Zdravim od doby co se stahnul update na World Cup nemuzu hrat sezony ani kick off. Hru uz jsem 2x preinstaloval nepomaha. Dam zapas vse v poradku dohraju zapas vracim se do menu a najednou error ce-34878-0 a takhle pokazdy.... Nema nekdo stejny problem, nebo nevi jak ho vyresit
Docela cumim jak zmenil FUT World Cup cely cenovy rozpeti hracu z klasickyho FUT. Treba Zlatan kterej driv stal standartne 1,5 M se ted da sehnat za 0,5 M :D Dobra zprava pro nekoho kdo mel nasetreno.
Ahoj, nevíte proč mi přestaly fungovat vibrace u fifky 14 na PS 4? Konzoli mám chvíli, takže nevím, jestli se to dá nějak vypnout nebo tak. Přijde mě, že mi přestaly fungovat po připojení druhýho ovladače...je to možný?
FIFA14 (62)
Hrajete nekdo jeste fifu 14 na ps4?
Nesmysl aby timto hlasovaním neco změnili... :)
hlasovani o ligu ve FIFA 15 link
roly mě to děla taky,ale mě zas nejde trening.Co stím?
Zdravim od doby co se stahnul update na World Cup nemuzu hrat sezony ani kick off. Hru uz jsem 2x preinstaloval nepomaha. Dam zapas vse v poradku dohraju zapas vracim se do menu a najednou error ce-34878-0 a takhle pokazdy.... Nema nekdo stejny problem, nebo nevi jak ho vyresit
100mb ? Celkem málo.
100mb? tak nějak.
Netušíte někdo, kolik žere FIFA 14 PS3 na HDD ? Instalačka i s patchem ? Disková verze, né celá stažená PSN hra.
Protoze za balicek das 5000, takze se vsichni hromadne zbavujou hracu aby mohli nakupovat.
Je to divný ale :-D Proč by to ovlivňoval mód, ve kterým ani nejde prodávat a nakupovat hráče?
Prave ze i TOTS karty sli dolu uplne stejne.
To bude spíš TOTS kartama, než World Cup módem. :-)
Docela cumim jak zmenil FUT World Cup cely cenovy rozpeti hracu z klasickyho FUT. Treba Zlatan kterej driv stal standartne 1,5 M se ted da sehnat za 0,5 M :D Dobra zprava pro nekoho kdo mel nasetreno.
Xpastic tak pojd dame match a uvidime[s14]
A co na to řikaš?Mě se to libííí[s6]
Pastic: ano mam. To se stahuje automaticky. Ten update se mi stahnul uz v patek.
Malkin,ja su moc dobrej,bych ti zkazil cely den[s6]
Ahoj kluci pridejte si me taky do pratel rad svama zahraju._
Vojta,ja tě mam v přatelich.Mam id:disko8
A maš stahnuty ten upgrade?Asi jo,že.
Esli myslis ty trenovaci chujoviny jako kopy do tercu a krabic, tak to jde ...
Az si me pridas do friendu. Poslal jsem ti invitku a vyflaknul ses na me
Vojta,zasun FIFU do PS4 a jestli jsi on line ,tak ti to stahne samo a dej mi vědět.A nepyskuj[s6]
Pastic: jestli si stahujes udpade, tak me neprekvapuje, ze ti nejde trenink [s16]
Vojta,ty si muloš.Jen jsem se chtěl zeptat,jestli vam jde po staženi apgrejdu spustit trening.Mě to pořad píše chybu a hra se mi sekne.
Pastic: tohle neni web na to, aby ses chlubil, ze jsi si stahnul UDpade [s6]
Stahli jste si udpade?Je to k MS v Brazilii a vypada paradně.Jen mi nejde spustit trening.Jde vam spustit?[s3]
Ahoj, nevíte proč mi přestaly fungovat vibrace u fifky 14 na PS 4? Konzoli mám chvíli, takže nevím, jestli se to dá nějak vypnout nebo tak. Přijde mě, že mi přestaly fungovat po připojení druhýho ovladače...je to možný?
Dikec za rady.
boszeli,nejde
Nevite jestli jde hrat fifa na ps4 s ps3 ovladacem?Chcem zarubat,ale druhy mam na reklamaci
to bude zase zmanipulovaný jako p3d turnaj že ? :D
Napsat komentář
Pro přidání komentáře se přihlas.