Problémy, připomínky a rady

Fight night champion -Ps3 problem (11)

• wencaCZE
    wencaCZE

Mě to se to taky občas stává,ale pouze u fnrch když hraju online.Takže si myslím že to je chyba hry.

ParisCZ_84 klidně si mě přidej ať se něco naučíš [s6]

• lukas1010
    lukas1010Kill Pedro

tak to ti neporadim!o superslim nic nevim,kdyz ja to zjistoval tak jeste superslim neexistoval

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

no ja mam prave cerstve superslima , toho na stojaka nedam myslim, vcera jsem hral a nic tak nevim...

• lukas1010
    lukas1010Kill Pedro

Ja jsem tenkrat googlil,protoze me to vytacelo hlavne u online a zjistil jsem ze s FNCH maji problem Fat verze.slim to zvladaly lepe!ale jestly muzu poradit,tak ja ji dal na stojaka a nedelalo mi to tak casto,uz to bylo snesitelny-tak 1 za tyden [s8],na lezaka tak 1 denne!!!

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

zajimave me to nikdy neudelalo :) to sem fn hral celkem casto

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

ok diky panove, jsem rad ze mi neodchazi ps3 pomalu jak jsem si myslel :)

• lukas1010
    lukas1010Kill Pedro

me to dela taky,to je u fnch normalni! bohuzel

• bf333
    bf333Ravens
    2

Je to hrou,me to delalo uz pred rokem a snad vsem z friends taky,EA no.

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

Nevim, tezko rict, je nová..jinak včera jsme hrali a v pohode...uvidime jak se to vystribri, mozna to byl nejaky chvilkovy zkrat

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

mechanika? zdroj? cela ps3? divny uvidis jestli tinto zacne delat i jinde

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

Zdravim, obcas s brachou hrajem tuto hru a v posledni dobe se stava, ze se hra na chvili zasekne a bez jakehokoliv pipnuti nebo neceho se vypne konzole, nesviti ani cervena dioda, jako kdyby byla vytazena konzole ze zasuvky. Zapnout jde pak normalne, jen to hodi ten restore. Dela to pouze u fight night champion a zaclo to nedavno, driv to nedelalo.. Setkal se s tim nekdo, nebo nevi co by to mohlo zpusobit?

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.