Konzolista.cz

Gran turismo 5: Academy edition (5)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
jack210
jack210 #PS5

zdenek406 No kdybys mel zajem mam na prodej ten kod (obsahuje dlc ktere na psn stoji cca 700kc),nabizel sem ho uz na aukru,masli zajem nabidni cenu rozumnou,kod pak poslu mailem ...pis kdyztak do PM

zdenek406

Diky za info,tohle jsem potreboval vedet. Ja koupil hru jetou z Aukra. Byl tam jen jeden kod a ten jsem pouzil a stahnul jsme si jakejsi Academy zavod (nevim ted presne jak se jmenoval) a mam jej v tech Seasional events.

Tak mam ted doma 2 obycejny GT5... [s8]

KoKoT
KoKoT #Nečum!!!

Pro oba zde.Závod Academy se konal začátkem půlnoci z 1.1.13 a končil 2.1.13.Byl to 24h Le Mans.Všechna auta se dají stáhnout z kodem přiloženým ke hře.Já si kupoval Academy Edition jako novou a byly tam dva vouchery.Jeden na závod Academy(kterej už byl) a druhej na všechna DLC auta a tratě.Když si aktivuješ kod pro DLC obsah,tak najed ve hře na první obrazovce v pravo hoře na ikonku News a všechen obsah si musíš jeden po druhým stáhnout. [s1]

Phlips

A aktivoval sis je v tom hlavním menu ve hře? (jak je tam ta nabídka na jednom řádku) Mělo by to být úplně vpravo.

Jinak já mám ale taky problém, naopak s tím Academy závodem. [s14] - Po zadání kódu mi to vždycky napíše, že už byl použit, ale já ho zadával hned, jak jsem to rozbalil (tudíž není možný, aby mi ho někdo vyfouk), tak nevím...

zdenek406

Mam v PS3 nainstalovanou (jiz drive zakoupenou) normalni verzi GT5. Ted jsem koupil na aukru Academy edidion, ktera ma obsahovat vsechny trate a vsechna auta co byla ke koupi na PS3 Store. Ale kdyz Academy Edition spustim, tak jsou auta ke stahnuti stale zamcena (pozaduji auto zakoupit ze storu). Jinak po zadani kodu ke hre se stahnul jen ten specialni Academy zavod jinak nic. Kde muze byt problem? Preinstalovat hru?