Sportovní

FIFA 13 (45)

• elwiscz
    elwiscz

Zhanim lidi do ligy.PSN jiridvorak122

• jaccobino
    jaccobinoReBorn

Škoda no, myslel jsem, že tam bude schovaná nějaká funkce... nevadí, díky [s1][s1]

• sova655
    sova655gabrda_9

tak to ve fifě určitě nejde. [s13] taky jsem to hledal.. třeba v PES jsem si vždy vybral jen Torrese a kámoš zbytek týmu.. tady to nejde. [s13]

• jaccobino
    jaccobinoReBorn

Zdravim.. mam dotaz.. Jde ve FIFĚ, když hrajeme s kámošem za 1 tým.. si vybrat kdo za koho bude hrát? Nebo s tím nejde nic delat a jde to jen tak, že se to furt střídá..? Jakože bych já hrál za toho, toho... a on za jiný zas... díky

• roly30
    roly30

link Zatim asi můj nejhezčí gól s mým Profesionálem, hostuju v Barnetu, teprve sem to rozjel. Celkem sem čuměl, na to jak špatnýho hráče zatim mám a navíc sem pravák, tak to béčkem slušně trefil.

• TonyRocky
    TonyRocky

Tak toho jsem si nějak nevšiml čoveče. Já mám zásadní problém s tím, že pokud zápas v kariéře vyjde na den, kdy je poslední přestupový den, ten kdy se odečítají hodiny, zápas nelze zahrát, pouze se automaticky odsimuluje. EA nesmysl...

• Thoma.SS
    Thoma.SS

hoj lidi nemáte někdo z Vás problémy v FIFA 13 s přičítáním bodů za splněný Výzvy?už mi jich to nepřičetlo asi 5-6

• tekken90
    tekken90MGS4 10/10

Zdar, hraje někdo na PS3 online? Jinak celkem slušná Gambrinus liga je na link s názvem "Gambrinus Liga" od uživatele "LukeNema" (nejde sem hodit přímej odkaz)

• tulen88
    tulen88

a nejhorsi je ze to nejde jinak vypnout nez uplne celou hru...[s8]

• tulen88
    tulen88

ja mam ten samy problem...[s10]

a druhy je ze posledni dobou nejak prohravam...neco tam bude rozbity!!! [s6]

• ladicz
    ladicz

a asi nevis jak na ze bo sem z to[s8]ho pekne v hajzlu bo furt nevim cim to je???????????????????[s8]

• ladicz
    ladicz

custe to sem zas ja 2 den co mi zas nejde fifa 13 online sezony furt se mi to nacita a pak se mi to sekne ma nekdo takovy stejny problem jak ja nebo sem na tom sam[s13]

• bf333
    bf333Ravens

Tak to už je divné,firewall mas vyple? UPnP si zkusil enable?

• bf333
    bf333Ravens

Tak ty lagy ale nemusí být EA,já měl problémy v Maddenu,udělal sem kompletně net nastavení manuál a zatím bez problému. Jenom DMZ to nevyřeší,ale to asi víš.

• ladicz
    ladicz

custe dneska sem mel problem se prihlasit do sezony a hrat pohar EA vzdycky co sem dal potvrdit hrat tam mi to nacitalo a pak jak mi to nacitalo tak se mi to seklo skousel sem to vicekrat a furt to same.jestli vite neco o tom tak dejte vedet dik predem za info ladic_07 jinak muj nick [s13]

• JohnDoe82CzKONDAR
    JohnDoe82CzMy name is Neo.

Jde vám se dneska připojit k EA mi to od rána píše servery EAS FC jsou v tuto chvíli nedostupne zkuste to prosím později[s8]

• empiK78
    empiK78hrajto.com

zase je to o poradny kus lepsi nez loni. cekal jsem i na verzi pro Vitu, ale tam jsem zklamanej...

• tulen88
    tulen88

tak uz mi to funguje...a konecne jsem prisel diky rade na to hrat sezonu online...

Vecer budu u pristroje tak si mne pridejte at si muzem zahrat..[s16]

PSN: tulen88

• kajomonek
    kajomonekkajomonek

Ok

• Kanive
    KaniveIDontKnowU

jak vis, ze to melo byt vcera? ma to byt jeden balicek tydne, mas jeste vikemd, pokid se ti tam neobjevi ani v nedeli vecer,napsal bych ea

• kajomonek
    kajomonekkajomonek

Zdar,mám takovou hodně blbou otázku.Mám koupenou ultimate edici a minulý týden jsem si převzal 1.zlatý balíček a už včera jsem měl dostat další,jenže v obchodě se mi žádný neukazuje,neví někdo co s tím?

• Red
    Red

Musíš jít na PS Store a dát reedem code :) tam kód vepíšeš a stáhneš si online pass, kterej se ti nainstaluje do hry.

• 🎥MistrJakub🎥KONDAR
    🎥MistrJakub🎥PS VLÁDNE
    1

Jestli chceš hrát online tak Heej sezóny :)

• tulen88
    tulen88

AHOJ...PRIPADAM SI JAK BLBEC,ALE NEJAK JSEM JESTE NEPOCHOPIL KDE MAM HRAT KDYZ CHCI ABY SE MI ZAPOCITAVALI VSECHNY ZAPASY ATD. LONSKOU FIFU JSEM VYNECHAL A TED JE TO CELY JINY..:oD

Hral jsem totiz 3 zapasy v fifa int. world cup...a druhy den se mi vsechno zase vymazalo?! proc? neviim... diky za odpovede..[s1]

• Red
    Red

Tak, FIFA už se mi točí v mechanice. Kdo by si chtěl zahrát - PSN: RedCZ :)

• 🎥MistrJakub🎥KONDAR
    🎥MistrJakub🎥PS VLÁDNE

psal jsem i na podporu a nic no :/ chtěl bych hrát o love sakra :D

• mephis
    mephis

mistrjakub: Mám ten samí problém :( píše to, ať to zkusím později.

• roly30
    roly30

mi nešlo ani u NHL 12 nepřišel sem na to. Jinak Fifa 13 už doma sice sem chtěl vzít PSA ale čirou náhodou sem měl možnost koupit PROMO verzi Fify 13 za 800 tak sem ji vzal

• 🎥MistrJakub🎥KONDAR
    🎥MistrJakub🎥PS VLÁDNE

Zdravím lidi. Mám Fifu 13 na PS3 a chci se zaregistrovat na EA Sports arena, ale vždy mi to napíše, že se to nepodařilo odeslat na mail. Nevíte co s tím? Díky předem

• tulen88
    tulen88

v patek kupuji...a tesim se![s6] kdyztak si me pridejte at si muzem zahrat..

PSN: tulen88

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.