tu X2010 Vettela? nebo klasiku co se může přestříkávat barva? Kdyby to byla ta verze, u který se dá změnit barva, tak to vyměním. Vettela už mám.
Gran Turismo 5 - Gran Turismo 5 - výměna aut (142)
dekuji za odpovedi
v obojím tě zklamu, nejde to
A) nedaji
b) to ti ani nepujde jelikoz gt hd bylo pouze demo vydane pred gt5p a po cydani ho stahli. Musel by jsi ho mit v download listu aby jsi si ho mohl stahnout
cus parani daji se pretahnout auta z gt prologue do gt5 ajeste jeden problem nejde mi stahnou gt hd z ps store neni tam nikde napsano downolad pouze owervijev dik za odpovedi
Díky.Hned si tě přidám.
přidej si mě a já ti auto pošlu, v mej garáži s 1800 auty se najde lecos
ahoj
odešel mě hard disk v ps3 a přišel jsem o celý postup ve hře ale hlavně garáž.....
Neměl by tam někdo Nissan GT-R Concept LM Race Car mě by stát asi 981000 kreditu.
Poslal bych jakékoliv auta ke kterým mám teď přístup klidně ve větší ceně.
obyč pagani zonda myslím že c12s, když do ní nasázíš tak 200k tak má něco kolem 930hp a jezdí supr
Zondu sorry.
Zondu sorry.
Messie co mas za hondu,posli link.
mám v garáži 2 zondy a jedna mi je k ničemu, rád podaruji potřebným :) (akorát nemám zatím gt doma, má ho kamarád)
Homer ja mam jaguara zelenyho s tym jsem to udelal.
Nema nekdo na pujceni formulu?;) pujcil bych mu za to Pescarolo nebo minoltu?
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli má někdo auto na půjčení na Historic Racing Cup ... Nemůžu ty závody se svýma autama vůbec udělat.
už ne ;)
Raiden_cz máš plný friend list :)
zbynda: přidej si mě dneska mám dobrou náladu... :) nick jako tady
včera večer sem začal konečně také hrát a dost mě to chytlo kdyby mi někdo chtěl darovat auto vůbec se tomu nebráním [s14]
možno budem zniet ako amatér ale ako nazdielam tie drahšie autá ???
jo bohuzel auta drazsi nez mega se daji jenom nasdilet
Nepošle, páč stojí 20 miliónu a poslat se nedá... Jinak bych posílal s radostí i takový auta.
jedu na svátky pryč, vrátím se v úterý, tak si mě do tej doby hoď do přátel, já ti pošlu co budeš chtít, hra se dá sejvnout, takže ti pošlu i auto který mám jen jednou...
Hulvat: však jo o to mi de měnim jen to co mam 2x. Tak to je škoda asi tu 2 Zondu bud nějak poupravim nebo hold smažu. Hulvat nemáš nějaké kousky 2x když už jich máš tolik? Hledám třeba z těch fakt levných standartního Reanualta Avantime
Co takhle nasbírat všechny auta? Já jich mám už 1250....
Mimochodem Zondu nevyměníš, páč stojí víc jak milión...
Tak další auto vyměnim Blitz Dunlop ER34 Skyline '07, AEM Honda S2000 a Pagani Zonda R '09. Klidně i za standarty halvně za něco co nemám
Double sorry
Nechce někdo na výměnu Blitz Dunlop ER34 Skyline '07 a pak gratis jestli někomu pomůže Toyota FT-86 G Sports Concept '10 a ze standartu Daihatsu Midget II D Type '98, tyhle 2 dám komukoliv jinak je smažu ze seznamu, nikomu se asi nehodí maximálně začátečníkovy.
a nevie tu niekto ako sa ma nastavit Toyota racing car 7 v clasic racing aby vyhralav B spec mode? Nie som az taka odbornicka na uta aby som vedela ze kde co mam ako nastavit, dakujem
už nejde posílat auta co stojí víc jak milion cr.Leda ho mít nasdíleno a půjčit si ho
ahojte , najde sa tu dobry clovek co mi posle auto 2J Race Car 70' ? Alebo Ford Mark IV ? Potrebujem preist jeden okruh v Monacu v B spec mode a ten moj "pretekar" na tej Toyote Race Car nestiha. Pripadne vymenim, dakujem. Moj nick je kitekat6 ...
Mám kolem 1040 aut, takže není problém.
Máte někdo standartní BMW M3 CSL?
Zdar....mám prosbu. Nemá někdo auto - výrobce Japan, rok 1969?? Dík za PM
edit: Vyřešeno![s1]
nemate nekdo cobru? reknete si co za ni..
Tak přeposílání aut má další háček – kdo má sub account a přeposílá auta pouze u sebe – defacto na jedné IP adrese, nepochodí. PD mi hláškou "You cannot send any more, as you have reached your daily limit." ... s ledovým klidem oznámil že dneska už nee, – což je taky na pikaču.
V PSN Store na pravo hore do "Redeem codes"
skinner78: muzu nabidnout Chaparel 2D, Bentley Speed 8, Citroen GT Race car /Road car, Gillet Vertigo. Mam zajem o Ferrari F1 2010, Ferrari 330 P3/4 a BMW V12 Race car LM. Moje PSN je "evox20"
sháním Ferrari F07,Pescarollo C60,Sauber C9,Bentleyspeed8,Citroen GT concept/road car,Lambo Miura,Gillet Vertigo,Chaparral 2D
Nabízim spoustu zajímavejch kousků,cokoliv Premium neni problem
Takže auta s cenou nad 1 mil jdou posílat do 3.3... mám pár kousků na výměnu:
Ferrari 330 P4, Ford Mark IV, Jaguar XJ 13, Fort GT40 Race Car 69,... a pár dalších zajímavejch kusků. Vyměním za jiný, co ještě nemám nebo se nedají vyhrát ve hře.
skinner78 : dneska přišly dokonce obě :D Tak sem poslal peugota a zejtra pošlu jeden kus zpátky ;)
čaute sháním ty hystorické auta co stojí 20.000.000 Cr. Jaguara XJ13 mám a to ferrrari taky sháním ostatní nabídněte a já vám pošlu X2010
PS. Historická auta zbíram tak at jen víte :D
To ferrari bych bral kdyztak si me pridej : Raiden_cz :)
tak s exclusivitek mám Ford markIV,Ferrari 330,Red Bull,Ferrari F10,McLaren F1,McLaren mp4-12c,Alfa Romeo giulia TZ2 Zagato,Zonda R a jinak plno supersportů v max úpravě.Nebo si řekni konkrétně
Co bys nabid? Jen premium
nevyměnil by někdo Peugeot 908??je jedno jestli fabrika nebo Matmut.Mám toho spoustu,řekněte si co chcete....
vyměním Corollu WRC za jiný standart WRC
sotysnake:bohužel mám Vettela a to hned dvakrát a oba s 50 a víc jak 60ti tisici nalítáno.Ale kdybys měl zájem o něco jinýho...[s12] Edit:Tak vyměna domluvena
skinner78: máš tu X2010 Vettela? nebo klasiku co se může přestříkávat barva? Kdyby to byla ta verze, u který se dá změnit barva, tak to vyměním. Vettela už mám.
zdravím,nevyměnil/nepůjčil by někdo formuli Ferrari F10/F07 můžu toho nabídnout spoustu Red Bull,Escudo,Ferrari P330,Ford Mark IV,Ford GT40 Gulf atd
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.