Ja hlavne netusim, jak to info pro FB provazat, jelikoz to po me chce nejake jmeno a heslo "vubec netusim jaky, zkousel jsem co znam a vim" ba ani FB nema pro spojeni uctu zadnou kolonku Playstation@network, proste nic, nic nefunguje haha
Tak ten friend list vypadá rozhodně o něco líp než to bylo. Uspořádání fotek je samozřejmě daleko přehlednější. Facebook je upraven hlavně v prohlížeči, měla by ta stránka vypadat a fungovat líp než před FW. TV taky zatím nevidím, jdu pátrat.
Tak už ikonu TV mám, stačí konzoli resetnout, když nepomůže, tak klidně víckrát. Bohužel někteří uživatelé píšou, že nefungují některá videa na stránkách, na kterých to dřív šlo (třeba Joystiq).
a co treba prohlizec fotek to je hodne uzitecny .Kdyby radsi vylepsili prohlizec nebo dat tam cross chat to sou uzitecny veci pro me FW 3.10 opet zklamani uz ani nevim kdy jsem zneho mel radost.
Jimmy - kdyby jsi se podíval na oficiální video tak by jsi se dozvěděl, že to co tam je teď je jenom začátek, je to jen propojení tvého účtu s FB, a že další věci postupně přidají ... Ostatně, je tam mnohem víc zajímavějších věcí než něco tak zabytečného jako je FB :-)
no tak nevim ale ikonu FB jsem tam nenasel akorat v accountu a to je jen na nastaveni prohlizec je porad stejnej tak nevim co na tom bylo tak velkyho teda...?
Tak nový firmware už se blíží, tak bychom si mohli podiskutovat... A hlavně sem můžeme psát naše dojmy až vyjde. Pro připomenutí článek a video link Osobně myslím, že dnes nebo zítra už na nás vybafne po zapnutí PS3.
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.
FW 3.10 (38)
žádný zázrak to přehrávání jedná se o tyto přehrávače, dostupné každému z PC včetně obsahu
link
link
TV ikona je aj v teme konzolista.cz link
VRB: Podla mna to bug nieje...
honza.szitas: s kazdym koho mas v pratelich. proste se ti to hodi na zed v profilu
ice-p: mě pomohlo přepínáním mezi JPN US A UK účtama
ice-p: ty tv ikony se zobrazuji na cz uctu. na uk je bbc (nelze pouzit diky ip mimo uk). us ucet zadna ikona tv
edit: axn a annimax nejde spustt pokud je vypnuty javascript v browseru
a ten facebook : koukal sem ve videu, že stahnul demo a dal zdílet, a to zdílim jen s konzolistama nebo s každym koho mam normálně v přátelích ?
ať vypínám jak vypínám,nic se nezměnilo.Foto o.k,FB o.k,ikona s tv-- nic.Nějaká rada prosím ?Dal jsem i to origo theme. Tak snad na 20 restart.o.k
ikony axn a annimaxu se mi zobrazi, ale po otevreni to udela NIC (bile okno browseru a konec). funguje nekomu tato sluzba?
diky :)
Musíš si dát original theme a pak to jde :D Speciálni bug od Sony :D
ja vůbec nemohu najít tu ikonku tv :D.pls kde to je?
Skvělej firm, čekal jsem hovno a dostal jsem ještě o trochu víc :D
Jo diky, uz jsem na to prisel.
to musis dat svoje uziv meno s facebooku jestli tam nejsi tak se musis regnout
Ja hlavne netusim, jak to info pro FB provazat, jelikoz to po me chce nejake jmeno a heslo "vubec netusim jaky, zkousel jsem co znam a vim" ba ani FB nema pro spojeni uctu zadnou kolonku Playstation@network, proste nic, nic nefunguje haha
veks: tak skusil som tvoju radu a funguje to.az na to ze mam uk ucet s BBC. tak si musim vytvorit aj sk uce.
Tak ten friend list vypadá rozhodně o něco líp než to bylo. Uspořádání fotek je samozřejmě daleko přehlednější. Facebook je upraven hlavně v prohlížeči, měla by ta stránka vypadat a fungovat líp než před FW. TV taky zatím nevidím, jdu pátrat.
Tak už ikonu TV mám, stačí konzoli resetnout, když nepomůže, tak klidně víckrát. Bohužel někteří uživatelé píšou, že nefungují některá videa na stránkách, na kterých to dřív šlo (třeba Joystiq).
a co treba prohlizec fotek to je hodne uzitecny .Kdyby radsi vylepsili prohlizec nebo dat tam cross chat to sou uzitecny veci pro me FW 3.10 opet zklamani uz ani nevim kdy jsem zneho mel radost.
Jimmy - kdyby jsi se podíval na oficiální video tak by jsi se dozvěděl, že to co tam je teď je jenom začátek, je to jen propojení tvého účtu s FB, a že další věci postupně přidají ... Ostatně, je tam mnohem víc zajímavějších věcí než něco tak zabytečného jako je FB :-)
no tak nevim ale ikonu FB jsem tam nenasel akorat v accountu a to je jen na nastaveni prohlizec je porad stejnej tak nevim co na tom bylo tak velkyho teda...?
update stiahnuty. zatial ma najviac potesilo usporiadanie fotogalerie. a kde ako maju byt tie tv programi?
Já už update stahuju, po vyzkoušení napíšu dojmy.
ja bych beztak rek ze to bude neco takovyhleho link
No se tesim jak to budu stahovat zase tak na 3
Tady je někdo chytrej [s1] bezurážky
matyfulda snad čeština ne [s1]
Toz mam kabel TV od UPC takze stejne ty TV bude opravdu jen PRIJEMNY bonus
A jak mám pochopit ty Tv stanice? Půjdou mi, když mám CRTčko nebo si mám skočit vedle na normoš tv, kde to stejně už je několik let i bez firmwaru? :D
VRB: kromě facebooku, tam bude i TV stanice Animax a AXN. Prostě samé skvělé novinky. ;)
A co tam vlastně bude? Faceblbost a barvičky?
na hrej dokonce píšou že by měl vyjít dnes odpoledne nebo večír
já bych bral kdyby udělali něco se zamrzávání starších her
myslite ze uz bude zejtra jo ? no bylo by to super doufam ze udelej neco stim prohlizecem kolikrat mi zamrzne cela ps3 kvuli nemu.
Kua furt cekam na ten cross game chat a zas nebude...
PS3 FW maju okolo 150-160Mb.
By me zajímalo i jak to bude velké
Jedine co sa mi paci tak to su tie barevne okenka aspon to frendlist ozivi inak FaceBook zial nevyuzijem neva.
Tak nový firmware už se blíží, tak bychom si mohli podiskutovat... A hlavně sem můžeme psát naše dojmy až vyjde. Pro připomenutí článek a video link Osobně myslím, že dnes nebo zítra už na nás vybafne po zapnutí PS3.
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.