Sportovní

FIFA 12 (64)

• pehe2805
    pehe2805

Super moc děkuji :-) :_)

• Kanive
    KaniveIDontKnowU

ahoj, můžeš :)

• pehe2805
    pehe2805

Ahoj prosím Vás když jsem měl dříve Fifa 12 na PS3 a použil jsem online passy je možné ted koupit použitou Fifa 12 a hrát online na ty staré passy které by měli bejt v systému? Nebo je to nesmysl díky

• CFC94Czech
    CFC94CzechChelsea FC

ne

• roly30
    roly30

Nevíte někdo, jestli se dá upravit hráč v kariéře. Mam rozehranou kariéru jako trenér, a skauti mi našli třeba nějakého talentovaného 16 letého kluka, tak jestli mu mohu dát nějaký kopačky třeba než ty od EA :D A taky Beckhamovy změnit účeš protože holou hlavu dávno nemá a ten účes co má tam pro vaše Be a Pro je.

• roly30
    roly30

Tak sem si rozjel Be a Pro s hracem na hrotu, rekl jsem si ze zacnu v horsim klubu at me lepsi koupi pak. Takze hraju s Henrym a povedla se mi pekna akce ovsem balon skoncil pouze na tyci link .

link Ovšem tady už to bylo bez chyby :D

• roly30
    roly30

Hrajete někdo Týmovou hru ? Hledám nějaký klub, popřípadě můžeme založit

• GodlikeCZ
    GodlikeCZGodlike_CZ

Lidi dá někdo match na PS? Můj nick: Godlike_CZ

• romo
    romo

roly30 ... pěkné...hlavně ten zákrok brankáře [s12]

• roly30
    roly30

link Tak včera jsme hrali online s flekem Juve vs. Sp*rs. A jeho golman Friedel se opravdu předvedl :D .

link Tady překrásný pas Henryho a následný volej Ramseyho

• GodlikeCZ
    GodlikeCZGodlike_CZ

.

• CFC94Czech
    CFC94CzechChelsea FC

Můj docela povedený gól :D link

• CFC94Czech
    CFC94CzechChelsea FC

určitě :D

• CFC94Czech
    CFC94CzechChelsea FC

Taky jsem to jeden den stále viděl .. ale další den už to bylo v pohodě .. já měl prázný hřiště a asi 4 vteřiny byla kamera natočená jenom na střed hřiště .

• wesick
    wesickFCHK

Co sem se dočetl v jiných diskuzích,tak online pass se používá hlavně proti bazarovému prodeji. Podle vyjádření některých hráčů,kteří kupovali hry od EA,které vyžadují online pass(DS2,NFS) na PSN byly při koupy vyzváni k zadání online passu,ktery se jim při stažení hry automaticky nainstaloval. Není tu ovšem ověřena funkčnost u produktů EAsport... Pokud by se potvrdilo že není potřeba kupovat zvlášť online pass (cca 250,-),vyšla by hra při společné koupy 5 lidí na krásných 320,- [s12]

• roly30
    roly30

1599 zatim ale dost casto padaj ceny na PSN tak doufam ze za mesic aspon tech 1399 by mohlo byt :D

• sten32
    sten32loading...

Tak to je zaujmavé, a za koľko? [s6]

• play3man
    play3manYes, it is

roly: to neviem, ale podľa toho čo povedal strýko google, tak Fifa 12 má online pass, takže keď to chcete na online, treba ku každej zdielanej verzií kúpiť aj online pass.

• roly30
    roly30

Takže dá se to sdílet? Až budu mít peníze tak to asi teda pořídím digitální formou

• roly30
    roly30

Komentář byl uzamčen

Příspěvek porušuje pravidla komunity.

• play3man
    play3manYes, it is

sten32: velice ľahko [s6] Je tam aj plná hra. Tak isto napr. aj Crysis 2.

• sten32
    sten32loading...

Tak to asi tažko, to bude demo

• wesick
    wesickFCHK

to Geny: je to na PS3ku [s16]

• segy
    segy

Hraje tu nekdo multak a mel by zajem dat par zapasu ? Pokud by mel nekdo zajem ozvetese nick na psn Segyx

• wesick
    wesickFCHK

zdarec,mam dotaz:na PSN se objevila FIFA12,nevíte náhodou když to budu kupovat s dalšíma 4 ma lidma,bude to makat online?bo to bude chtít online pass? díky

• King_K.
    King_K.

skauting byl i driv a hostovani taky , on loan vim ze sem videl nebo neco takovyho v drivejsich fifach , to je jedno , pro me je stejnej .

Co se tyka golmanui vsechno je super az na ty strely z dalky k tyci , to proste zareaguje se strasnym zpozdenim , nekdy to nasere takovej gol v onlinu jinak bych to ani neresil.

Fifa je dobra

• LordikDevil
    LordikDevil

roly30 : V zivote bych do tebe nerekl ze budes branit FIFU :) Ale to jen tak na okraj, nejvic me mrzi, ze tam neni GL a ceska repre. Je to skoda, protoze ted by se ukazalo docela dobre ve hre jak je GL v prdeli a samozrejme ze tam neni Plzen se svym nadupanym tymem :( No jo v CR se hledi hodne na prachy... Ale jinak ultimativni fotbalek, FIFA 11 byla takova predehra, sem zvedavej co vylepsi ve 13.

Kingu : Ale koukni na opravdovej fotbal, kdyz das pumelici z jakehokoliv mista tak ani v realu kolikrat brankari nemaj sanci a navic se mi libi, ze ted zacli makat aj nohama a kolikrat me nasere kdyz treba bezim na Valdese, dam mu kliku a on mi naposledni chvili ve skluzu ukupne balon, bozi...

• roly30
    roly30

stejnej? Zaklad mozna ano ale stejny opravdu neni. Napr. skauting, juniorsky tym. Zraneni jsou daleko castejsi jak je to doopravdy ne ze se nekdo zrani na 2 dny. Muzes nabidnout jakemukoliv hraci hostovani. Drive slo mit jakehokoliv hrace jen ze si preplatil klub, a jeho smlouvu. Tady se mi to nepovedlo. Prodlouzit smlouvu s hraci je daleko tezsi pokud hrajete za mene slavny klub. Ale je jasny ze to nebude zase radikalni změna, když EA každý rok vydává Fifa Manager.... . A ten tisk, nemyslim si ze je to trapny. Tipy tehlech zprav ctu denne na eurofotbalu a ruznych fan strankach klubu, nebo na skysport a podobne.

R1 + O jo daji se tak dat lehce goly ale ne vzdy to vyjde a bylo to uz i ve starych fifach. Jako Pro Evo mi letos pripada ze je horsi nez 11ka, takze letos sem volil Fifu.

• CFC94Czech
    CFC94CzechChelsea FC

když hraješ hráče tak na trenera podle mě postoupíš až za 15 let :D

• 🎥MistrJakub🎥KONDAR
    🎥MistrJakub🎥PS VLÁDNE

caute mam dotaz kdyz zacinam karieru jako hrac tk postoupim automaticky po 4 sezonach na trenera nebo musim proste rovnou hrat za trenera? Dik

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.