Nikde nectu ze me to vubec nebavi,nebo to nekde vidis?Psal sem ze me ten MP moc nebavi a ty trofeje se hodi protoze me obcas bavi nejaky udelat.Nezivis tak neprepinej
tady to je a tohle presne nechapu. hra te nebavi, ale hrajes ji, aby jsi dostal trofej? v cem je to jako dobry? ja kdyz ji teda dostanu, tak sem rad, ze ji mam, ale ze bych se hnal za vsema...
Ahoj vsichni nasel by se tu nekdo kdo by mi pomohl s multiplayer trofejemi? Dnes vysel patch kterej opravil vetsinu bugu takze by to melo bejt bez problemu...
Ghostbusters: The Videogame - Ghostbusters: The videogame (17)
tak si mě přidejte do přátel.PSN ID mám v profilu.
Nedávno sem to znova nainstaloval tak bych mohl taky zapařit.
obcas hraju kdyz se chci odreagovat ale ma to zabugovany trofeje
[s6] lord hoven já ho mám a klidně někdy dám coop:)
No jo ale Prey na PS3 není.A to je velká škoda.
Hraje to někdo??
Rád bych s někým zahrál MP ale nikdo to nehraje.
Přitom to není zas taková blbost.
Teď na to čumim.Máš pravdu.V manuálu ale nic nepíšou tak nevim.Až budu mít volnou telku tak to zkusim
zo zadu na obale mi pise 1-4 a je tam symbol jednej hlavy
To jde?Tak to se na to musim podivat
prosim poradte ako sa zapina split-screen. nejako mi to nejde.
Nikde nectu ze me to vubec nebavi,nebo to nekde vidis?Psal sem ze me ten MP moc nebavi a ty trofeje se hodi protoze me obcas bavi nejaky udelat.Nezivis tak neprepinej
tady to je a tohle presne nechapu. hra te nebavi, ale hrajes ji, aby jsi dostal trofej? v cem je to jako dobry? ja kdyz ji teda dostanu, tak sem rad, ze ji mam, ale ze bych se hnal za vsema...
Dal bych klido s vama.I kdyz me moc MP nebavi,trofejky se vzdycky hodej
ja ted hraju MP urcite bych se pripojil ke skupine co prahne po vsech mp trofeji
nema ae i tak je to super
Můžu se zeptat má to nějaký story online coop?
Tak jsem koupil za 929 The Ghostbusters Video Game na PS3 + The Ghostbusters Movie na Blu-Ray. Za 929kč nové nádherná cena :)
Ahoj vsichni nasel by se tu nekdo kdo by mi pomohl s multiplayer trofejemi? Dnes vysel patch kterej opravil vetsinu bugu takze by to melo bejt bez problemu...