Sportovní

FIFA 12 (64)

• pehe2805
    pehe2805

Super moc děkuji :-) :_)

• Kanive
    KaniveIDontKnowU

ahoj, můžeš :)

• pehe2805
    pehe2805

Ahoj prosím Vás když jsem měl dříve Fifa 12 na PS3 a použil jsem online passy je možné ted koupit použitou Fifa 12 a hrát online na ty staré passy které by měli bejt v systému? Nebo je to nesmysl díky

• CFC94Czech
    CFC94CzechChelsea FC

ne

• roly30
    roly30

Nevíte někdo, jestli se dá upravit hráč v kariéře. Mam rozehranou kariéru jako trenér, a skauti mi našli třeba nějakého talentovaného 16 letého kluka, tak jestli mu mohu dát nějaký kopačky třeba než ty od EA :D A taky Beckhamovy změnit účeš protože holou hlavu dávno nemá a ten účes co má tam pro vaše Be a Pro je.

• roly30
    roly30

Tak sem si rozjel Be a Pro s hracem na hrotu, rekl jsem si ze zacnu v horsim klubu at me lepsi koupi pak. Takze hraju s Henrym a povedla se mi pekna akce ovsem balon skoncil pouze na tyci link .

link Ovšem tady už to bylo bez chyby :D

• roly30
    roly30

Hrajete někdo Týmovou hru ? Hledám nějaký klub, popřípadě můžeme založit

• GodlikeCZ
    GodlikeCZGodlike_CZ

Lidi dá někdo match na PS? Můj nick: Godlike_CZ

• romo
    romo

roly30 ... pěkné...hlavně ten zákrok brankáře [s12]

• roly30
    roly30

link Tak včera jsme hrali online s flekem Juve vs. Sp*rs. A jeho golman Friedel se opravdu předvedl :D .

link Tady překrásný pas Henryho a následný volej Ramseyho

• GodlikeCZ
    GodlikeCZGodlike_CZ

.

• CFC94Czech
    CFC94CzechChelsea FC

Můj docela povedený gól :D link

• CFC94Czech
    CFC94CzechChelsea FC

určitě :D

• CFC94Czech
    CFC94CzechChelsea FC

Taky jsem to jeden den stále viděl .. ale další den už to bylo v pohodě .. já měl prázný hřiště a asi 4 vteřiny byla kamera natočená jenom na střed hřiště .

• wesick
    wesickFCHK

Co sem se dočetl v jiných diskuzích,tak online pass se používá hlavně proti bazarovému prodeji. Podle vyjádření některých hráčů,kteří kupovali hry od EA,které vyžadují online pass(DS2,NFS) na PSN byly při koupy vyzváni k zadání online passu,ktery se jim při stažení hry automaticky nainstaloval. Není tu ovšem ověřena funkčnost u produktů EAsport... Pokud by se potvrdilo že není potřeba kupovat zvlášť online pass (cca 250,-),vyšla by hra při společné koupy 5 lidí na krásných 320,- [s12]

• roly30
    roly30

1599 zatim ale dost casto padaj ceny na PSN tak doufam ze za mesic aspon tech 1399 by mohlo byt :D

• sten32
    sten32loading...

Tak to je zaujmavé, a za koľko? [s6]

• play3man
    play3manYes, it is

roly: to neviem, ale podľa toho čo povedal strýko google, tak Fifa 12 má online pass, takže keď to chcete na online, treba ku každej zdielanej verzií kúpiť aj online pass.

• roly30
    roly30

Takže dá se to sdílet? Až budu mít peníze tak to asi teda pořídím digitální formou

• roly30
    roly30

Komentář byl uzamčen

Příspěvek porušuje pravidla komunity.

• play3man
    play3manYes, it is

sten32: velice ľahko [s6] Je tam aj plná hra. Tak isto napr. aj Crysis 2.

• sten32
    sten32loading...

Tak to asi tažko, to bude demo

• wesick
    wesickFCHK

to Geny: je to na PS3ku [s16]

• segy
    segy

Hraje tu nekdo multak a mel by zajem dat par zapasu ? Pokud by mel nekdo zajem ozvetese nick na psn Segyx

• wesick
    wesickFCHK

zdarec,mam dotaz:na PSN se objevila FIFA12,nevíte náhodou když to budu kupovat s dalšíma 4 ma lidma,bude to makat online?bo to bude chtít online pass? díky

• King_K.
    King_K.

skauting byl i driv a hostovani taky , on loan vim ze sem videl nebo neco takovyho v drivejsich fifach , to je jedno , pro me je stejnej .

Co se tyka golmanui vsechno je super az na ty strely z dalky k tyci , to proste zareaguje se strasnym zpozdenim , nekdy to nasere takovej gol v onlinu jinak bych to ani neresil.

Fifa je dobra

• LordikDevil
    LordikDevil

roly30 : V zivote bych do tebe nerekl ze budes branit FIFU :) Ale to jen tak na okraj, nejvic me mrzi, ze tam neni GL a ceska repre. Je to skoda, protoze ted by se ukazalo docela dobre ve hre jak je GL v prdeli a samozrejme ze tam neni Plzen se svym nadupanym tymem :( No jo v CR se hledi hodne na prachy... Ale jinak ultimativni fotbalek, FIFA 11 byla takova predehra, sem zvedavej co vylepsi ve 13.

Kingu : Ale koukni na opravdovej fotbal, kdyz das pumelici z jakehokoliv mista tak ani v realu kolikrat brankari nemaj sanci a navic se mi libi, ze ted zacli makat aj nohama a kolikrat me nasere kdyz treba bezim na Valdese, dam mu kliku a on mi naposledni chvili ve skluzu ukupne balon, bozi...

• roly30
    roly30

stejnej? Zaklad mozna ano ale stejny opravdu neni. Napr. skauting, juniorsky tym. Zraneni jsou daleko castejsi jak je to doopravdy ne ze se nekdo zrani na 2 dny. Muzes nabidnout jakemukoliv hraci hostovani. Drive slo mit jakehokoliv hrace jen ze si preplatil klub, a jeho smlouvu. Tady se mi to nepovedlo. Prodlouzit smlouvu s hraci je daleko tezsi pokud hrajete za mene slavny klub. Ale je jasny ze to nebude zase radikalni změna, když EA každý rok vydává Fifa Manager.... . A ten tisk, nemyslim si ze je to trapny. Tipy tehlech zprav ctu denne na eurofotbalu a ruznych fan strankach klubu, nebo na skysport a podobne.

R1 + O jo daji se tak dat lehce goly ale ne vzdy to vyjde a bylo to uz i ve starych fifach. Jako Pro Evo mi letos pripada ze je horsi nez 11ka, takze letos sem volil Fifu.

• CFC94Czech
    CFC94CzechChelsea FC

když hraješ hráče tak na trenera podle mě postoupíš až za 15 let :D

• 🎥MistrJakub🎥KONDAR
    🎥MistrJakub🎥PS VLÁDNE

caute mam dotaz kdyz zacinam karieru jako hrac tk postoupim automaticky po 4 sezonach na trenera nebo musim proste rovnou hrat za trenera? Dik

• roly30
    roly30

Jako já sem blázen do sportu. Takže sem většinou hrál jak Pro Evo tak i Fifu a za dob PS1 ruzny Ronaldo Football a podobne :D Ale letos mi pripada Fifa 12 proste lepsi. U 11ky sem sel radsi do Pro Eva stejne sem ke konci roku hral zase Fifu. Ale 12ka se fakt povedla a hral sem zatim manazersky mod jen (to hraji vzdy muj nejoblibenejsi). A zatim nemuzu si vynachvalit. Lepsi by bylo mit penize zajit koupit do obchodu a hrat na PS3 pekne z gauce na to si jeste nejaky tyden ale pockam. Do te doby kratim cas u PC [s1]

• CFC94Czech
    CFC94CzechChelsea FC

martin.celustka Já dělam uplně to samé, ale obrácenně :D FIFA je můj život :D Začal jsem ji hrát od FIFY99 a to mi bylo teprve 5 let :D FIFA je FIFA :)

• romo
    romo

Martin..díky za radu..já hrával PES taky hodně a nechápu proč Konami se nedaří fotbal vychytat,když před pár lety byl PES nej fotbal [s13] a teď se role obrátili .Ale klobouk dolů,co teď předvádí EA..a to i v NHL..[s14]

• romo
    romo

Lidi prosím vás..poraďte mi,zda je FIFA 12 fakt tak super,jak tady píšete..Hraju na PS3 a byl jsem zatím věrnej PES,ale musím uznat,že se FIFA hodně posunula dopředu..hrál jsem demo PES i FIFA a víc se mi zatím líbí FIFA.Ale nemám tolik peněz,abych koupil obě hry a nechci,jak se říká udělat chybu [s8]..PES zatím ještě nevyšel a jestli máte někdo nějaké poznatky dobré i špatné s plné verze FIFA 12,tak mi můžete poradit [s6]..předem děkuji [s12]

• steklas21
    steklas21

kdo chce hrát FIFU 12 po netu ať si mě přidá PSN nick je - steklas [s16]

• roly30
    roly30

Jako jasný je to tim že to hraju poprvé tak je to pro mě ještě lepší. Ale tady je vidět strašná změna, Vždyt manažerský mod od 08 se do 11 zas tolik nezměnil a ted takovej skok. Ja totiž moc Be a pro nehraju a hraji právě manažera. Jj skauta sem vyslal do brazili a taky mi přivedl 15 letý kluky potenciál 76-91.

Ale tohle mě dostalo M'Bia byl unavenej tak sem ho na 2 zápasy v řadě nedal do hry. A hned spekulace že sdi chce vydupat odchod, kdy se přestupová sága ukončí a pak zase psal M'Bia mě že to nikdy neřekl :D

• CFC94Czech
    CFC94CzechChelsea FC

Jojo to je hodně luxus já k sobě do Leverkusenu poslední 2 hodiny před uzávěrkou koupil Gallase :D a přestupoval KAKÁ do Chelsea a Sneijder do Man U a Chicharito do Valencie .. A i ten skaut je parádní po pul roce mi vyhledal 14 letý talenty co budou mít možná 91 :DD KARIÉRA zatim pohádka , ale je to podle mě tim že to hrajem poprvé :))

• roly30
    roly30

Kurna ten manazerskej mod se mi hodne libi :D moje sestava v Marseille:

Mandanda : G.Johnson - M'Bia - Marquez - Abidal .... L.Gonzales - Diarra - Cheyrou.... Valbuena - Remy - Ayew

Střídačka: Diawara, Amalfitano, Diaby, Ayew mladší, Henry, Ramsey :D

Ty jo ted sem zrovna dosel na konec prestupoveho obdobi, dobre propracovany poslednich 10h prestupoveho obdobi simulujete po 1h, hazi vam to nejnovejsi infa kdo chce prestoupit, koho kdo chce prodat, daj se hraci koupit levneji. Ruzny zebricky nejdrazsich a nejlepsich prestupu a taky kolik milionu se utratilo za poslednich 10h :D U me to bylo 150 000 000 Eur nejvic delali prestupy jako Wesley Snaijder do Realu, David Silva a Toure do Arsenalu, Higuain do AC, Pato do Chelsea :D No já v tomhle případě šetřil nejdražší nákup mě stál Glen Johnson a to 13 200 000 eur :D

• JohnDoe82CzKONDAR
    JohnDoe82CzMy name is Neo.

CFC94 kdyby jsi nějak zjistil čím to je dej mi prosím tě vědět předem díky.

• CFC94Czech
    CFC94CzechChelsea FC

Já mam uplně stejný problém :-)

• JohnDoe82CzKONDAR

Mám problém u FIFY 12 mi to nezobrazuje trofeje v profilu dam synchronizovat najede to do stovky, ale když se podívam do profilu tak nic nevím jestli není nějaký problém v PSN u žádné jiné hry se mi to ještě nestalo. Nestalo se Vám to někomu? Je to nějaké divné.[s8]

• TonyRocky
    TonyRocky

Vlastně ani nevím. Mě ten co tam je docela sednul, nějak jsem to nehledal. Ohledně zvuků se dá nahrát vlastní skandování diváků v určitých situacích a různé písničky na stadionu.

• LordikDevil
    LordikDevil

TonyRocky : u NHL se da soundtrack nahrat vlastni, uz od NHL 10 :) U FIFY to furt neni mozne ?

• TonyRocky
    TonyRocky

To bude asi věc přístupu. Já zase nemůžu ani slyšet ty bláznoviny z NHL sérií. Když půl roku hraju FIFU, tak jsem docela rád že se mě tam střídají ty klasické, klidné, pomalé a pohodové písničky.

• JohnDoe82CzKONDAR

JJ soundtrack nic moc mám i NHL 12 a tam je to jiné kafe. Servry nějak blbnou já nemůžu synchronizovat trofeje z FIFY a teď už se nemůžu ani přihlásit k PSN [s8]

• JohnDoe82CzKONDAR

jo tričko mám taky a jak říkaš lítal jsem z jednoho modu do druhého vytvořil profíka začal karieru, pak ultimate team za 20 minut jsem zkoušel ty EA výzvy je to mazec potřeboval bych se rozdvojit nebo dát v práci výpověď abych to všechno stíhal [s6][s6] PS: To bráněni je masakr v týmovce hraji na místě stopera myslím že budu hořet jak papír [s6][s6]

• CFC94Czech
    CFC94CzechChelsea FC

Já už taky i s tričkem .. ale nevim co v tý FIFĚ hrát dřív :D je tam toho mraky :D

• JohnDoe82CzKONDAR

FIFA 12 je doma vzhůru za honěním kulateho nesmyslu [s14]

• roly30
    roly30

Tak už jste slyšeli o té nové trofeji ve Fifě? :D Score a showboating goal with Mario Balotelli :D link

• CFC94Czech
    CFC94CzechChelsea FC

FIFA 12 TÝMOVÁ HRA --

Ahoj jsem CFC94Czech a jsem zakladatel týmu FC PLAYSTATION 4 ve FIFĚ 10 na PS3. Ve FIFĚ 11 sme se trochu nepohodly rozpadly jsme se, ale náš potenciál se dále rozvíjel v našem sekundárním týmu FC KONOHA a vyhráli jsme i turnaj jakožto nejlepší aktivní klub ze CZ a SR. Ve fifě 10 sme jediný český klub který odehrál víc jak 1300 zápasú. A proto chceme tenhle fenomenální tým znovu obnovit. Jestli máte zájem kontaktujte mě na mém PSN CFC94Czech nebo na facebooku link Jsme zatim 3 já jakožto vše a útočník, múj kámoš android3231 jakožto brankář případně hráč v poli a UchihaErik13 u kterého věřímě že nás neopustí. Známe se už 2 roky a FIFA nás hodně zblížila. A byly bychom rádi o nový přírůstek do naší 2 leté ,,rodiny´´

Samozřejmně máme také nejaké požadavky tady sou:

Hrajme na PS3

Super by bylo kdyby jste měly HeadSet (ale i bez něj to jde)

Musíte hrát každý den (nebo aspoň každej druhej)

Rádi hrajeme přez noc až do rána

Neni problem si zahrát i v ještě aktuální FIFĚ11

Doufám že se přidá pár lidí a za dva měsíce už spolu budeme pařit novou FIFU12.. Mějte se

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.