ahoj, chtěl jsem se zeptat, co mam dělat aby mi šlo hrát s aktuálníma soupiskama. Mám ps4 a zaplecený členství na rok, ale to highlights a match day prostě nejde. V nastavení jsem se snažil dát aktualizaci soupisek, ale marně. Nevíte prosím někdo co s tím ? Ultimate team normál šlape. Děkuji
Zdar borci muzete me nekdo napsat jestli je plna verze stejne rychla jako demo?Zachvilu mam platinu z pro eva tak bych si dal i FIFU ale prijde me to strasne rychly
Ahoj jsem nováčkem v Ultimate team hraju to na xbox one a jsem už v 5divizi,chci se zeptat kde seberu mrtě coinu?Za zapas mám 1400coinu plus divizni titul třeba 7tisic coinu ale je to pořad málo a kšeftovat na tom obchodu prodavat blbosti atd to moc nevydělám,nevíte jak na to?:D
Mel by nekdo na prodej za real peniz hrace do ultimate teamu Ronaldo,Messi,Bale,Suarez,Ibrahimovic?Pokud ano tak pm nebo zde a cenu nabidnete.Nebo muzu odkoupit velke mnozstvi coinu.Jen na PS4
Ještě že jsem zústal u FIFY,ted toho nelituji.Podívejte se co KONAMI dělá s hráčema PES.To je až k zasmáni,nebo spíž k pláči.Upgrade vychází u PES jednou za pul roku a ještě k tomu na chuja.EA má každý týden upgrade,aktualizované soupisky,formi hraču,přehled hraču a lig na profesionalní urovni.Takže kdo bude tvrdit že PES je lepší,tak at si da hned facku[s6]
Obchod by probehl tak, ze bych koupil za vetsi mnozstvi coinu nejakeho vaseho hrace a postupne bychom tradovali vsechny vyse zminene hrace za vyssi ceny buy now, aby nebyla sance, ze je odkoupi nejaky jiny hrac.
Zdravím , rád bych se zeptal jestli budu moct hrát Fifa Ultimate když si koupím z PS Store fifa 15 Deluxe Edition za těch 1300 co je tam v Akci . Díky za odpověď . Mám i ten PS club zaplacený na rok .
V uterý 23.12 je turnajek v Orlové v restaraci Centrum.Ještě jsou dva mista volne.Kdo by chtěl dojet a je s okolí tak at pisne do PM.Hraje se na PS4 na projekci,dva na dva.
Caute, cchem hrat online zapas a stale ako dam vyhladat supera tak vypise chybu, ze nejaky problem s internetom, nastavte NAT to OPEN, nieco take. Mozte my s tym pomoct? diky moc
Doufám že se to tu neřešilo, ale stala se mi nepříjemná věc. Hrál sem zápas ve FUT online sezony. Stačil mi bod k vítězství 5.divize. Vyhrál jsem 4:1 měl jsem dostat 7000 za titul plus asi1500 za zápas (mám ten 1000coinovej bonus) Dostal jsem 0coinů, mám to i vyfocené prostě, napsalo to vše, že jsem vyhrál, ale všude 0. Je nějaká šance u EA, že bych dostal zpět ty coiny. 8,5tis není málo celkem mě to vytočilo.
Jde mi o radu, ohledně NHL 15 Online ultimate Hockey .. Jde mi o to , že když se mi zraní hráč příkl. Nohy - 3 zápasy ,,, Hráče teda vyměním ,,, a problém je v tom , že po sedmi odehraných zápasech se mi hráč stále nevyléčil... tak se ptám kde dělám chybu :/ Díky
Hraje jeste nekdo FIFA 14? Mel bych k dispozici FIFA Ultimate Team (par inform hracu, nekteri i na tech modrych kartach, z hlavy co si vzpominam na jmena: Van Persie, Falcao, Di Maria, Robben, Yaya Toure, Mata...).
FIFA 15 Next gen (142)
ahoj, chtěl jsem se zeptat, co mam dělat aby mi šlo hrát s aktuálníma soupiskama. Mám ps4 a zaplecený členství na rok, ale to highlights a match day prostě nejde. V nastavení jsem se snažil dát aktualizaci soupisek, ale marně. Nevíte prosím někdo co s tím ? Ultimate team normál šlape. Děkuji
Tak kdy dáme ten zápas?
Tak zítra ráno v 10?
v nastavení, nebo když jdeš do sezon, tak to stáhne nová mužstva, pokud je nebudeš mít.. můžem :)
A kde to stáhnu?Dáme někdy zápas?
zkus smazat team squads savy a stáhnout znovu.
Stále mi to píše ze je problém v online squad poradíte?
Kdo umí trochu Polsky,přepněte si komentář do Polštiny.Je to super prdel.
Nehraju nic jinýho :) takže ano,jde . :)
Jde vam hrat online seasos?Me uz to mesic nejde
link
custe potreboval bych udelat trofej STYLIN ale potrebovali by sme byt jeste 3 jestli vite o co jde dik ozvete se nekdo dik
Tak to dorazím
Nejsem dobry[s6]
25.4.2015 mistrovstvi čr ve FIFE15 na PS4.Vice info na www.play3day.cz
Kdo si myslí že je dobrý tak dojděte.Bude se hrát o zajímavé ceny a krále fotbalových trávniku pro rok 2015.
pekne to skazily tou rychlosti to vidim uz v demu,kombinaci ta hra nezna, L1 + do behu - sprint - gol.vysledky 4:4 ale v tydnu jdu pro to : D
fifu pekne zkazily ve fut..[s15]
tak to si budu muset zvyknout,proti pes a i minule fife tam dali turbo
jo je , a můžeš si i zrychlit i zpomalit.
Zdar borci muzete me nekdo napsat jestli je plna verze stejne rychla jako demo?Zachvilu mam platinu z pro eva tak bych si dal i FIFU ale prijde me to strasne rychly
Cau poradil by jste mi nekdo s tim proc mi nejde online sezona pise mi to chybu.[s16]
Ahoj jsem nováčkem v Ultimate team hraju to na xbox one a jsem už v 5divizi,chci se zeptat kde seberu mrtě coinu?Za zapas mám 1400coinu plus divizni titul třeba 7tisic coinu ale je to pořad málo a kšeftovat na tom obchodu prodavat blbosti atd to moc nevydělám,nevíte jak na to?:D
Mel by nekdo na prodej za real peniz hrace do ultimate teamu Ronaldo,Messi,Bale,Suarez,Ibrahimovic?Pokud ano tak pm nebo zde a cenu nabidnete.Nebo muzu odkoupit velke mnozstvi coinu.Jen na PS4
Ja hraju pes a bavi me to, hral jsem i fifu ale vic mi sedl prave pes. Castecne mas ale pravdu, co se tyce pristupu k hracum tak na to konami sere.
Ještě že jsem zústal u FIFY,ted toho nelituji.Podívejte se co KONAMI dělá s hráčema PES.To je až k zasmáni,nebo spíž k pláči.Upgrade vychází u PES jednou za pul roku a ještě k tomu na chuja.EA má každý týden upgrade,aktualizované soupisky,formi hraču,přehled hraču a lig na profesionalní urovni.Takže kdo bude tvrdit že PES je lepší,tak at si da hned facku[s6]
Ahoj, nechce nekdo odkoupit muj FIFA Ultimate Team? Je to na PS4, v zavorkach uvadnim pribliznou hodnotu na marketu.
B: Neuer (300), Lloris (20), Casillas (10)
O: Kompany (60), Hummels (10)
Z: Sneijder (IF, 30), Robben (700), Ribery (280), Van Persie (30), Schweinsteiger (40), Di Maria (170)
U: Falcao (30), Ibrahimovic (800), Rooney (40), Benzema (25), Tevez (15)
Celkem tedy hodnota cca 2 560 000 coinu.
Prodal bych za 1.500 Kc.
Obchod by probehl tak, ze bych koupil za vetsi mnozstvi coinu nejakeho vaseho hrace a postupne bychom tradovali vsechny vyse zminene hrace za vyssi ceny buy now, aby nebyla sance, ze je odkoupi nejaky jiny hrac.
Zdravím , rád bych se zeptal jestli budu moct hrát Fifa Ultimate když si koupím z PS Store fifa 15 Deluxe Edition za těch 1300 co je tam v Akci . Díky za odpověď . Mám i ten PS club zaplacený na rok .
Ahoj, pro všechny fanoušky Ultimate Teamu vznikla nová stránka na Facebooku, kdo se chce dozvědět všechny novinky ze světa FIFA nesmí chybět! :) link
Ahoj lidi udělal jste už někdo trofej EXTRA EFFORT? :O Nemůžu to za boha udělat...
V uterý 23.12 je turnajek v Orlové v restaraci Centrum.Ještě jsou dva mista volne.Kdo by chtěl dojet a je s okolí tak at pisne do PM.Hraje se na PS4 na projekci,dva na dva.
Caute, cchem hrat online zapas a stale ako dam vyhladat supera tak vypise chybu, ze nejaky problem s internetom, nastavte NAT to OPEN, nieco take. Mozte my s tym pomoct? diky moc
nikdo nic? chyba CE-34878-0
Zdravim,,blbne nekomu to,ze odehraje fut zapas a hodi to error??
Doufám že se to tu neřešilo, ale stala se mi nepříjemná věc. Hrál sem zápas ve FUT online sezony. Stačil mi bod k vítězství 5.divize. Vyhrál jsem 4:1 měl jsem dostat 7000 za titul plus asi1500 za zápas (mám ten 1000coinovej bonus) Dostal jsem 0coinů, mám to i vyfocené prostě, napsalo to vše, že jsem vyhrál, ale všude 0. Je nějaká šance u EA, že bych dostal zpět ty coiny. 8,5tis není málo celkem mě to vytočilo.
spletl jsem se sorry
Chybu delas ze pises do tema Fifa a druhou chybu delas ze mu nekoupis vitamínek leceni na ctyri zapasy.
Jde mi o radu, ohledně NHL 15 Online ultimate Hockey .. Jde mi o to , že když se mi zraní hráč příkl. Nohy - 3 zápasy ,,, Hráče teda vyměním ,,, a problém je v tom , že po sedmi odehraných zápasech se mi hráč stále nevyléčil... tak se ptám kde dělám chybu :/ Díky
Zdar, uz jsem si poridil taky Fifu, pokud mate zajem, tak si me pridejte, rad si proti nekomu zahraji.PSN Marduk12
Ulet asi 45 000 zlataku
Jo tu aplikaci mam taky ,ale jedine na dalku k telefonu mam pristup jen ja osobne
a nemas to i na phone ? nemohl ti nekdo pres telefon vse prodat? nebo jen nesli servry k FUT ............
Dneska zapnu FUT a cely tym rozprodany a penize nikde , co to jako je za utok
Tak, konecne nazral cas a dnes porizuju taky, klidne pridavejte, hlavne na coop. Pzn.: nejsem zrovna skiller :D, spis pro relax. BorryCZ
kluci rád tuknu se všema , nick Lubino1
online kluby nehraji.. jde mi jen o trofej..
To není žádná výzva když se sněkým domluvíš [s1]
Sháním 3 lidi na Stylin' trophy boost. jde o to, dát s online pro 2 góly z přímáku.Má někdo zájem?
Hraje jeste nekdo FIFA 14? Mel bych k dispozici FIFA Ultimate Team (par inform hracu, nekteri i na tech modrych kartach, z hlavy co si vzpominam na jmena: Van Persie, Falcao, Di Maria, Robben, Yaya Toure, Mata...).
Nemel by nekdo zajem?
Majsta má pravdu...hrát jedině na manuál,ať je to trochu fotbalová dřina..pak tě gooly a pěkné akce těší o moc víc [s14] ..je to pak úpně jiný fotbal
Na manual z vysoka .... , vite co, ze jo [s12] radeji si zahraju abych se priucil [s1]moje psn kuki_cz tahle nova fifa je best of [s7]
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.