Sportovní

FIFA 15 Next gen (142)

• buben1010
    buben1010

ahoj, chtěl jsem se zeptat, co mam dělat aby mi šlo hrát s aktuálníma soupiskama. Mám ps4 a zaplecený členství na rok, ale to highlights a match day prostě nejde. V nastavení jsem se snažil dát aktualizaci soupisek, ale marně. Nevíte prosím někdo co s tím ? Ultimate team normál šlape. Děkuji

• mivardi18
    mivardi18

Tak kdy dáme ten zápas?

• mivardi18
    mivardi18

Tak zítra ráno v 10?

• sova655
    sova655gabrda_9

v nastavení, nebo když jdeš do sezon, tak to stáhne nová mužstva, pokud je nebudeš mít.. můžem :)

• mivardi18
    mivardi18

A kde to stáhnu?Dáme někdy zápas?

• sova655
    sova655gabrda_9

zkus smazat team squads savy a stáhnout znovu.

• mivardi18
    mivardi18

Stále mi to píše ze je problém v online squad poradíte?

• pastic
    pastic

Kdo umí trochu Polsky,přepněte si komentář do Polštiny.Je to super prdel.

• sova655
    sova655gabrda_9

Nehraju nic jinýho :) takže ano,jde . :)

• mivardi18
    mivardi18

Jde vam hrat online seasos?Me uz to mesic nejde

• Tona_78
    Tona_78
    1
  • ladicz
    ladicz

custe potreboval bych udelat trofej STYLIN ale potrebovali by sme byt jeste 3 jestli vite o co jde dik ozvete se nekdo dik

• mivardi18
    mivardi18

Tak to dorazím

• Lubosek Rumcajs
    Lubosek Rumcajs

Nejsem dobry[s6]

• pastic
    pastic

25.4.2015 mistrovstvi čr ve FIFE15 na PS4.Vice info na www.play3day.cz

Kdo si myslí že je dobrý tak dojděte.Bude se hrát o zajímavé ceny a krále fotbalových trávniku pro rok 2015.

• ClayAli89
    ClayAli89

pekne to skazily tou rychlosti to vidim uz v demu,kombinaci ta hra nezna, L1 + do behu - sprint - gol.vysledky 4:4 ale v tydnu jdu pro to : D

• Lubosek Rumcajs
    Lubosek Rumcajs

fifu pekne zkazily ve fut..[s15]

• ClayAli89
    ClayAli89

tak to si budu muset zvyknout,proti pes a i minule fife tam dali turbo

• joui11
    joui11
    1

jo je , a můžeš si i zrychlit i zpomalit.

• ClayAli89
    ClayAli89

Zdar borci muzete me nekdo napsat jestli je plna verze stejne rychla jako demo?Zachvilu mam platinu z pro eva tak bych si dal i FIFU ale prijde me to strasne rychly

• Deniiisek
    DeniiisekGHOSTS

Cau poradil by jste mi nekdo s tim proc mi nejde online sezona pise mi to chybu.[s16]

• MalkinCZE
    MalkinCZEBalboa1980

Ahoj jsem nováčkem v Ultimate team hraju to na xbox one a jsem už v 5divizi,chci se zeptat kde seberu mrtě coinu?Za zapas mám 1400coinu plus divizni titul třeba 7tisic coinu ale je to pořad málo a kšeftovat na tom obchodu prodavat blbosti atd to moc nevydělám,nevíte jak na to?:D

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

Mel by nekdo na prodej za real peniz hrace do ultimate teamu Ronaldo,Messi,Bale,Suarez,Ibrahimovic?Pokud ano tak pm nebo zde a cenu nabidnete.Nebo muzu odkoupit velke mnozstvi coinu.Jen na PS4

• ffddss
    ffddss

Ja hraju pes a bavi me to, hral jsem i fifu ale vic mi sedl prave pes. Castecne mas ale pravdu, co se tyce pristupu k hracum tak na to konami sere.

• pastic
    pastic
    2

Ještě že jsem zústal u FIFY,ted toho nelituji.Podívejte se co KONAMI dělá s hráčema PES.To je až k zasmáni,nebo spíž k pláči.Upgrade vychází u PES jednou za pul roku a ještě k tomu na chuja.EA má každý týden upgrade,aktualizované soupisky,formi hraču,přehled hraču a lig na profesionalní urovni.Takže kdo bude tvrdit že PES je lepší,tak at si da hned facku[s6]

• forrest_cz
    forrest_czforrest_cz

Ahoj, nechce nekdo odkoupit muj FIFA Ultimate Team? Je to na PS4, v zavorkach uvadnim pribliznou hodnotu na marketu.

B: Neuer (300), Lloris (20), Casillas (10)

O: Kompany (60), Hummels (10)

Z: Sneijder (IF, 30), Robben (700), Ribery (280), Van Persie (30), Schweinsteiger (40), Di Maria (170)

U: Falcao (30), Ibrahimovic (800), Rooney (40), Benzema (25), Tevez (15)

Celkem tedy hodnota cca 2 560 000 coinu.

Prodal bych za 1.500 Kc.

Obchod by probehl tak, ze bych koupil za vetsi mnozstvi coinu nejakeho vaseho hrace a postupne bychom tradovali vsechny vyse zminene hrace za vyssi ceny buy now, aby nebyla sance, ze je odkoupi nejaky jiny hrac.

• Exhuma
    Exhuma

Zdravím , rád bych se zeptal jestli budu moct hrát Fifa Ultimate když si koupím z PS Store fifa 15 Deluxe Edition za těch 1300 co je tam v Akci . Díky za odpověď . Mám i ten PS club zaplacený na rok .

• elpaulo
    elpauloelpaulo

Ahoj, pro všechny fanoušky Ultimate Teamu vznikla nová stránka na Facebooku, kdo se chce dozvědět všechny novinky ze světa FIFA nesmí chybět! :) link

• elpaulo
    elpauloelpaulo

Ahoj lidi udělal jste už někdo trofej EXTRA EFFORT? :O Nemůžu to za boha udělat...

• pastic
    pastic

V uterý 23.12 je turnajek v Orlové v restaraci Centrum.Ještě jsou dva mista volne.Kdo by chtěl dojet a je s okolí tak at pisne do PM.Hraje se na PS4 na projekci,dva na dva.

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.