Playstation 3

FIFA 11 problém (9)

• 27
    27

Psal jsem o hře FIFA 12 [s14]

• 27
    27

Já mám trochu jiný problém. Když chci hrát ULTIMATE TEAM, tak z 5 pokusů o odehrání zápasů jsem odehrál jen 1 zápas, vždy to zatuhne a musím vypnout xbox ze zásuvky. Při ostatních zápasech je to v pohodě, problém je jenom při ULTIMATE TEAM. Dělá to taky někomu? Mám pochopitelně originální hru [s2]...

• romeno
    romeno

Zkusil bych to na jine konzoli jestli mas moznost . Pokud to bude delat taky reklamoval bych ten disk , je mozny ze je vadny . EA ti to vymeni za novy .

• Lovefist_88
    Lovefist_88

já myslel disk jako hru, je úplně čistej bez jediného škrábance, pač se o to dost starám. jinak ta ukázka se přestane sekat když vymažu Update. a že by se to třeba sekalo kvůli stáří PS3 je myslím blbost, pač FIFA má opravdu nenáročnou grafiku i obsah dat. prostě na to asi nepříjdu :(

• VeSuviuS
    VeSuviuS

Lovefist: jak se cisti hard disk na ps3 , taky bych chtel vycistit disk ale v nabidce sem nasel jen formatovani disku .......... bratrovy se taky sekala uvodni ukazka a kdyz hru prodaval , tak mu strhly 50kc za cisteni ceda , treba budes mit taky rejply CD . Chlapik z jrc rikal ze kdyz je disk v ps3 tak staci trosku hejbnout s ps3 a rejpanec je na svete. BACHA NA TO !!!!! jinak teda nevim co stim

• Lovefist_88
    Lovefist_88

nedávno jsem čistil kompletně celou konzoli a disk je jako novej, takže tohle asi řešení nebude. navíc pokud by byl špinavý laser, tak mi bude blbnout dalších 30 her a ne jen FIFA 11

• Škorpion
    ŠkorpionPS5,PC

Souhlasím s KoKoT.Já měl kdysi stejný problém

• KoKoT
    KoKoTNečum!!!

Skus vycistit laser a disk z Fifou.Kup si v elektre cistici cd a skut to.

• Lovefist_88
    Lovefist_88

zdravím, mám už delší dobou takovej problém s FIFOU 11, hodněkrát se mi stalo, že se hra restartovala, často se seká úvodní ukázka jak jde Kaká na hřiště, nebo se to úplně seklo v menu a nebo před zápasem. když odstraním Update, tak se to trošku zlepší, ale ne o moc. poradíte?

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.