misa1989 , nesmis taky zapominat ze v dobe kdy facebook zacinal na to lidi nebyly jeste tak zvykli... Dnes uz ma facebook skoro kazdy a online je takrka denne . Tohle urcite nejde tak porovnavat.
Co se tyce meho nazoru na google+ , je takovy ze vsechny pratele mam na facebooku , pokud tam nebudou vsichni migrovat , nemam duvod jit na google+ . Facebook jsem si zalozil pred lety z toho duvodu ze jsem o nem slysel ze vsech stran od kamaradu .
digishit: Pusto prázdno tam tedy není :) Já diskutuji ve dne v noci. Ono je to hlavně o lidech, které sleduješ. Protože to není veřejně přístupné, tak jsou tam zatím většinou geekové.
Google+ funguje skoro jako Twitter. Lidi si vás můžou přidat, ale vy je nemusíte! Nejsou autorizace jako na FB. V nastavení soukromý si zvolíte co kdo má vidět a co kdo ne. Při psaní příspěvku to potom ukážete jen tomu komu chcete. Takže pokud člověk co vás 'sleduje' neni u vás v nějakym 'Kruhu' tak neuvidí nic pokud příspěvek nebude označen jako 'Veřejný'.
Zatim je tam pusto - prázdno, ale časem se to určitě změní. Chvíli asi bude trvat než bude tak rozšířenej jako FB, ale to je fakt jen časem. Chat tam funguje stejně jako na FB, ale jdou přidat další lidi a založit si takovou soukromou chatovací místnost.
Myslim, že bylo na čase aby někdo FB konkuroval a myslim, že zrovna Google má velkou šanci na úspěch, protože když to propojí se všema svejma službama tak s toho bude hodně velkej balík věcí na jednom místě.
Jack: A nebylo to v době, kdy normálně šly pozvánky? Protože několik dní po spuštění g+ to šlo , ale byl takový nával, že pozvánky tohoto typu přestaly fungovat.
google+ (56)
Jack: 8 pozvánek je to v současnosti na Music.
Jaccobino: pošli mail, pošlu pozvánku..
Kdyžtak mám pozvánky na Google Music
Na Google Music jsou pouze 4 pozvánky pro uživatele, takže shánění bude těžké.
Nemá někdo pozvánku do Google Music? :)
link Tady si kazdej kliknete kdo chce
pozvěte mě taky marek.slunce@gmail.com
Na Music můžu poskytnout 2 pozvánky
Doporučuji zkusit i MUSIC by Google.
link pozvánky
vatiell: máš to tam
kucí pozvěte mě nekdo prosííím : gaymer@email.cz
děkan [s1]
Gwaiden: máš to tam
Jestli se sem ještě někdo kouká a má možnost pozvat - prosím, noyawn@gmail.com
Kuju :)
Picek: pozváno
budte nekdo tak hodny a poslete pozvanku... tompicek87@gmail.com
diky moc, uz nemusite:-)
No, tak hlavně FB začínal jen jako interní síť pro komunikaci na jedný jediný škole... Google+ je hned od začátku plánován jako velká sociální síť...
misa1989 , nesmis taky zapominat ze v dobe kdy facebook zacinal na to lidi nebyly jeste tak zvykli... Dnes uz ma facebook skoro kazdy a online je takrka denne . Tohle urcite nejde tak porovnavat.
Co se tyce meho nazoru na google+ , je takovy ze vsechny pratele mam na facebooku , pokud tam nebudou vsichni migrovat , nemam duvod jit na google+ . Facebook jsem si zalozil pred lety z toho duvodu ze jsem o nem slysel ze vsech stran od kamaradu .
Takový postřeh:
"Facebook dosáhl jednoho milionu uživatelů za deset měsíců,
Google+ během pěti dní.
Facebook dosáhl 5.5 milionů uživatelů za 22 měsíců,
Google+ za 2 týdny."
digishit : Jo ale jestli nechceš zakládat jenom kvůli tomu email, tak někdo ocení že mu stačí jeho starej email i když nevyužiješ gmail
camin diky :)
xRay: Posláno. :D
Bude nekdo tak hodny a posle pozvanku pls? :)
maksym.ch@gmail.com
Diky :)
Pozvánka jde poslat i na email od Seznamu třeba, ale když ho otevřeš a dostaneš se do browseru tak je tam:
'Jednoduše se přihlaste pomocí svého účtu Google a začněte používat nové prvky služeb Google.' ... takže?
Jenom takovej detail na google+ není potřeba gmail. Stačí normální email
lidr13:Posláno.
zuzkys:Posílej mail. :)
Můžu taky někoho poprosit o pozvánku? Pošlu pm s mailem. Díky.
aha tak to je lidrcz@gmail.com
aha tak to je lidrcz@gmail.com
Lídr: musíš mít Gmail, se seznamem tě můžu pozvat leda tak do pr.... :)
muze me taky pls nekdo pozvat? mail lidr13@seznam.cz [s1]
Nejvetsi sranda je ze nejsledovanejsi osobou na G+ je Mark Zuckerberg :D
Podle poslední statistiky je na g+ 17,5k českých uživatelů link
Super ďakujem[s6]
kuki: Mas ji tam
Nevedel by mi niekto poslať pozvánku?
digishit: Pusto prázdno tam tedy není :) Já diskutuji ve dne v noci. Ono je to hlavně o lidech, které sleduješ. Protože to není veřejně přístupné, tak jsou tam zatím většinou geekové.
Jinak pozvánky dou posílat hlavně večer v pozdních hodinách[s14]
Google+ funguje skoro jako Twitter. Lidi si vás můžou přidat, ale vy je nemusíte! Nejsou autorizace jako na FB. V nastavení soukromý si zvolíte co kdo má vidět a co kdo ne. Při psaní příspěvku to potom ukážete jen tomu komu chcete. Takže pokud člověk co vás 'sleduje' neni u vás v nějakym 'Kruhu' tak neuvidí nic pokud příspěvek nebude označen jako 'Veřejný'.
Zatim je tam pusto - prázdno, ale časem se to určitě změní. Chvíli asi bude trvat než bude tak rozšířenej jako FB, ale to je fakt jen časem. Chat tam funguje stejně jako na FB, ale jdou přidat další lidi a založit si takovou soukromou chatovací místnost.
Myslim, že bylo na čase aby někdo FB konkuroval a myslim, že zrovna Google má velkou šanci na úspěch, protože když to propojí se všema svejma službama tak s toho bude hodně velkej balík věcí na jednom místě.
Takže nezapomeňte při odchodu z FB zhasnout [s1]
Gebbou: je to takovej vylepšenej Facebook.
Jsem mimo mísu, může mi někdo ve zkratce vysvětlit, co Google+ je, a proč bych ho chtěl mít? :D
Jack: A nebylo to v době, kdy normálně šly pozvánky? Protože několik dní po spuštění g+ to šlo , ale byl takový nával, že pozvánky tohoto typu přestaly fungovat.
Aha, no včéra jsem takhle zval 3 lidi.
Pozvánky už jedou. Pozval jsem ty, kteří napsaly maily.
Jack Radcliffe: Jestli myslíš sdílet komentář s kontaktem, který chceš pozvat, tak to už nefunguje :)
Ještě je jedna možnost jak pozvat, ale o ní moc lidí neví :)
Prosím tomaskalecky@email.cz :D
herr ted to njde ale v stream tam v pravo pod tim budte mobilni budeš mít pozvat přátele[s14]
Jak pošlu pozvánku?
Pozvánky jsou otevřené vždy jen na několik hodin denně.
camin: matejkubala91@gmail.com[s6]
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.