Strategie

Fire Emblem: Awakening (15)

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Na jesen GSC konecne vyda dlho odkladanu sosku Cordelie. link

• Karurosu
    Karurosu

Pokud mě pamět neklame, tak ano...

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Presiel tu niekto finalnu mapu - Apotheosis?

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Onedlho vychadza perfektna figurka Tharjy [s7] link a link + detail link [s6]

• Yaromil
    Yaromil

@VulcanR Díky za vyčerpávající odpověď. Já popravdě Fredericka za nějak extra povýšenýho nepovažuji,... možná je mi ale sympatický kvůli tomu, jak v počátcích pomáhal ulehčit první kroky bojištěm ;-) to mě spíš na nervy lezl právě Donnel ;-),... Na Dark Flier jsem se ještě u žádné postavy nedostal, vyzkouším. Díky za tip.

Stojí DLC mise za zakoupení? Mají nějaký hlubší příběh nebo jde víceméně "jen" o nové bojové mapy?

• VulcanR
    VulcanRTrogári
    1

Misie sa otvaraju normalne s postupom v pribehu az na paralogy (ktorych je vacsina), ktore sa otvoria nezavisle od postupu v hre az po tom, co 2 postavy maju medzi sebou vztah na urovni S a maju dieta. V kazdom paralogu sa potom prislusne dieta da ziskat do party, pricom jeho vysledne skily a statistiky su vysledkom dost komplikovanych procesov, pokial chce clovek maximalne silnu armadu.[s6]

Osobne som Fredericka nikdy nepouzil, lebo je to uz od zaciatku povysena postava a berie skusenosti ostatnym. Vo FE plati, ze cim slabsia je postava na zaciatku, tym lepsia bude po vypiplani na max lvl. Podla mna najsilnejsia postava v hre - Donnel zacina ako lvl 1 Villager, ale z jeho unikatnym skilom 20 percent sanca zvysenia schopnosti pri lvl up z neho v konecnom dosledku cini ultimatneho zabijaka a jedneho z najlepsich otcov pre detske postavy z paralogov.

Plosne plati, ze vsetky zenske postavy, ktore maju tuto moznost by mali z Dark Flier povolania ziskat skill galeforce, ktory by potom mohli odovzdat svojim detom. Dost to ulahci narocne DLC misie.

p.s: Tharja a Olivia [s7][s7][s7][s6]

• stillaliveKONDAR
    stillaliveYola
    1

Systém odemykání vedlejších příběhových misí jsem nijak neprokoukl. Nejvíce se mi jich odemykalo ze začátku hry, ale později za téměř celou hru se mi už žádná neobjevila. Objevovali se mi klasicky nové postavy na porážku.

Chroma jsem zpočátku hodně trénoval a Frederika taky, ale později jsem přešel na jiné postavy. Asi zase pořídím zahraji si to znovu. Tenkrát jsem to po dohrání vyměnil za jinou hru.

• Yaromil
    Yaromil

Ani jsem nečekal, jak mě Fire Emblem chytne. Pro mě asi zatím nej hra na 3DS. Zajímalo by mě jestli jde v průběhu jednoho "průchodu hrou" odemknout všechny vedlejší příběhové mise. Všiml jsem si, že se odemykají většinou na základě nějaké události ve hře, např. manželský svazek dvou postav. Rád bych si je zahrál všechny.

Souhlasím, Frederick je tank. Pokud ho spáruji s Robinem (avatarem), tak je to téměř nepřemožitelný pár ;-). Dost se mi taky líbí postava Tharji. Naopak jsem bohužel moc nedal vývoji Chroma a tak ho v náročnějších misích musím spíše někde schovávat, aby vůbec přežil... ;-)

• KachloRedakce
    KachloBOSS

Frederick se s nikým nemazlí :)

• dieselcz
    dieselczdieselcz

Nejvetsi nicitel je stejne Frederick [s6]

• VulcanR
    VulcanRTrogári
    1

Keby toho teraz nemam rozohrateho tolko, toto je hra kvoli ktorej by som si zajtra utekal kupit 3DSko. :D Tato seria je hardcore dokonalost. [s7][s7][s7][s7]

• dieselcz
    dieselczdieselcz
    1

Tak mi ted prisel mail, ze si pro to muzu prijit dneska [s14][s12]

• isildur heir
    isildur heir
    1

wow peknej rychlik [s1]

• dieselcz
    dieselczdieselcz

To se mas, ja si musim pockat do patku[s4]

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4
    3

tak už sa hra ohrieva u mňa vo 3DS slote a podľa očakávania, sa brúsenie diamantu od 90 rokov krásne leskne a opäť sa ponáram do čarovného a krutého sveta taktiky.. [s7] link

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.