Konzolista.cz

Gamer247CZ – PDF časopis o nových i starých hrách (16)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
Petr Záleský
Petr Záleský #GameArk.cz

@xSam: Děkuji za podporu, jsem rád že se časopis líbí. Momentálně trochu meditujeme nad, na jednu stranu skvělýma reakcema, které opravdu potěší, a na straně druhé velice nízkým počtem stažení. Přemýšlím jestli s tím dokážeme ještě něco udělat. Protože samozřejmě další lidi, co se ozvali že by se třeba zapojili zajímá kolik lidí si to ve výsledku přečte, a mě nakonec taky.Za gramatiku se znovu moc omlouvám, samozřejmě to po sobě čteme, ale autokorektura není moc spolehlivá, zvláště v tomto rozsahu. :(

xSam
👍1

Tak jsem si to procetl, hodne ti/vam fandim. V urcitych vecech osvezujici.Jen prosim se zamerte na gramatiku, nektery hrubky jsou pekelne, shoda podmetu s prisudkem, mi/my, abyjste atd. Kazi to docela zabavne cteni.Rad si prectu dalsi dil.Diky

Petr Záleský
Petr Záleský #GameArk.cz

Omlouvám se za menší výpadek. Už se dá opět stahovat.

Petr Záleský
Petr Záleský #GameArk.cz

@Jizva: Děkuji, věřím že další číslo už půjde lépe, už to nechci nějak dramaticky měnit, tak že bude víc času na obsah. Děkuji za upozornění, opraveno. Jinak předem se moc omlouvám, asi toho bude v časopise víc. Přeci jenom je to 117 stran a autokorektuře ledacos unikne. :)

Petr Záleský
Petr Záleský #GameArk.cz
👍4

Díky za reakce. Mám z nich fakt radost. Vezmu to postupně.

Draken: Práce jak na kostele, jen vývoj toho vzhledu zabral spoustu času. Od klasického časopisu na výšku, k nápadu udělat to jinak, když to stejně nepůjde do tisku ale naopak na obrazovky, které jsou naležato. Ten web mi dal taky dost zabrat a pak samozřejmě samotný obsah. Ale baví mě to kompilovat. Jinak právě to byl účel, dát tam něco co už si člověk sám nevyhledá, třeba si na to nevzpomene a tak. Kdysi to třeba minul a tak.

karloslav: Díky moc. Chtěl jsem aby to už stálo za to. Díky to u je to i průlet herní historii od nejnovějších k nejstarším hrám. A v tom bych rád pokračoval. Všechny ty pecky co jsme hráli na škole.

esoLister: přesně moje motivace. Rád si listuju starejma časákama, prohlížím si screenshoty. Tady chci ukázat staré hry v plných detailech, ideálně ve vysokém rozlišení. Popřemýšlet jak zestárly a jestli má cenu se k dané hře vrátit.

Cobra: Tak to jsem rád, snad se bude líbit.

Samozřejmě budu rád pokud link třeba nesdílíte. Pokud to bude mít slušnou čtenost resp. počet stažení , jistě lépe seženu dobrovolníky na pomoc. :) Reklamu si na free časák bez reklam moc dovolit nemůžu.

Cobra
👍2

Super,v sobotu mám noční,budu mít aspoň co číst, díky moc

esoLister
esoLister #legendMKII
👍3

Taky vítám ty staré hry. Rád si připomínám staré časy. Dodnes občas vytáhnu první excalibury, score, levely... a jsem schopný u toho pár hodin vydržet a vrátit se v čase. Časák stáhnu do noťasu,jak budu doma. Dik.

Draken
👍5

@Heymi9615: Asi tak, tak starej zase ale nejsi, já jsem ročník 73. Ale je fakt, že co mě zajímá tak si vyhledám na netu a tím to končí. Ale na druhou stranu když pročítám takovýto časák tak narazím i na hodně zajímavý věci které by mi zkrátka ušly, a které bych běžně asi nehledal, což by byla musím uznat celkem škoda.

Heymi9615
Heymi9615 ##nolife
👍7

@Petr Záleský: Já naopak vítám články a recenze i těch starších her. Jsem ročník 79, takže je to mládí...

karloslav
karloslav #deckuju se 🚢
👍3

Krásná práce. Zatim jsem také jen prolítnul, ale hned mne zaujalo, že to není jen pár stránek, ale regulérní velký časák. Hned jak bude čas tak se dám do čtení. Zatim děkuji za tvou práci, kterou jsi si s tím dal

Draken
👍3

Za mě určitě palec nahoru, to muselo dát spoustu práce. Zatím jsem to narychlo prolít, ale nechám si to na dlouhé zimní večery

Petr Záleský
Petr Záleský #GameArk.cz
👍2

Zkusím jim napsat ale moc nevěřím, že by mi udělali reklamu na herní časopis zdarma. Každopádně by mě zajímalo jak se časopis líbí obsahově. Do dalšího čísla chci dat trochu víc nových her.

Heymi9615
Heymi9615 ##nolife
👍3

@Petr Záleský: zkus kontaktovat vortex, indian a třeba zing, možná s trochou štěstí ti to zveřejní na stránkách.

Petr Záleský
Petr Záleský #GameArk.cz
👍1

@Heymi9615: Tak to jsem rád, že se líbí. Snad se to víc rozšíří mezi lidi. :) Už dělám na druhém čísle. :)

Heymi9615
Heymi9615 ##nolife
👍3

Časopis jsem projel a super. Bude co číst. Díky. Budu to dál sledovat.

Petr Záleský
Petr Záleský #GameArk.cz
👍22

Ahoj, po delší odmlce jsem zpět a chtěl bych Vám nabídnout nový, přepracovaný herní časopis ve formátu PDF. Možná si ještě pamatujete můj první pokus před pár lety. Toto je restart a nový začátek. Časopis se bude věnovat novým ale i starým hrám a bude to takový průřez herní historií. Zapracoval jsem i některé připomínky komunity konzolisty, a tak tu bude více retra. Půjdeme více do minulosti. Časopis je tentokrát navržený na šířku, aby se lépe četl na PC a noteboocích, i když jeho přirozeným prostředím jsou iPady a podobné tablety. Sám si třeba i staršími herními časopisy moc rád listuji, a prohlížím si screenshoty z her, vzpomínám, případně se nechám zlákat i na nějakou tu starší hru si znovu zahraji. Přesně na to je časopis uzpůsoben. Spousta obrázků, ale věřím a doufám, že se Vám zalíbí i samotné texty. Nakonec, v prvním čísle najdete něco i od oblíbeného autora Leona, tady z konzolisty. Budu rád pokud si časopis stáhnete, a dáte vědět jak se Vám líbí. Samozřejmě budu strašně vděčný i za sdílení odkazu třeba na sociálních sítích. Přeci jenom začátky nového časopisu bývají těžké a bylo by mi líto, kdyby jen tak zapadl. Každopádně, přeji příjemné čtení. Snad se bude líbit. Časopis je zdarma. Více informací na webu a samozřejmě i v časopisu. link