RPG

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn (269)

• Kamil Novotný
    Kamil NovotnýAbby😍💖
  • Kami
    KamiFF Fan
    1

Jo, tak té momentálně šéfuju já no

• Kamil Novotný
    Kamil NovotnýAbby😍💖

@Kami: Ceskoslovenska Legie

• Kami
    KamiFF Fan

@Kamil Novotný: jak se jmenuje vaše guilda?

• Kamil Novotný
    Kamil NovotnýAbby😍💖

Hrajete někdo? Na Lichu? Založili jsme tam guildu, ale po nějaké době jsme si postupně dali pauzu nasypal jsem do do baráku pro free Company pár melounu, ale pro nečinnost nám ji pak asi vzali 😁

• sotysnake
    sotysnakesnaaaaake

Mám koupenou základní hru a stormblood pokud si dobře pamatuji. Už je to celkem dlouho co jsem to nehrál ale asi zase začnu. Neví někdo jestli se chystá update podpory PS5?

• Kami
    KamiFF Fan

Jsou pokud chceš hrát Stormblood a Shadowbringers datadisky. To jsou poslední dva přídavky do hry ale i bez nich je tam tuna obsahu

• sotysnake
    sotysnakesnaaaaake

Takže už nejsou měsíční poplatky?

• Kami
    KamiFF Fan

FFXIV s prvním datadiskem Heavensward je kompletně free to play záležitost. Což je hromada obsahu a pokud někdo uvažuje o hře teď má nejlepší příležitost ji zkusit.

• JardaBoss
    JardaBoss
    1

Na PS Store se píše dokonce do 60 lvl. "Join millions of adventurers worldwide and take part in an epic and ever-changing FINAL FANTASY. Play for free up to level 60 and experience all the hallmarks of the best-selling franchise - airships, chocobos, moogles, and more."

EDIT:

Jestli chápu dobře, take Starter edice obsahuje 2 rozšíření.link

• Satyrus Revocatus
    Satyrus RevocatusCasual

Zdravím, uvažuju že si tuhle hru pořídím, ale mám trochu zmatek v těch poplatcích. Někde jsem četl, že do 35. levelu není nutné poplatky platit. Je to pravda? A druhá otázka: vyplatí se pořizovat starter pack, kde není žádný přídavek (aktuálně za nějakých 380,-)?

• lOGistic
    lOGisticGenius

Přátelé, máte tušení na jakém serveru bych našel nějakou aktivní českou guildu ?

• Kami
    KamiFF Fan

Jo, materie se používají na zvýšení atributů, musíš mít 100% spiritbound na předmětu aby jsi z něj mohl materii vyrobit. Crafting je taky dobrý, dlouho jsem ho přehlížel, to byla chyba. Dá se na něm i slušně vydělat a Dark Knight je peckovní, za mě nejzábavnější classa, od 50 lvl je to super tank.

• Kostej-cz
    Kostej-czHORIZON

Hosi tak uz mam 53Lv Gladiator - Paladin , zkousel jsem Samuraje , ale ten me moc nebere . Chci Dark Knighta ale jeste budu muset asi dokoncit zakladni story kde jsem zatim na 35 Lv v qvestech . Uz jsem vyresil monthy a miniony , barvicky na zbroj , ucesy ...Ale jeste mi chybi prokoumat crafting a hlavne materia . Nevim , ale pokud to chapu dobre tak to jsou klasicke sloty s atributy ...A muzu je vlozit az na urcitem levelu v povolani ... Jako musim rict ze ta hra je fakt pecka Uz se vylozene tesim na ty dve rozsireni , mam komlet edici a zima se blizi , coz je idealni stav ...Kdyby tu byl nejaky zkuseny veteran , tak bych ho potreboval do pratel PS4 nick stejny ...obcas bych se na neco zeptal diky ...

• Kostej-cz
    Kostej-czHORIZON

Diky borci za info ...

• ambroz
    ambrozSkol
    1

Hlavně musí být v Grand Company

• ambroz
    ambrozSkol
    1

Určitě si stáhni app do mobilu.

• ambroz
    ambrozSkol
    1

Asi si něco vynechallink Mně to taky trvalo než jsem na to přišel...a rybaření:))

• Kostej-cz
    Kostej-czHORIZON

Pockej market - jako u ubchodniku se da i koupit ? Chocobo qvest to vim , jen se divim ze mam 28lv a jeste jsem na ten qvest nenarazil ... A to delam poctive vsechno co vidim . Koukam a hraci 3lv a uz ho maji Jsem rad ze se nekdo ozval , tak ti moc dik ...

Ale vis co me zajma nejvic ? Chci Classu Dark Knight ( koupil jsem celou edici FF XIV ) no a na wiki pisou ze jde ziskat Dark Knight na 30lv . Na Youtube jsem se dival kde je ten qvest . ale lokaci nepoznavam tak prave nevim jesi to uz neni DLC a pak me napada ze musim prvni projit zakladni hru abych se tam dostal ...Prave toto nevim no

• Kostej-cz
    Kostej-czHORIZON

Je tu nekdo kdo to hraje na Ps4 a ma komplet edici ? Potrebuju se na par veci zeptat ...diky

Kdyz tak jsi me pridejte Kostej-cz

• Kostej-cz
    Kostej-czHORIZON

Jsem si to tez rozjel Je to hodne dobry ...

23Lv a tunu veci jeste nechapu , treba jak sezenu nejake zvire na kterem muzu jezdit ?

• Kainé
    KainéA2

Ok, díky za info

• Kami
    KamiFF Fan

A2: můžeš ale je to jak říkáš placené. Myslím že 25 euro. Na Mogstation to najdeš. Ale takhle se připravíš celkem o dost questů z příběhové linky a ta je na mmo dost dobrá

• Kainé
    KainéA2

a můžeš rovnou pomocí těch boosterů skočit na shadowbringers? Předpokládám, že ten booster bude placený.

• ambroz
    ambrozSkol

Jj, přidávají se levelove i příběhové boostery.

• Kainé
    KainéA2

Ahoj. Je tu nějaký veterán? Chtěl bych zkusit tohle mmorpg. Takže když koupím poslední datadisk, je nějaká možnost se nalevelovat jako ve wowku, nebo musím hrát od začátku. Díky za info.

• Bob1772
    Bob1772PS5/XSX

Zdravím všechny. Potřeboval bych radu. Koupil jsem si tuto hru, ale mám problém. V minulosti jsem hrál trial verzi na měsíc a Zapoměl jsem přihlašovací údaje🙁. A ve hře nejde udělat nový profil. Prosím o radu co s tím. Mazal jsem i staré savy.

• sotysnake
    sotysnakesnaaaaake

Bylo by dobré se setkat s dalšíma Čechama na Lichu, pokud o někom víte, bylo by dobře, hlavně by jsme si mohli zařídit i barák společně.

• CrazySmrTkA
    CrazySmrTkA

Klidně se hlásím záleží na tobě kde budeš chtít hrát a na jaké platformě ale není problém pro mě na mobilu mít discord či teamspeak já kupuju na ps4 ale nevím kdy koupim akce na complete konci 8.3 a hlavně ted nevím jestli nekoupím collector takže do té doby bych jel v trialu

• sotysnake
    sotysnakesnaaaaake

Zase jestli by semnou někdo hrál na Ragnaroku, většinou tam jsou vylevelovany postavy, navíc tam není ten exp bonus, takže vážně teď nevím

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.