Playstation 3

FW 3.10 (38)

• zdenkrat
    zdenkrat

žádný zázrak to přehrávání jedná se o tyto přehrávače, dostupné každému z PC včetně obsahu

link

link

• play3man
    play3manYes, it is

TV ikona je aj v teme konzolista.cz link

VRB: Podla mna to bug nieje...

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

honza.szitas: s kazdym koho mas v pratelich. proste se ti to hodi na zed v profilu

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

ice-p: mě pomohlo přepínáním mezi JPN US A UK účtama

• m@rco
    m@rco

ice-p: ty tv ikony se zobrazuji na cz uctu. na uk je bbc (nelze pouzit diky ip mimo uk). us ucet zadna ikona tv

edit: axn a annimax nejde spustt pokud je vypnuty javascript v browseru

• honza.szitas
    honza.szitasMOVE

a ten facebook : koukal sem ve videu, že stahnul demo a dal zdílet, a to zdílim jen s konzolistama nebo s každym koho mam normálně v přátelích ?

• ice-p
    ice-p

ať vypínám jak vypínám,nic se nezměnilo.Foto o.k,FB o.k,ikona s tv-- nic.Nějaká rada prosím ?Dal jsem i to origo theme. Tak snad na 20 restart.o.k

• m@rco
    m@rco

ikony axn a annimaxu se mi zobrazi, ale po otevreni to udela NIC (bile okno browseru a konec). funguje nekomu tato sluzba?

• Zhoolender
    ZhoolenderOVOXO

diky :)

• TumaPetr
    TumaPetr

Musíš si dát original theme a pak to jde :D Speciálni bug od Sony :D

• Zhoolender
    ZhoolenderOVOXO

ja vůbec nemohu najít tu ikonku tv :D.pls kde to je?

• TumaPetr
    TumaPetr

Skvělej firm, čekal jsem hovno a dostal jsem ještě o trochu víc :D

• blacklama
    blacklamakuki_cz

Jo diky, uz jsem na to prisel.

• Jimmy
    Jimmy

to musis dat svoje uziv meno s facebooku jestli tam nejsi tak se musis regnout

• blacklama
    blacklamakuki_cz

Ja hlavne netusim, jak to info pro FB provazat, jelikoz to po me chce nejake jmeno a heslo "vubec netusim jaky, zkousel jsem co znam a vim" ba ani FB nema pro spojeni uctu zadnou kolonku Playstation@network, proste nic, nic nefunguje haha

• pecho
    pechoshady ltd

veks: tak skusil som tvoju radu a funguje to.az na to ze mam uk ucet s BBC. tak si musim vytvorit aj sk uce.

• veks
    veksDJ

Tak ten friend list vypadá rozhodně o něco líp než to bylo. Uspořádání fotek je samozřejmě daleko přehlednější. Facebook je upraven hlavně v prohlížeči, měla by ta stránka vypadat a fungovat líp než před FW. TV taky zatím nevidím, jdu pátrat.

Tak už ikonu TV mám, stačí konzoli resetnout, když nepomůže, tak klidně víckrát. Bohužel někteří uživatelé píšou, že nefungují některá videa na stránkách, na kterých to dřív šlo (třeba Joystiq).

• Jimmy
    Jimmy

a co treba prohlizec fotek to je hodne uzitecny .Kdyby radsi vylepsili prohlizec nebo dat tam cross chat to sou uzitecny veci pro me FW 3.10 opet zklamani uz ani nevim kdy jsem zneho mel radost.

• Michelle
    Michelle♀︎

Jimmy - kdyby jsi se podíval na oficiální video tak by jsi se dozvěděl, že to co tam je teď je jenom začátek, je to jen propojení tvého účtu s FB, a že další věci postupně přidají ... Ostatně, je tam mnohem víc zajímavějších věcí než něco tak zabytečného jako je FB :-)

• Jimmy
    Jimmy

no tak nevim ale ikonu FB jsem tam nenasel akorat v accountu a to je jen na nastaveni prohlizec je porad stejnej tak nevim co na tom bylo tak velkyho teda...?

• pecho
    pechoshady ltd

update stiahnuty. zatial ma najviac potesilo usporiadanie fotogalerie. a kde ako maju byt tie tv programi?

• veks
    veksDJ

Já už update stahuju, po vyzkoušení napíšu dojmy.

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

ja bych beztak rek ze to bude neco takovyhleho link

• petrvaa
    petrvaapetrvaa

No se tesim jak to budu stahovat zase tak na 3

• EcoManiac
    EcoManiacDemente!

Tady je někdo chytrej [s1] bezurážky

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

matyfulda snad čeština ne [s1]

• LordikDevil
    LordikDevil

Toz mam kabel TV od UPC takze stejne ty TV bude opravdu jen PRIJEMNY bonus

• TumaPetr
    TumaPetr

A jak mám pochopit ty Tv stanice? Půjdou mi, když mám CRTčko nebo si mám skočit vedle na normoš tv, kde to stejně už je několik let i bez firmwaru? :D

• VortexCZ
    VortexCZSwitch

VRB: kromě facebooku, tam bude i TV stanice Animax a AXN. Prostě samé skvělé novinky. ;)

• TumaPetr
    TumaPetr

A co tam vlastně bude? Faceblbost a barvičky?

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

na hrej dokonce píšou že by měl vyjít dnes odpoledne nebo večír

• japonec
    japonecCZ

já bych bral kdyby udělali něco se zamrzávání starších her

• Jimmy
    Jimmy

myslite ze uz bude zejtra jo ? no bylo by to super doufam ze udelej neco stim prohlizecem kolikrat mi zamrzne cela ps3 kvuli nemu.

• PICEKcz
    PICEKcz

Kua furt cekam na ten cross game chat a zas nebude...

• BigBuddySvK
    BigBuddySvKBETATESTER

PS3 FW maju okolo 150-160Mb.

• petrvaa
    petrvaapetrvaa

By me zajímalo i jak to bude velké

• BigBuddySvK
    BigBuddySvKBETATESTER

Jedine co sa mi paci tak to su tie barevne okenka aspon to frendlist ozivi inak FaceBook zial nevyuzijem neva.

• veks
    veksDJ

Tak nový firmware už se blíží, tak bychom si mohli podiskutovat... A hlavně sem můžeme psát naše dojmy až vyjde. Pro připomenutí článek a video link Osobně myslím, že dnes nebo zítra už na nás vybafne po zapnutí PS3.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.