Akční TPS

God of War 3 - God of War 3 demo (78)

• jupin1976
    jupin1976jupin1976

Demo kod z GOW collection neni jiz v tuto dobu k dispozici. uz kolem vanoc to neslo stahnout podle toho pribaleneho kodu.

• 🇨🇿 ZdeeDwo 🎮
    🇨🇿 ZdeeDwo 🎮Pohoda

Mam taky Collection a v krabice je listkem s kodem na stahnuti dema ze store. Tak tam koukni.

Edit : sorry nevsim jsem si , ze se ptal pred mesicem.

• Marv8
    Marv8Assassin

Nema este niekto jeden kod pls kupil som si collection ale tam ziadne demo nebolo [s13]

• roly30
    roly30

jediný co mě na tom štve že si nemůžu otáčet kamerou jinak bomba :)

• digishit
    digishitdigishield

Přesně moje řeč, šílenost už.

• Lamps
    LampsLamps

Vy se z těch mínusů fakt jednou poserete.. nevim co je horší, jestli je dávat, nebo na ně upozorňovat

• Paradise
    ParadiseMGO <3

proč tolik mínusů?

• Ksiksao
    Ksiksao

Zdravim mam 1 kod na demo god of war 3 z god of war collection jestli by mel nekdo zajem vymenim za nejakou mensi psn hricku ci hru

• the_edge
    the_edgedave3345

demo je super akorad moc rychle mizi mrtvoli a nestiham si uzit ty usekle hlavy a podobne

• Andress
    Andress

Demo celkem super! Ta krev se mi líbí a trochu mi připomíná Dead space, škoda jen že tak rychle mizí=(

• Jack Radcliffe
    Jack RadcliffeGaymer

Já vím. Ale přechody světla a stínu jsou až moc brutální. Ve stínu jsem si připadal jak ve tmě. A jedna pasáž, kdy jsi v chodbě tam je, a ještě nemáš tu hlavu. A když teď tak přemýšlím, tak bych udělal krev trochu světlejší, aby byla poradne vidět.

• geobbu
    geobbuWHO CARES

Demo jsem před chvílí dohrál u kámoše, a dojmy? Je to super, určitě kvalitní nástupce předchozích dílů. Škoda jen, že demo skončí v tom nejlepším :D Každopádně, tahle hra má o nejkrvavější titul postaráno [s1]

• sova655
    sova655gabrda_9

úplně mrtě hra už se těšíím na plnou ,ale ten konec dema :D

• michalCZ
    michalCZLP is BEST

Jack Radcliffe: Nebyli videt? musis pouzit tu hlavu tzn. drzet L2:)

• Speeder12321
    Speeder12321

Taky sem nic nedostal skurve** SONY [s3]

• JENIK182
    JENIK182VŠB-TUO

Tož jelikož je to spojenec, tak si myslím, že ho jen trochu poškádlí a pak zas půjde o barák boha dál [s1]

Teda je ten titán co tam leze Atlas z dvojky ne ?

• IMHeS
    IMHeSS.O.A.D.

myslím že mu zkrášlí zevnějšek :D

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava

ten konec je hustej. fakt me dostal, co myslite, vlitne do nej jako dovnitr nebo ho bude kuchat po povrchu???

• Zhoolender
    ZhoolenderOVOXO

tak jsem si to vcera zahral a jeto fakt paradni.uz se tesim, az vyjde plna verze :)

• InvalidDante
    InvalidDantePPPPPPP

Hele, nevíte jestli Sony ještě rozesílá ty kódy?

• sten32
    sten32loading...

Mna to nejak brutalne nezaujalo :)

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

gambrinus1: třeba že je to osekaná demoverze no taky to stahuji už se na to moc těším jinak moc velké dík uživatelovi razi bez něj bych si to nezahrál :)

• gambrinus1
    gambrinus1CzDe

Zrovna to hraju,jak je možný že je to v 720p?Hra má přece běžet v 1080p... [s14] Ale jinak teda moc pěkný,i když tohle zrovna moc nežeru.

• the_edge
    the_edgedave3345

chlapci zavidim vam hned bych si to taky zahral

• Jack Radcliffe
    Jack RadcliffeGaymer

Demo je opravdu výborné, hlavně světelné efekty jsou vynikající. Na druhou stranu v těch chodbách na nepřátelé nebylo pořádně vidět. To zabíjení nepřátel pomalu zklouzává k nechutnosti. Jediné co bych ve full verzi určitě vylepšil jsou zvukové efekty, ty mi přišly nevýrazné. Ale to hledám jen mouchy. Akorát jsem myslel, že v demu bude ten hřbitov.

• Hatake
    HatakeSUIT UP!

Hral jsem ho 2x a je to proste totalni narez, uz se tesim na plnou a asi pujdu i do sberatelsky edice...

btw. Blacklama diky za download, me to nedoslo

• sova655
    sova655gabrda_9

Chlapi tak se nehádejte [s8] Vždyť je to jen demo,a určitě zachvíly bude ve storu normálně

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

Zní, možná i je, je mi jedno co si o mě kdo myslí, v mým zájmu je to tady udržet čistý. Člověk to může řikat tisíckrát, bohužel někdo si z toho příklad neveme. A když neni sám schopnej jednat s ostatníma slušně, tak neni pomoci.

Teď už dost, ať to nezasviníme ještě víc, kdyžtak PM.

• KOVY-CZ
    KOVY-CZ

maggot:a trochu sklidni tu aroganci..az moc prehnane se v tym vyzivas..,ses admin to jo ale zas az tak nafouklej byt nemusis po precteni tvyho upozorneni me mrazilo v zadech jak povysene to zni

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

Člověk se může zakousnout třeba do nějaký tyče, to už je jedno. Ale pořád jsme lidi a neni potřeba abysme si nadávali kvůli takovým kreténovinám jako jsou hry a ještě k tomu demo.

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.