Volné forum

GAMESCON 2018 (12)

• ArrozoKONDAR
    ArrozoPS5

Jj musite se vyhnout youtuberum a pak to jde. Letos jsem si toho nejvic nahral u nintenda. Pekne v klidu.

• hanz917
    hanz917.

For Games je pohodová akce, když jedeš v pátek. Vyzkoušíš si všechno bez jakýchkoli front.

• BenjaminL
    BenjaminLFuck off
    1

V Praze bývá For Games, tak si můžeš zajet tam.

• Maxo
    MaxoNetflixCZ

Osobně by mě podobná akce lákala, ale zase aby člověk většinu času koukal jen někomu přes rameno? :( Škoda, že podobná akce není u nás, Praha by si podobnou akci zasloužila ..

• Robitus
    Robitus$Jednu Rybu!!$
    1

Je to neskutečný simulátor front. Člověk si tam moc toho nezahraje.Fronty tam jsou fakt cca na 2-3 hodiny a po chvilce vás ženou pryč. Všude tuna lidí a předražené jídlo a pití. Ale atmosféra super.

Jedine pozitivum je zě je od Kolína cca 70km Nurburgring:)

• Konsty_ml
    Konsty_mlZONE 2
    2

Presne tak, akce je to hezka, ale je to spis takovej simulator front. Kamos tam par let zpet byl hlavne kvuli CoD a cekal dobry 3 hodiny v lajne, aby si 20 minut zahral. Je hezky to videt, ale tim to konci.

• Unholyu
    Unholyu;)
    3

Je mnohahodinove cekani na stojan a tlacenice

• Zakoush
    Zakoush

Maxo ma pravdu, je tam vubec neco zajimaveho? K vyzkouseni? Nikde na strankach nemuzu najit program, mozna jsem slepej :)

• Maxo
    MaxoNetflixCZ
    1

Aby se tady z toho nakonec neudělal zájezd :D Samotná akce musí být super, ale zase, stojí to za to? Vyzkouší si člověk něco vůbec?

• Zakoush
    Zakoush

Ahoj, kdyz to sem pisete, mozna bych se taky pripojil :) Vzdycky jsem se chtel na takovou akci podivat. Jsem z Brna, takze bych se dopravil do Prahy.

Mate tam nejake stage vyhlidle? Neco co chcete urcite videt?

• NoWay
    NoWay

Ahoj,Já nad tím vážně přemýšlím už dlouho, ale nebylo pořádně s kým. Rád bych tedy předběžně dal vědět, že bych do toho šel (na dva dny nejspíš, to by záleželo). Na kolik % jste rozhodnutí jet?

Díky! :)

• Thoriet
    Thoriet
    1

Zdravím všechny fanoušky her.

V letošním roce bych rád navštívil německý GamesCon 2018 v Kolíně n. Rýnem, který bude 21.-25.8.2018.

Současná kalkulace počítá s odjezdem 22.8. (středa) večer autobusem z Prahy. Příjezd ve čtvrtek ráno. Zpáteční odjezd v sobotu večer a příjezd v neděli ráno. Cena u Student Agency je cca 825 CZK (33 EUR) za jednu cestu (nejlevnejší). Zpáteční pak tedy 1650 CZK (66 EUR).

Lístek na GamesCon vyjde cca na 15.50 EUR na jeden den. Čtvrtek - Sobota (3 dny) vyjde cca na nějakých 1300 CZK (50 EUR). V případě pouze pátku a soboty je to nějakých 920 CZK (36 EUR).

Více info na:

link

S ubytováním v okolí je to cca zatím kolem 2500 - 3800 CZK (100-150 EUR) za dvoulužák za noc, ale počítám s tím, že možná se najde i něco levnějšího.

Suma sumárum:

varianta 3 dny:

- Cesta zpáteční (odjezd středa 23.8 22:40, příjezd neděle 26.8. 6:15) = 1650 CZK (66 EUR)

- GamesCon lístek čtvrtek až sobota (23.-25.8) = 1300 CZK (50 EUR)

- Ubytování dvoulužák 2 noci za osobu (čtvrtek-sobota) = cca 3000 CZK (120 EUR)

- jídlo a útrata = cca 2000 CZK (80 EUR)

===== cca 8000 CZK (320 EUR) =====

varianta 2 dny:

- Cesta zpáteční (odjezd čtvrtek 23.8 22:40, příjezd neděle 26.8. 6:15) = 1650 CZK (66 EUR)

- GamesCon lístek čtvrtek až sobota (23.-25.8) = 920 CZK (36 EUR)

- Ubytování dvoulužák 1 noc za osobu (čtvrtek-sobota) = cca 1500 CZK (60 EUR)

- jídlo a útrata = cca 1500 CZK (60 EUR)

===== cca 5500 CZK (220 EUR) / osoba =====

Kolegou plánujeme cestu a ubytování a tak mě napadlo, zda by někdo z Vás se nechtěl přidat do plánovacícho procesu a třeba ve finále ušetřit.

Pouvažujte a dejte vědět.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.