Zdravím, mám problém v multiplayeru, dnes jsem chtěl poprvé zkusit MP i ve 4ce a když dám klasicky Versus a Core nebo Ranked, napíše mi to, že nemůžu hrát Ranked matce dříve než budu mít 20 level, v menu jsem jiný versus matce na výběr nenašel, takže jsem z toho vcelku zmatený, možná něco dělám špatně nebo jsem něco prohlídnul. Edit : už je to OK.
ale tu jednicku si dej radsi v remasteru,ta se jmenuje GoW ultimate edition a obsahuje i lokaci navic ktera byla na pc,dokonce je v gamepassu.nejhur je na tom druhy dil ktery by potreboval podporu X vic nez treti dil protoze trojka i judgment vypadaji slusne i dnes
Nejvetsi obavy jsem mel s ribbonu.Nastesti jsou hraci, kteri to maji zmakle a poradi.Levlem 1000 to nekonci.Pridano dalsich 100.Po kazdem levlu to pridava penize na bedny.Do 12 lvl 300, pak kazdy lvl 500.
Hezky! TOHLE je raritní ajch který si zaslouží diamant!! Sorry za ot, ale když vydali update a změnili, že budou některé ajchy raritní s diamantem, tak jsem myslel, že se to bude týkat jen podobných záležitostí, které jsou fakt vzácné a mají jej jen ti nejlepší a nejtrpělivější hráči. Taková obdoba platiny. No a je z toho to, že z 50ti ajchů je jich klidně polovina "raritních"
Horda na insane? Dali jste do padesátky? Jestli jo, tak respekt! Která mapa? Měli jste všechni postavy potuňený na max?edit.teď jsem koukal na Live, že Marty má za to ajch. dobrá práce:)
urcite dobra parta lidi naladena na stejnou vlnu (hordu) + dobra hra.hele nas to gta taky moc nebavilo v onlinu a pritom je to skvela hra,musi to proste sednout vsechno ale zrovna gearsy jsou vynikajici jak v coopu tak v horde
S Hordou je to 50/50... zalezi jak je cas a podminky... ale versus je vetsinou v pohode... prinejhorsim se nekdo pripoji nebo odpoji a zbytek neni zavisli na jednotlivci takze to mi vice vyhovuje... na VS semnou 100% pocitejte
Koukal jsem, že máte plno, tak jsem taky nahodil hordu a měl jsem kliku na borce, takže padesátka na normál cinkla jak nic :) Nicméně, taky už mi jde z toho skautování hlava kolem :D
Auvicek-asi tě chce sbalit a už neví jak na sebe upozornit ( edit teď koukám, že s blekotem do trojky:D) Nebo nás chce osvítit abychom už nehráli tu 1/10 blbost.
Gears of War 4 (278)
@Marty: už vyřešeno, mě se totiž nějakým záhadným způsobem neobjevil poprvé Social play.
Zdravím, mám problém v multiplayeru, dnes jsem chtěl poprvé zkusit MP i ve 4ce a když dám klasicky Versus a Core nebo Ranked, napíše mi to, že nemůžu hrát Ranked matce dříve než budu mít 20 level, v menu jsem jiný versus matce na výběr nenašel, takže jsem z toho vcelku zmatený, možná něco dělám špatně nebo jsem něco prohlídnul. Edit : už je to OK.
Díky, první dva dám kamarádovi na xbox 360 další si přidám.
ale tu jednicku si dej radsi v remasteru,ta se jmenuje GoW ultimate edition a obsahuje i lokaci navic ktera byla na pc,dokonce je v gamepassu.nejhur je na tom druhy dil ktery by potreboval podporu X vic nez treti dil protoze trojka i judgment vypadaji slusne i dnes
Epic rozhodne si zahrej navic trojda je nadcasova hra a ma xox updaty a vypada uzasne
Hraješ normálně na Xbox One, máš tam zpětnou kompatibilitu.
Dneska jsem koupil a dostal k tomu kody na předchozí díly, zajímá mě jestli to ma smysl aktivovat na xbox one nebo je to jen pro 360.
Sem myslel, že si zahraji online a 54gb update?! Jako co?! To budu stahovat tak tejden.
Ahoj ted pouze na 24 hodin bude 4x xp
Po te 1000 to jde pomalu, na kazdy lvl jen potreba hodne xp.
Nejvetsi obavy jsem mel s ribbonu.Nastesti jsou hraci, kteri to maji zmakle a poradi.Levlem 1000 to nekonci.Pridano dalsich 100.Po kazdem levlu to pridava penize na bedny.Do 12 lvl 300, pak kazdy lvl 500.
Kdo si počká, ten se dočká Nedávno jsem zjistil, že je u nás třetí kniha Gears. Anvilská brána. Do pátku by měla dojít, už se těším.
Hezky! TOHLE je raritní ajch který si zaslouží diamant!! Sorry za ot, ale když vydali update a změnili, že budou některé ajchy raritní s diamantem, tak jsem myslel, že se to bude týkat jen podobných záležitostí, které jsou fakt vzácné a mají jej jen ti nejlepší a nejtrpělivější hráči. Taková obdoba platiny. No a je z toho to, že z 50ti ajchů je jich klidně polovina "raritních"
Jinak Marty, co Gears a jeho svět, děje se něco?
pekne chlape a co čas ve hre? mnoho dnu co
Ottacka 92 take seriously Gears 4
STS Chvojkovice -Brod, zrejme dobrej oddil.V lete nova obtiznost, nove achievementy.
to teda musí být blázni, ti dva
Amanot a kastyhoskero
Kteri?
Seriously Gears 4 uz maji i cesti hraci
Hmm 50 vln na INSANE? Paráda ;)
Horda na insane? Dali jste do padesátky? Jestli jo, tak respekt! Která mapa? Měli jste všechni postavy potuňený na max?edit.teď jsem koukal na Live, že Marty má za to ajch. dobrá práce:)
urcite dobra parta lidi naladena na stejnou vlnu (hordu) + dobra hra.hele nas to gta taky moc nebavilo v onlinu a pritom je to skvela hra,musi to proste sednout vsechno ale zrovna gearsy jsou vynikajici jak v coopu tak v horde
dnes jdeme?
Tak jak,dnes v 8 horda na insane?:-D
Vzdy kdyz dokoncis obe nove mapy na 50 vln dostanes Operation pack.Nove bedny Onyx doporucuju.
jo pujde se ja nejdu pujdu az zitra
Chlapi jak jste na tom zitra, pujdete zas?
Cus lidi, mohl bych se k vam pripojit na co-op?
Uvidime jak to pujde jinak dame gow 3 co
Tak doufam, ze pujdou servry. Ikdyz treti dil byl vcera super.
ted se coalition rozepsalo ,pry prodluzuji dev playlist mrknete
- Epic a Microsoft jsou žalováni od člověka, který o sobě hlásá, že je pravým Cole Trainem z Gears of War. link
S Hordou je to 50/50... zalezi jak je cas a podminky... ale versus je vetsinou v pohode... prinejhorsim se nekdo pripoji nebo odpoji a zbytek neni zavisli na jednotlivci takze to mi vice vyhovuje... na VS semnou 100% pocitejte
PS: Marty to doucham ze bude hodnocene :)
ja pujdu jestli to bude fungovat
Bude dnes neco?
Jako jo ale ted jsou xp za hordu takze tak jo a na gears of war.com je neco k nasemu problemu zde: link
Versus mam rad protoze odsejpa a jede 60fps
.....tam jsou fronty
Galbator: Teď jsem málem slítnul ze židle :D 6-7 :D
Oni maji vzdycky plno - jednou jich tam bylo snad i 6 nebo 7 :D Tak si smutne zapnu versus a lovim Bez coopu nema Horda smysl... :)
Koukal jsem, že máte plno, tak jsem taky nahodil hordu a měl jsem kliku na borce, takže padesátka na normál cinkla jak nic :) Nicméně, taky už mi jde z toho skautování hlava kolem :D
:D :D
Auvicek-asi tě chce sbalit a už neví jak na sebe upozornit ( edit teď koukám, že s blekotem do trojky:D) Nebo nás chce osvítit abychom už nehráli tu 1/10 blbost.
stalo to za to uvidime dnes
tak dnes pokracujem tak jestli chces tak dnes dojdi
hoši tak já nedám, uplně jsem zapomněl na update a budu ho stahovat ještě asi 3 hodiny :D
Ja potrebuju 10 lvl eng mam 8
Ok v 8 a to musime jet na HC?
Ma to vubec cenu asi moc ne
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.