Já vím. Ale přechody světla a stínu jsou až moc brutální. Ve stínu jsem si připadal jak ve tmě. A jedna pasáž, kdy jsi v chodbě tam je, a ještě nemáš tu hlavu. A když teď tak přemýšlím, tak bych udělal krev trochu světlejší, aby byla poradne vidět.
Demo jsem před chvílí dohrál u kámoše, a dojmy? Je to super, určitě kvalitní nástupce předchozích dílů. Škoda jen, že demo skončí v tom nejlepším :D Každopádně, tahle hra má o nejkrvavější titul postaráno [s1]
gambrinus1: třeba že je to osekaná demoverze no taky to stahuji už se na to moc těším jinak moc velké dík uživatelovi razi bez něj bych si to nezahrál :)
Demo je opravdu výborné, hlavně světelné efekty jsou vynikající. Na druhou stranu v těch chodbách na nepřátelé nebylo pořádně vidět. To zabíjení nepřátel pomalu zklouzává k nechutnosti. Jediné co bych ve full verzi určitě vylepšil jsou zvukové efekty, ty mi přišly nevýrazné. Ale to hledám jen mouchy. Akorát jsem myslel, že v demu bude ten hřbitov.
Zní, možná i je, je mi jedno co si o mě kdo myslí, v mým zájmu je to tady udržet čistý. Člověk to může řikat tisíckrát, bohužel někdo si z toho příklad neveme. A když neni sám schopnej jednat s ostatníma slušně, tak neni pomoci.
Teď už dost, ať to nezasviníme ještě víc, kdyžtak PM.
maggot:a trochu sklidni tu aroganci..az moc prehnane se v tym vyzivas..,ses admin to jo ale zas az tak nafouklej byt nemusis po precteni tvyho upozorneni me mrazilo v zadech jak povysene to zni
Člověk se může zakousnout třeba do nějaký tyče, to už je jedno. Ale pořád jsme lidi a neni potřeba abysme si nadávali kvůli takovým kreténovinám jako jsou hry a ještě k tomu demo.
God of War 3 - God of War 3 demo (78)
Demo kod z GOW collection neni jiz v tuto dobu k dispozici. uz kolem vanoc to neslo stahnout podle toho pribaleneho kodu.
Mam taky Collection a v krabice je listkem s kodem na stahnuti dema ze store. Tak tam koukni.
Edit : sorry nevsim jsem si , ze se ptal pred mesicem.
Nema este niekto jeden kod pls kupil som si collection ale tam ziadne demo nebolo [s13]
jediný co mě na tom štve že si nemůžu otáčet kamerou jinak bomba :)
Přesně moje řeč, šílenost už.
Vy se z těch mínusů fakt jednou poserete.. nevim co je horší, jestli je dávat, nebo na ně upozorňovat
proč tolik mínusů?
Zdravim mam 1 kod na demo god of war 3 z god of war collection jestli by mel nekdo zajem vymenim za nejakou mensi psn hricku ci hru
demo je super akorad moc rychle mizi mrtvoli a nestiham si uzit ty usekle hlavy a podobne
Demo celkem super! Ta krev se mi líbí a trochu mi připomíná Dead space, škoda jen že tak rychle mizí=(
Já vím. Ale přechody světla a stínu jsou až moc brutální. Ve stínu jsem si připadal jak ve tmě. A jedna pasáž, kdy jsi v chodbě tam je, a ještě nemáš tu hlavu. A když teď tak přemýšlím, tak bych udělal krev trochu světlejší, aby byla poradne vidět.
Demo jsem před chvílí dohrál u kámoše, a dojmy? Je to super, určitě kvalitní nástupce předchozích dílů. Škoda jen, že demo skončí v tom nejlepším :D Každopádně, tahle hra má o nejkrvavější titul postaráno [s1]
úplně mrtě hra už se těšíím na plnou ,ale ten konec dema :D
Jack Radcliffe: Nebyli videt? musis pouzit tu hlavu tzn. drzet L2:)
Taky sem nic nedostal skurve** SONY [s3]
Tož jelikož je to spojenec, tak si myslím, že ho jen trochu poškádlí a pak zas půjde o barák boha dál [s1]
Teda je ten titán co tam leze Atlas z dvojky ne ?
myslím že mu zkrášlí zevnějšek :D
ten konec je hustej. fakt me dostal, co myslite, vlitne do nej jako dovnitr nebo ho bude kuchat po povrchu???
tak jsem si to vcera zahral a jeto fakt paradni.uz se tesim, az vyjde plna verze :)
Hele, nevíte jestli Sony ještě rozesílá ty kódy?
Mna to nejak brutalne nezaujalo :)
gambrinus1: třeba že je to osekaná demoverze no taky to stahuji už se na to moc těším jinak moc velké dík uživatelovi razi bez něj bych si to nezahrál :)
Zrovna to hraju,jak je možný že je to v 720p?Hra má přece běžet v 1080p... [s14] Ale jinak teda moc pěkný,i když tohle zrovna moc nežeru.
chlapci zavidim vam hned bych si to taky zahral
Demo je opravdu výborné, hlavně světelné efekty jsou vynikající. Na druhou stranu v těch chodbách na nepřátelé nebylo pořádně vidět. To zabíjení nepřátel pomalu zklouzává k nechutnosti. Jediné co bych ve full verzi určitě vylepšil jsou zvukové efekty, ty mi přišly nevýrazné. Ale to hledám jen mouchy. Akorát jsem myslel, že v demu bude ten hřbitov.
Hral jsem ho 2x a je to proste totalni narez, uz se tesim na plnou a asi pujdu i do sberatelsky edice...
btw. Blacklama diky za download, me to nedoslo
Chlapi tak se nehádejte [s8] Vždyť je to jen demo,a určitě zachvíly bude ve storu normálně
Zní, možná i je, je mi jedno co si o mě kdo myslí, v mým zájmu je to tady udržet čistý. Člověk to může řikat tisíckrát, bohužel někdo si z toho příklad neveme. A když neni sám schopnej jednat s ostatníma slušně, tak neni pomoci.
Teď už dost, ať to nezasviníme ještě víc, kdyžtak PM.
maggot:a trochu sklidni tu aroganci..az moc prehnane se v tym vyzivas..,ses admin to jo ale zas az tak nafouklej byt nemusis po precteni tvyho upozorneni me mrazilo v zadech jak povysene to zni
Člověk se může zakousnout třeba do nějaký tyče, to už je jedno. Ale pořád jsme lidi a neni potřeba abysme si nadávali kvůli takovým kreténovinám jako jsou hry a ještě k tomu demo.
Napsat komentář
Pro přidání komentáře se přihlas.