Konzolista.cz

God of War 3 - God of War 3 - trofeje diskuse (24)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
Kr4tos
Kr4tos #MGS4 10/10

Vsechny god of wary co vysli 100% a platina :)..Uz at se mi toci v mechanice Ascension :)

mirandawson

hoši tak si zahrajte GoW 1 nebo 2 to sou teprv hardcore chalenge [s16]trojka my dala trošku zabrat akorát na chaos u finálního Zeuse,jinak hra luxus už aby byla čtyřka

JohnDoe82Cz
JohnDoe82Cz #My name is Neo.

cocoflowa bouchajíci psi na chaos s prstem v nose [s6][s6]

Dejvid
Dejvid #Dejvid
👍1

prave ze me to nebavi od zacatku vsechno

JohnDoe82Cz

Ale Dejvide GOW3 není hra pro šmečkaře pěkně od znova bez a na ostro [s6][s6]

EMILE
EMILE #MGS5:TPP

Ne nebudeš[s1]

Dejvid
Dejvid #Dejvid

Mam otazku kdyz dohraju gow a na tu samou obtiznost ho zacnu hrat znova budu mit vsechny upgrady?

ted to zkousim a jeto jako kdybych to hral poprve.

Till
Till #Ponies

musel si minout, bo se ti nezapočítal...zkus je posbírat znovu.

RonalF

V menu nad Heřiným kalichem mám otazník. Nevíte někdo co tam má být? Všech 10 věcí mám posbíraných a goodly possesion trofej nikde.

EifelCZ
EifelCZ #EifelCZ

Tak takovyhle anomálie se mi taky výjimečně staly, furt sem jel a ono prdlajs a pak sem si to pustil druhej den a voila na první pokus bylo vymalováno. :-D

JohnDoe82Cz

Jo nutí to člověka k zoufalství málem jsem se u těch chalengu rozbrečel, ale ten pocit když jsem to udělal byl k nezaplacení [s6][s6] Jedna rada Když to dělaš na 100 pokus v řadě dej si pauzu běž se nadýchat čerstvého vzduchu protože když jedeš v kuse tak myslíš jen na restart opakuješ si to se nedá a nesoustředíš se. Tenhle chalenge jsem dělal od 9 večer do 1 ráno a pořád nic vykašlal jsem se na to a ráno jsem to dal na 2 pokus[s6]

EifelCZ
EifelCZ #EifelCZ

To možná jo, ale když to dělá člověk na dvoustý pokus a je u toho propocenej jak čuně, zrácí pak krapet nervy. :-D JInak se mrknu, díky :-)

JohnDoe82Cz

EifelCZ je to docela těžké já osobně jsem to udělal podle tohoto videa link je třeba to zkoušet to příjde. [s1]

EifelCZ
EifelCZ #EifelCZ

Čau lidi, prosim vás, neexistuje nějakej supr vychytanej fígl na na challenge s názvem GET STONED? Já se furt snažim využívát zpětnej odraz toho paprsku, co na mě svítí medůza, ale stejně to nějak nejde udělat, pač je tam nehoráznej bordel a kdyby tam nebyli ty hovada, co vypadají jak Anubis s takovym tim dvojitým kopím, tak bych to snad dal, ale i tak je to hardcore challenge. Je tohle moje jediná chybějící, jinak už bych dostal zlatou trofej. :-D Ale néé a né ji udělat. Díky

kamilpetras
kamilpetras #PS5+XsX

Není za co :)

Sole324Cz

Děkuju :)

kamilpetras
kamilpetras #PS5+XsX
Sole324Cz

Ahoj mam dotaz nema někdo link na nějake video kde jsou všechny oči pirka a minotauří rohy tak jak to postupně jde za sebou v jednom videu ?

sweat55
sweat55 #Gojira

jo pripisujou

Kuca85

Lidi mam problém s trofejema. Chyběl mi upgrade zbraní a goodly possesion. Abych to měl co nejdřív tal jsem dal na easy, udělal jsem upgrade zbraní a nic. Našel jsem všechny goodly possesion a taky nic. Otázka jednoduchá. Připisují se trofeje i při nejnižší obtížnosti. Moc dík za info, protože nevimjestli mam pokračovat a dohrávat to. Musim ještě nakopat ty pejsky a spálit pár lidí heliovkou.[s3]

jackiie48

Pamatuju ze kdyz jsem to hral ja, tak sem to stihl upgradnout vsechno a jeste docela hodne zbylo.... tak nevim asi jedine vice hledat :) jina napoveda asi neni

JohnDoe82Cz

Jo to já vím tak to je super chyběly mi asi 2 upgrady néééé.[s13]no co se dá dělat,ale i tak dík.

jackiie48

myslim ze to jede znova od nuly ... hodne cervenych orbu se da najit pomoci te heliovy hlavy

JohnDoe82Cz

Čaute všichni potřebuji poradit.Zrovna jsem dohrál GOW3 na normál,ale nedokázal jsem vylepšit všechny zbraně na maximum.Jak to budu hrát na obtižnost titan tak budu ve vylepšování pokračovat,nebo vše bude zase od nuly???