Konzolista.cz

Game Boy (25)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
Gibsn

@Zafata: chtěl bych originál. Cihlu do ruky na baterky.

buk va
buk va #Král Talismanu
👍1

@Gibsn: nostalgie je svina a nejlepsi je hrát original. Kdybys premyslel nad porizenim origo gameboye v cupr stavu a hry doporucuju, fakt doporucuju videohry.tv . Dokonalý přístup lidí co to dělají srdcem. Kdybys chtěl do gameboye IPS podsvícený display( je to kulervouci a hraje se na tom mnohem lepe nez na switchi) napis pm, mam kamose srdcare co to dela.

G
G #🏮いただきます🏮
👍1

@Gibsn: je v NSO a tam ho můžeš jako močál rewindovat a loadovat, když to bude bolet jako v roce 95. Ja ho osobně dohrál až tady. V dětství jsem se profil nějak do 3./4.světa

Zafata

@Gibsn: doporučuji link

Samozřejmě koupit na Aliexpressu v akci za 1000 až 1200.

Do vlaku, autobusu, postele i na WC nej konzole.

link

Robitus
Robitus #DoYouMissMe?:-D

@Gibsn: ten je v předplatném u Nintendo On-line na Switchi.

Piro
Piro #XSX/PS5/LeGo/PC

Ten boss byl v pohodě 🙂 Jako malý jsem to dohrál několikrát. Prvního GB mám ve sbírce včetně této hry. Před pár lety jsem to objednával z Japonska, přece jen tam asi mají největší výběr retro Nintenda. Každopádně promiň, nepůjčím 🙃 Já sám si ho šetřím, přece jen je to už celkem starý kus HW 😁 Zkus emulátor, jasně není to no, ale taky řešení.

Gibsn
😁1

ahoj, nenajde se někdo, kdo by klidně za nějakou korunu mi nepůjčil Game boy clasic + Super Mario Land? Když mi v roce 95 bylo 7, nikdy sem neporazil posledního bose a chtěl bych kruh uzavřít. :-)

skandy26
skandy26 #skandy26

Kurd: Né, to né :) teď jsem na to koukal a mám stejně jenom Pokémon Crystal a Blue

skandy26
skandy26 #skandy26

GB Color mám, přímo v barvě kiwi, jak píšeš :) Pokemony k tomu mám taky.. Ale podle mě jsou tyhle kousky už docela rarita, takže ti to prodá málo kdo :)

ApsidalTill
ApsidalTill #One/U/PS4

mr: a nechceš tie konzole a hry predať?

Lamps
Lamps #Lamps

[q][q][q][q][b]Lamps: [/b]Možná to nějak vyřešej pomocí SD slotu.. ale aspoň to bude mít hodně jiných funkcí.[/q][b]ApsidalTill: [/b][b]Lamps: [/b][b]ApsidalTill: [/b]\nGBA slot a prehrávanie GBA hier u DSi legálnou cestou nebude možné .. samozrejme pre niekoho je to mínus ale stále tu má možnosť kúpiť si Lite ktorá má väčšiu výdrž baterky .. \r\n\r\nDSi má proste zase iné prednosti, vstavaný browser, väčšie obrazovky, viac stupňov podsvietenia, DS Ware, kameru[/q][b]ApsidalTill: [/b][b]Lamps: [/b]\nPřehrávání GBA her možná ano, za pomoci digitální distribuce.[/q][b]ApsidalTill: [/b]\no tom nepadlo žiadne info .. DSWare bude ponúkať v prvom rade to isté čo WiiWare[/q]

Možná to časem doplní, Nintendo snad není tak hloupé, aby takhle šidilo své věrné příznivce.

roly30

jo Gameboy Color na tom jsme začinal a musim říct že jsem se bavil na něm nejvíce asi :) takové Pokemony bylo to takove RPG fakt super Harry Potter taky good game jen me brzdila anglictin a pak hry jako Mario atd. :)

ApsidalTill
ApsidalTill #One/U/PS4

[q][q][q][b]Lamps: [/b]Možná to nějak vyřešej pomocí SD slotu.. ale aspoň to bude mít hodně jiných funkcí.[/q][b]Lamps: [/b][b]ApsidalTill: [/b]\nGBA slot a prehrávanie GBA hier u DSi legálnou cestou nebude možné .. samozrejme pre niekoho je to mínus ale stále tu má možnosť kúpiť si Lite ktorá má väčšiu výdrž baterky .. \r\n\r\nDSi má proste zase iné prednosti, vstavaný browser, väčšie obrazovky, viac stupňov podsvietenia, DS Ware, kameru[/q][b]Lamps: [/b]\nPřehrávání GBA her možná ano, za pomoci digitální distribuce.[/q]

o tom nepadlo žiadne info .. DSWare bude ponúkať v prvom rade to isté čo WiiWare

Lamps
Lamps #Lamps

[q][q][b]Lamps: [/b]Možná to nějak vyřešej pomocí SD slotu.. ale aspoň to bude mít hodně jiných funkcí.[/q][b]ApsidalTill: [/b]\nGBA slot a prehrávanie GBA hier u DSi legálnou cestou nebude možné .. samozrejme pre niekoho je to mínus ale stále tu má možnosť kúpiť si Lite ktorá má väčšiu výdrž baterky .. \r\n\r\nDSi má proste zase iné prednosti, vstavaný browser, väčšie obrazovky, viac stupňov podsvietenia, DS Ware, kameru[/q]

Přehrávání GBA her možná ano, za pomoci digitální distribuce.

ApsidalTill
ApsidalTill #One/U/PS4

[q][b]Lamps: [/b]Možná to nějak vyřešej pomocí SD slotu.. ale aspoň to bude mít hodně jiných funkcí.[/q]

GBA slot a prehrávanie GBA hier u DSi legálnou cestou nebude možné .. samozrejme pre niekoho je to mínus ale stále tu má možnosť kúpiť si Lite ktorá má väčšiu výdrž baterky ..

DSi má proste zase iné prednosti, vstavaný browser, väčšie obrazovky, viac stupňov podsvietenia, DS Ware, kameru

Lamps
Lamps #Lamps

Možná to nějak vyřešej pomocí SD slotu.. ale aspoň to bude mít hodně jiných funkcí.

Maven
Maven #...

[q][b]Lamps: [/b]Starý GB jsem měl, hry Lucky Luke a Donkey Kong Country 2 :D \r\njinak Kawazoe - doporučuju počkat na DSi[/q]

no, DSi nebude mit GBA slot, takze DSi nekoupim, timhle me NINTENDO zklamalo :-(

Lamps
Lamps #Lamps

Starý GB jsem měl, hry Lucky Luke a Donkey Kong Country 2 :D

jinak Kawazoe - doporučuju počkat na DSi

Maven
Maven #...

[q][b]Hatake: [/b]ten uplne prvni jsem bohuzel nemel, ale mel jsem 2x GB color, GB Advance a GB Advance SP...Byla to skvela masinka, ale dneska mam radsi PSP nez NDS...[/q]

to sem taky rikal, ale po pul roku me psp omrzelo , ted uvazuju o NDS lite, ale zas se bojim toho ze dsko me taky omrzi , jako ds fat ,ktery sem mel asi mesic !

Hatake
Hatake #SUIT UP!

ten uplne prvni jsem bohuzel nemel, ale mel jsem 2x GB color, GB Advance a GB Advance SP...Byla to skvela masinka, ale dneska mam radsi PSP nez NDS...

Rick Deckard

Kamarád měl starý gameboy. Jsem si ho od něj vždycky půjčoval. Měl tam tetris, šachy a pak nějakou hru s Bugsem Bunnym. Později jsem si koupil Color a měl na něj jen tři hry. Pokemony tuším Red a Silver a Metal Gear: Ghost Bable.

Burtone

Tak na tenhle prvni gameboy vzpominam moc raad. Co jsem se na nem naparil...asi nejvetsim hitem u me byly pokemoni to jsem smazil poraaad dokola dale potom super mario land, Donkey Kong, TMNT,Felix,castlevania legends, a take nesmim zapomenout na mega mana u toho jsm mel nemale nervy:) a urcite plno dalsich heer bylo paradnich

Cubas
Cubas #...

gameboy do dnes vlastním dokonce mám i dva :) šedý a žluto oranžový nejvíce jsem hrál The Legend of Zelda: Link's Awakening ... to byli časi [s7]

Sheng

gameboy sem kdysi vlastnil.. samozrejme ze sem hraval klasiky jako Mario nebo treba pokemony :D to byla aspon parba :)

ApsidalTill
ApsidalTill #One/U/PS4

Ak sa medzi vami nájdu pamätníci prvého GameBoy stroja od spoločnosti Nintendo, bol by som rád keby ste sa tu prihlásili. Sám už bohužiaľ first mašinku nevlastním (dávnejšie som ju daroval kamarátovi, ktorý podobné veci zbiera) ale do dnes nezabudnem na prvé hry ktoré som ako decko smažil v aute a podobne. DR. Mario je asi tá najpamätnejšia ale zrodila sa tu aj časť legendy menom Zelda či iné kulty. Nintendo vládne handheldom do dnešného dňa a bude im vládnuť až do vtedy kým neumrie staré jadro originality v Big "B"

Promo retro video k prvému GB

link