Volné forum

GAME EXPO 2009 - 13.-14.3.2009 , Bratislava (37)

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

[q][b]digishit: [/b]Apsi tak napůl sem dohodnutej, že se možná dostavim ... záleží ještě na pár okolnostech, ale z 0% stoupla šance na takových 60% ... to je dobrej zvrat ne? :D Ale nic neslibuju, klidně to může během okamžiku spadnout zase zpět :D[/q]

aj to je niečo :)

• digishit
    digishitdigishield

Apsi tak napůl sem dohodnutej, že se možná dostavim ... záleží ještě na pár okolnostech, ale z 0% stoupla šance na takových 60% ... to je dobrej zvrat ne? :D Ale nic neslibuju, klidně to může během okamžiku spadnout zase zpět :D

• Sheng
    Sheng

rad bych zajel, ale na slovensko je to pro me daleko, leba ze by me tam nekdo odvezl :) no uvidime...

• geobbu
    geobbuWHO CARES

Kdepak, vždyt jsem si dělal srandu. Já nikdy na takovéto výstavy nechodím, je tam moc rušno :D radši doma u ústředního topení :D

• geobbu
    geobbuWHO CARES

Imho, tak kdo me vezme? :D himlhergot :)

• KachloRedakce
    KachloBOSS

Budme radi ze podobny akce vznikaji. Radsi se budeme bavit o nich a ne se tu hadat. Myslim, ze na akci se objevi spousta znamých lidi, takze i stoji za to, si udelat vylet. Alespon se podívate za hranice CR :)

• digishit
    digishitdigishield

Hunk: OK ... v poho.

• Hunk
    HunkUmbrella

[q][b]digishit: [/b]Hunk: názory si klidně řikej, ale nevim proč se osočuješ, když ti nikdo nenadává ... viz. "Hele ja se s tebou snazim vest solidni konent bez nadavek skus to taky jo but tak laskav..." \r\nNikde neni vidět, že by ti Apsi nadával.[/q]

Dobre,zrejme sem to prepisk omlouvam se.

• digishit
    digishitdigishield

Hunk: názory si klidně řikej, ale nevim proč se osočuješ, když ti nikdo nenadává ... viz. "Hele ja se s tebou snazim vest solidni konent bez nadavek skus to taky jo but tak laskav..."

Nikde neni vidět, že by ti Apsi nadával.

• Hunk
    HunkUmbrella

[q][b]digishit: [/b]Nevidim důvod proč se musí každej hádat za každou cenu, to je dmnce ach jo.\r\n\r\nApsi: no auto nemám a ject tam vlakem je šílenej výlet :D[/q]

...tady si clovek zrejme nemuze rict svuj nazor na vec co. Tak to sem nevedel!!!

• antivirus
    antivirusKNIHOMOL

Ja se tam asi oběvim ( digi duvod proč tam jet:D)

• geobbu
    geobbuWHO CARES

.... je to daleko, pokud mě někdo nacpe do své káry (neručím za případné posrání na sedačce :D )

• digishit
    digishitdigishield

Apsi: je šance, že by tam jela Macharovic rodinka a že by měli jedno místo, ale stejně teď nemám na takový srandy vato. Škoda.

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

digi: no to je jasné, chápem..

• digishit
    digishitdigishield

Nevidim důvod proč se musí každej hádat za každou cenu, to je dmnce ach jo.

Apsi: no auto nemám a ject tam vlakem je šílenej výlet :D

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

[q][q][q][b]Hunk: [/b]...ja netrdim ze na to nemaj prachy,jem aby se jim ta investice vratila. A pokut jde o pocet hracu v cesku nebo na slovensku,menuj my hry na PS3 nebo XBOXkdere byli lokalizovane do tveho jazyka.Lokalizace se dela teprve tehdy kdyz prachy vlozene do takove veci se muzou vratit a to na Slovensku nehrozi.Vse se toci kolem penez to ti je snad jasne ne.[/q][b]Hunk: [/b][b]ApsidalTill: [/b]\ntakže ďalší lol jako prase.. lokalizácie ktoré na X-ko alebo PS3 sú z 90% od EA a im sa tá investícia nikdy nevráti nehovoriac o tom, že ak si si to nevšimol tak mi vám rozumieme.. to nieje tvoj jazyk, to je jazyk ktorým sme do 93 roku žili .. a o hrách ma radšej nepoučuj , žijem v tom už nejaký čas [/q][b]Hunk: [/b]\nHele ja se stebou snazim vest solidni konent bez nadavek skus to taky jo but tak laskav... [/q]

no takže textová komunikáca asi zlihala keď tam vidíš nejakú nadávku.. maj sa

• Hunk
    HunkUmbrella

[q][q][b]Hunk: [/b]...ja netrdim ze na to nemaj prachy,jem aby se jim ta investice vratila. A pokut jde o pocet hracu v cesku nebo na slovensku,menuj my hry na PS3 nebo XBOXkdere byli lokalizovane do tveho jazyka.Lokalizace se dela teprve tehdy kdyz prachy vlozene do takove veci se muzou vratit a to na Slovensku nehrozi.Vse se toci kolem penez to ti je snad jasne ne.[/q][b]ApsidalTill: [/b]\ntakže ďalší lol jako prase.. lokalizácie ktoré na X-ko alebo PS3 sú z 90% od EA a im sa tá investícia nikdy nevráti nehovoriac o tom, že ak si si to nevšimol tak mi vám rozumieme.. to nieje tvoj jazyk, to je jazyk ktorým sme do 93 roku žili .. a o hrách ma radšej nepoučuj , žijem v tom už nejaký čas [/q]

Hele ja se stebou snazim vest solidni konent bez nadavek skus to taky jo but tak laskav...

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

[q][b]Hunk: [/b]...ja netrdim ze na to nemaj prachy,jem aby se jim ta investice vratila. A pokut jde o pocet hracu v cesku nebo na slovensku,menuj my hry na PS3 nebo XBOXkdere byli lokalizovane do tveho jazyka.Lokalizace se dela teprve tehdy kdyz prachy vlozene do takove veci se muzou vratit a to na Slovensku nehrozi.Vse se toci kolem penez to ti je snad jasne ne.[/q]

takže ďalší lol jako prase.. lokalizácie ktoré na X-ko alebo PS3 sú z 90% od EA a im sa tá investícia nikdy nevráti nehovoriac o tom, že ak si si to nevšimol tak mi vám rozumieme.. to nieje tvoj jazyk, to je jazyk ktorým sme do 93 roku žili .. a o hrách ma radšej nepoučuj , žijem v tom už nejaký čas

• KachloRedakce
    KachloBOSS

Jezis dyk to je uplne jedno kde se to porada. Ta akce je delana pro hrace. Je jedno jestli bude v CR, SK nebo Mongolsku. Hlavne aby akce byla podarena.

• Hunk
    HunkUmbrella

...ja netrdim ze na to nemaj prachy,jem aby se jim ta investice vratila. A pokut jde o pocet hracu v cesku nebo na slovensku,menuj my hry na PS3 nebo XBOXkdere byli lokalizovane do tveho jazyka.Lokalizace se dela teprve tehdy kdyz prachy vlozene do takove veci se muzou vratit a to na Slovensku nehrozi.Vse se toci kolem penez to ti je snad jasne ne.

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

[q][b]Hunk: [/b]Muze my nekdo vysvetli proc takovou akci delaji zrovna na SK kdyz na Slovensku je mnohem nisi pocet hracu jak na PS ,XBOX i PC?!To se jim urrcite financne vyplati!!! [/q]

Hunk: lol , ti máš dojem že to niekto robý pre nás?! Nie to robýme mi pre SVK z vlasntej vôle! Nieje to značka ktorú treba zobrať ako licenciu ale je to prvý slovenská herný výstava, takú istú si môžeš spraviť sám aj doma v dedine, len by si nato musel mať prostriedky ..

ps: a ešte mi povedz kde si prišiel nato že u vás alebo u nás je toľko a toľko hráčov?!

• Hunk
    HunkUmbrella

Muze my nekdo vysvetli proc takovou akci delaji zrovna na SK kdyz na Slovensku je mnohem nisi pocet hracu jak na PS ,XBOX i PC?!To se jim urrcite financne vyplati!!!

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

digi: no ak nemáš auto, tak potom to chápem.. ona je pravda že tie 3 hodiny sú podmienené priemernou rýchlosťou 190 km

• digishit
    digishitdigishield

[b]Apsi to je pro mě nadlidskej úkol tohle :D Nikdy sem na žádný herní výstavě nebyl a vypadá to, že opět nebudu.[/b]

• KachloRedakce
    KachloBOSS

Uff za 3 hodiny :D vcera jsme meli debatu s Macharem a Kajou, jak dlouho to potrva Tak uvidime :)

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

digi: kurva máte dialnicu z Prahy až do BA [s14] ja som túto trasu dával minulý rok za 3 hodiny

hanzz: určite sa stretneme ..

• Lisien
    Lisien

Jo, tak nad tímto ještě zauvažuju, ale pokud hanzz pojedeš, určitě se k tobě přidám jako spolucestovatel [s1] .Sám jsem zvědav na tuto akci.

• hanzz023cz
    hanzz023czAphex VS

Tak ja to mam kousicek urcite dojedu kdyz nebude P3D.Bude to urcite skvela akce,Apsi snad se tam potkame.

• digishit
    digishitdigishield

Apsi, ale to je strašně daleko ... [s8]

• antivirus
    antivirusKNIHOMOL

aspi neboj ode mně to bolet nebude [s14] .

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

jj autobusy sú už plné [s14]

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

pozývame všetkých na túto pre SVK dôležitú akciu .. mám tú česť sa podielať na gameexpo a ak už nič, môžete mi tam prísť dať po hube [s14]

• sten32
    sten32loading...

100% idem!

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!

Pěkný, kdyby jel někdo z okolí, tak bych tam určitě jel [s14]

• antivirus
    antivirusKNIHOMOL

asi tam bude Sapkowsky tak to zajedu možna [s14]

• WINNOWING
    WINNOWING

Komentář byl uzamčen

Příspěvek porušuje pravidla komunity.

• WINNOWING
    WINNOWING

”GAME EXPO 2009 – PRVÁ SLOVENSKÁ HERNÁ VÝSTAVA A KONFERENCIA”

13-14.marec 2009, DK Dúbravka, Saratovska 2/A, Bratislava

GAME EXPO 2009 je 1.ročník medzinárodnej výstavy počítačových, kartových a stolových spoločenských hier organizovaný pod záštitou Hernej Asociácie Slovenska. GAME EXPO 2009 sa uskutoční 13-14.marca 2009 v DK Dúbravka na Saratovskej 2/A v Bratislave.

1.ročník výstavy organizuje nezisková organizácia OZ AnimeCrew, GamesWEB.SK a OZ Herná Asociácia Slovenska v spolupráci s ďalšími partnermi za účelom priblíženia problematiky hier širšiemu publiku na Slovensku.

GAME EXPO si kladie za cieľ nielen priblížiť fenomén hier, ale aj poukázať na ich pozitívne a negatívne vplyvy na spoločnosť ako takú. Ďalej poskytuje edukáciu formou prednášok a workshopov. V neposlednom rade vytvára priestor našim umelcom, programátorom a skladateľom na prezentáciu svojej hernej tvorby a tým získavať pre svoju činnosť.

Program:

V priebehu celej výstavy bude paralelne v 7-mich sekciách prebiehať rôznorodý program členený podľa jednotlivých sekcií výstavy – Počítačové hry, Kartové hry, Stolové hry, Prednášky a prezentácie, Výstava hernej histórie a artworkov , LARPy a Herné filmy. Chýbať nebude ani pútavý sprievodný program.

Program je postavený tak, aby pobavil a pripravil poznanie pre ľudí každej vekovej kategórie príjemnou formou.

Hlavným veľkým hosťom bude známy poľský spisovateľ Andrzej Sapkowski, ktorý sa preslávil najmä ságou o Zaklínačovi Geraltovi z Rivie. Môžete sa tešiť na autogramiádu, besedu s autorom ako aj na rozprávanie o tom, ako vznikala hra The Witcher.

Len na výstave budete môcť zhliadnuť unikátne prezentácie tuzemských i zahraničných vývojárskych štúdií, ktoré prvýkrát zavítajú i do našich zemepisných šírok. Svoju účasť pre Slovensko exkluzívne potvrdili Crytek (Crysis), Guerilla (Killzone 2) a CD Projekt Red (Zaklínač) sprevádzaný samotným autorom ságy o zaklínačovi Geraltovi z Rivie – Andrzejom Sapkowskim!

Herní publicisti, grafici, progameri a odborní prednášatelia už teraz pripravujú prednášky o aktuálnych témach a workoshopy, ktorými sa aspoň z časti pokúsia priblížiť ich prácu širokej verejnosti.

V rámci filmov sa návštevníci môžu tešiť na viac ako 10 filmových trhákov, akými je napríklad filmová adaptácia známej hry Max Payne. Tešiť sa môžete aj na zaujímavú prezentáciu najnovších anime filmov, ktorá bude organizovaná v spolupráci s TV Animax. Taktiež nebudú chýbať ani fantastické filmy. Či filmy s comicsovou, fantastickou alebo anime tematikou.

Nádejným tvorcom počítačových hier ponúkame možnosť, ako sa presadiť prostredníctvom jedinečných súťaží, akými sú Game Developer, Game Script a Game Music. Práve nimi môžete aj vy získať možnosť pracovať pre jedno z prítomných vývojárskych štúdií.

Ďalej bude prebiehať obľúbená súťaž menom Cosplay , kde sa bude súťažiť o najlepší kostým hrdinu z hier a na záver budeme hľadať najlepšieho speváka v Singstar-Karaoke či tanečníka v tanečnej súťaži Dance Dance Revolution a gitarovej hre Guitar Hero.

Okrem toho sa môžete tešiť na turnajové zápolenie v najnovších herných tituloch pre konzoly PlayStation (Soul Calibur IV, Tekken 5) a Xbox (Gears of War 2, Halo 3), pričom na vás čaká niekoľko kusov „silného železa” v podobe PC s najlepšou hardware zostavou súčasnosti.

Pre milovníkov nedigitálnych hier budú pripravené turnaje a voľné vyskúšanie si kartových hier World of Warcraft TCG a Yu-Gi-Oh. Taktiež budú k dispozícií spoločenské stolové hry (Carcassone, Osadníci , GO, Shogi a iné).

V neposlednom rade sa môžete tešiť na sekciu LARPov, kde vám naši lektori ukážu, ako môžete v reálnom svete popustiť uzdu svojej fantázie a zahrať sa na hrdinov priamo na ulici alebo v teple svojich domovov.

Počas celého trvania festivalu bude prebiehať jedinečná výstava hernej histórie a prezentácia diel známych grafikov a artworkov prítomných vývojárskych štúdií, ktoré ešte doposiaľ neboli uverejnené.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.