Sportovní

FIFA 11 - FIFA 11 - hledáme hráče do klubé hry FC PLAYSTATION 4 (32)

• Swarm23
    Swarm23△○✕◻

TonyRock, Adis1604 a spol. - s*át na takový žvásty, radši založte něco svého......Rád se přidám!

• lukasholak
    lukasholakCHELSEA

taky se predam mam nic: TICHNOS a mam hand free ale jeste ho tak neumim pouzivat ale pocitejte semnou !

• Fíla8
    Fíla8PS3 :)*

Řepky ?? :D jojo přidám a zeptám se :) díky :)

• adis1604
    adis1604SUMPERK

Fila_8: Pokud se nebojíš našeho "Řepky" Ondry009, tak si přidej do friendů WendyCZ a požádej ho o přijetí, že jsem tě doporučil.

• TonyRocky
    TonyRocky

Hele jsme lidi. Já se těšil jak si večer dám palačinky a tenhle mě tak vytočil že jsem úplně ztratil chuť. A o to tady jde :D

Ne ale vážně. Přesně to co píšeš ty. Nebudu to papouškovat. Moje řeč!

( V tom Glorious jsem odehrál teď asi pět zápasů, pořád tam tak někdo sem tam hraje. Je to veřejné bez potvrzení. je to boosting klub na trofeje. Takže nepočítej s něčím extra. Pořád hraješ s někým jiným atd )

• adis1604
    adis1604SUMPERK

Tony: Jo to je přesně jak píšeš. Asi se tam připojím taky, jestli to je veřejný klub. Mám docela složitej pracovní žívot, malou holčičku (10 měsíců) a když už mi zbyde pár hodin týdně na zábavu (PS3), tak se u toho nemíním s někým hádat apod. Jsou to magoři, kteří ještě neví nic o problémech všedního života a prohranej zápas ve FIFĚ je pro ně nejdůležitější věc na světě. Měj se a hodně štěstí :-)

• TonyRocky
    TonyRocky

Ono totiž v útoku když nedá gól, tak nedal gól, když ho dá, je machr co dal gól. V obraně ubráním dvacet útoků, jeden ne a jsem debil co posral zápas.

Ono to má delší historii. Ve FIFA10 v týmu Ondry moje přítelkyně. Šla v útoku na bránu, borec co měl balon jí nahrál zpátky za hráče soupeře, rozhodčí pískl ofsajd. Ondra si popletl kdo nahrával a začal nadávat jí, že je úplně blbá, že neví co je ofsajd, no komedie.

Tento rok se připojím já že si zahraju a tam Ondra. "jé tebe znám" A už to jelo. Že jsem ten co neví co je ofsajd. Takže ještě než začal můj první zápas, tak proběhla pětiminutová trapná hádka.

Říkám mojí. Ne. Já to tady vydržím a nebudu to řešit. Vydržel jsem 14 zápasů než jsem vytekl.

Řeknu ti. Měl jsem v zápase 9,0 a Ondra 5,8. Pokazil jsem v obraně jeden jejich útok, ano dali námgól, nejspíše kvůli mě. Ale aby mě tam dvě minuty nadával. Pak jsem mu totálně ze srandy řekl "já měl devítku ty šestko" nebo tak něco. jenže on to pochopil jakože se vychloubám. Tak mě okamžitě napsal že jsem arogantní, namyšlený a radí mě dobře abych toho nechal, protože mě má plné zuby. Odpověděl jsem mu že jsem úplně v pohodě, jen mě mrzí, když se snažím, ubráním kolem 10-15 jejich postupných nahrávek, pak mě jedna uteče a on mě nadává. Odpovědí mě bylo že jsem vůl. Takže jsem se zamyslel s kým a kvůli čemu se tady jako hádám a prostě jsem opustil klub. Jsem se sám před sebou zastyděl co to řeším za kraviny.

Už jsem se přihlásil do cizojazyčného klubu Glorious Fc, kde jsou desítky lidí neustále online. Klub vznikl na ps3trophies. V podstatě boosting klub. Chtějí zahrát 50 zápasů, vyhrát turnaj, být 11 lidí online atd.

• adis1604
    adis1604SUMPERK

Tony Rocky: poslední dny jsem neměl čas hrát, ale počítám, že zase magořil Ondra009. Pro ty dnešní pubertální děcka je snad virtuální život důležitější než ten reálnej. Silně uvažuju o tom založit novej tým a dát do kupy všechny, kteří chtějí hrát pro zábavu a ne magořit kvůli každému gólu. Je i to líto Tony a jestli ho založím, tak s Tebou počítám. Měj se

• TonyRocky
    TonyRocky

Přeji vám hodně úspěchů. Já už jsem asi starej na to, abych si tam nechal od někoho nadávat, že jsem ve čtrnáctém zápase za klub neubránil někoho, kdo dal gól na 1:2, čímž se země zachvěla a chleba zdražil. Chtěl jsem si zahrát pro zábavu.

• Fíla8

Já bych chtěl za vás hrát mám splněno 52% PSN: Fila_8

• adis1604
    adis1604SUMPERK

Tak partička je u nás dobrá (Czech Tigers), ale na rovinu musím říct, že tahouni týmu WendyCZ (zakladatel) a Ondra009 (nej útočník) jsou trošku náročnější na výkony a hodně jim záleží na výsledcích týmu. Se svými procenty bys asi u nás měl problém. Všichni máme kolem 80% a někdo i víc. Zkus FC Tropicano, kteří nově vznikli a shání hráče. Kontakt na majitele je: thepk12

Mrkni na tyhle stránky a zjistíš info o ostaních aktivních českých týmech :

link

• adis1604
    adis1604SUMPERK

Jerry kolik máš splněno u profíka procent úspěchů?

• adis1604
    adis1604SUMPERK

Jojo, je to sice mladej kluk (asi 15 let), ale docela rozumnej. Měj se

• TonyRocky
    TonyRocky

No rád bych hrál v týmu pro zábavu, ne že poseru nějakou nahrávku a sesypou se na mě česká média. Věkem jsme si velice blízko.

Napsat mu mám na PS jo?

• adis1604
    adis1604SUMPERK

Tony: Já hraju za Czech Tigers( 1 z 5 nej týmů v republice viz odkaz):

link

a jsme celkem slušná partička lidí. Majitelem týmu je WendyCZ, tak mu klidně napiš o přijetí, že jsem tě doporučil. Jinak mě je 29 a hraju fakt pro zábavu a ne o zlatý trenky. Můj profík má 79% splněno. Chybí mi hlavně brankářské úspěchy( ty mě nebaví). Tak se měj a snad spolu zahrajem.

• TonyRocky
    TonyRocky

Já mám 48 procent. Hrál jsem s ním asi 3 offline sezóny a asi kolem stovky online. Beru jakýkoliv post, chci si hlavně zahrát s normálníma lidma.

• adis1604
    adis1604SUMPERK

SSlavia a TonyRocky: zdar borci, kolik procent máte splněno u svého profíka?

• TonyRocky
    TonyRocky

Pokud máte místo také bych se přihlásil. Když tak sem napište co a jak, koho si mám přidat atd.

• SSlavia
    SSlavia

mate jeste misto??ST ne LW

• Zhoolender
    ZhoolenderOVOXO

ja taky

• Fíla8

Semnou počítejte na 100% Nick : Fila_8

• CFC94Czech
    CFC94CzechChelsea FC

Supr dalsi do party

• dawossss
    dawossss

zdrawim fotbalisti))))ja fifu 2011kupuji hned a 2010 mam takze se taky rad pridam headset mam taky takze budu rad ze muzu pridat do fotbalove elity heh muj psn nick je dawossss)))tak kdyztak pisnete cao [s1]

• LordikDevil
    LordikDevil

CFC : presne tak, prave kridlo, muzes se mnou pocitat, ale asi fakt az po tech vanocich

• CFC94Czech
    CFC94CzechChelsea FC

supr jaký máš PSN nick? napiš mi já sem i na PSN CFC94Czech

• veks
    veksDJ

Podle nadpisu jsem myslel, že se to bude týkat už jen Fify 11, sporty nekupuji hned při vydání, protože u nich docela rychle padá cena. Do Fify 10 se rád zapojím, zatím musím vyzkoumat, jak se to vše provádí... Přinejhorším budu někoho otravovat o radu :) Tak se mnou počítejte, headset mám a jsem nahravač, ne střelec... V reálu hraju střed zálohy, ideál :)

• CFC94Czech
    CFC94CzechChelsea FC

Podhorni ?

• LordikDevil
    LordikDevil

mimochodem, CFC me uz ve friendu mas :D

• CFC94Czech
    CFC94CzechChelsea FC

Nevadi . poslu ti requist

• LordikDevil
    LordikDevil

ja bych do toho sel s tebou, ale FIFU 11 budu kupovat az na vanoce :( Pro me sou ty hry moc drahy, radsi cekam na slevy xD

• Tactical_Nuker
    Tactical_Nuker

Hmmmm, slušné cfc. Máš můj obdiv. Ale tohle, to neni moc dobré co se stalo? kdzžtak mi to napiš jako PM.

P.S. dal sem ti Pluusko [s14]

• CFC94Czech
    CFC94CzechChelsea FC

Zdar lidi .. právě se nám rozpadl klub FC PLAYSTATION 4 ve FIFA 10 odehrály jsme přez 1250 zápasů .. Vytvoříme nový klub a scháníme lidi kteří by byly ochotni s námi hrát v podstatě každý den jak ted FIFU 10 tak i do budoucna FIFU11 .. s HEADSETEM by to bylo naprosto supr ale nevadí nam když neni .. Hledáme týmové hráče a budeme rádi když se někdo přihlásí a ve FIFĚ 11 budem jeden z nejlepších týmů .. s pozdravem zakladatel FC PLAYSTATIONU 4

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.