Sportovní

FIFA 10 (234)

• 👑☠️HUDLAZ☠️👑
    👑☠️HUDLAZ☠️👑Thug Life

jede ještě 10 ja ju zatim z kamošem hraju

• sova655
    sova655gabrda_9

čau,myslím že zatím nejde jen 09

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Diky zkusim to. Potrebuju to na vylepseni atribut profika :)

• Pennywise
    PennywiseNFL

Zakroucená střela je když držíš R1 a pak stiskneš O, můžu se mýlit...zkus to třeba v tréninku

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Poradí prosím někdo jak kopnout přímák zakroucenou střelou? :)

• petar99
    petar99

oldaB-ja hraju jedine online zapasy offline zapasu jsem hral spoustu zapasu na ps2,ale na ps3 me bavy jedine online zapasy,precijen je to vetsi adrenalin a nevis na jak tezkyho soupere narazis,jo a pridal jsem si te do pratel na ps3 tak az budem oba online tak dame zapas

• OldaB
    OldaBPÁN PÁNU

Hraje někdo online, rád bych zahrál, můj nick je OldaB

• roly30
    roly30

Cus hledám dobrý hráče fifa tak 2-3 který by se chtěli připojit ke mě do týmu na GB o co jde? Budem hrát spolu za jeden tým ale zápasy budou 1vs1 já vyhraju nad někym připočtou se body našem tymu. Takhle budem hrat treba 5 lidi za nas tym ale zapasy kazdy hrajeme samy jen body budem dostavat my vsichni v tymu. Muj klub Czech Masters link

• petar99
    petar99

jo mel jsi pravdu roly,musel jsem koupit transfer kartu,teda ja ultimate team zacal hrat az ted tak se v tom moc neviznam,myslel jsem ze staci kupovat jen hrace ale ono musim kupovat trening managera atd,kdybyste mel nekdo zajimave rady pro zacatecnika predem dik zane

• roly30
    roly30

musíš dát na ně kartu contract když dáš čtverec na hráče tak tam máš použít kartu nebo tak něco

• petar99
    petar99

tak jsem zacal hrat fifa ultimate team ale po 6zapes mi nejde odehrat dalsi zapas,u hracu mi to pise neco ze vyprsela smlouva ci co,no teda vubec netusim jak jim tu smlouvu mam prodlouzit,kdyz naneco kliknu tak mi je to vyhodi uplne s tymu nebo se nic nedeje poradite mi nekdo co stim?

• Blacksmith
    BlacksmithPS4

Tak a je to doma. [s6] Trofej za 100 výher v on-linu naskočila při 129 výhře. [s6] Ono stejně, přijde mi že začíná být ten sám problém co u lonského ročníku. 2/3 hráčů zase bere Barcu. Přitom zezačátku tomu tak nebylo. Mě je to tak jedno kdo za co hraje, ale hrát furt dokola proti Barceloně je fakt na houby.

• LordikDevil
    LordikDevil

roly30 : Tak si te pridam, at ti zase ukazu se Svedama jak se hraje FIFA :-)

• roly30
    roly30

kdo tu hraje online fifu tedy kdyžtak si mě přidejte nějak jsme zase začali hrát s kachlem online a začalo mě to bavit

• albertini_cze
    albertini_cze

Moc pěkný video Roly. Chtěl bych vidět jeho ruce při hraní, to musí být rychlost. Jinak z CZ hráčů, který jsem ve fifě potkal mi nejtechničtější přijde tomajko07.

• roly30
    roly30

Jak tak koukam sme lamy [s1] link mrkněte na tohle to je borec prostě to umí

• Blacksmith
    BlacksmithPS4

To jsem chtěl právě zeptat co s tím je, a jestli to ostatním nejde taky. Už mám nějak přes 120 výher a trofej nikde. Snad jednoho dne naskočí. [s6]

• TonyRocky
    TonyRocky

roly30 tohle jsem dělal ještě na xboxu tuhle trofej a různě po forech jsem četl že to je taková náhodná trofej. Někomu to dalo u 90ti zápasů někomu u 120ti.... Hraj a jednoho dne ti to tam klikne.

• LordikDevil
    LordikDevil

Slyseli ste, ze Adebayor se rozhodl ukoncit reprezentacni karieru ? Tady link

• sova655
    sova655gabrda_9

pocita se jen cely zapasy nesmi ti to ty kur*y vypinat musis odehrat celejch 90min. [s3]

• roly30
    roly30

kurna mam 103 online ranked výher ve fifě a furt mi to nepřipsalo tu zlatou trofej za 100výher :( trofeje mi sou celkem u (_._) ale sem rád když tam blikne

• LordikDevil
    LordikDevil

roly30 : Ja myslim ty kopy co sou ve FIFA 10, ve WC 2010 uz budou zase novejsi typy. Jinak s dresama je to logicke

• roly30
    roly30

to tam nedaj to daj do WC 2010. Proto dali jen 5 na ochutnávku ostatní sady dresu nových budou až ve World Cupu je to logický stejně tak i kopačky nový tam už budou

• LordikDevil
    LordikDevil

jj, ty dresy mam davno, ale mohli toho dat vic, treba i naky novy kopacky, sere me, ze ty kopy co ma treba Rooney, Ronaldinho, Anelka, Rosicky atd. nemuzes dat svymu profikovi, nebo jakemukoliv hraci

• roly30
    roly30

Tony jj jako Levej analog tak to dělám taky dáš ho nahoru a trochu šikmno třeba do leva nebo do prava on se ten míš začne točit a zazdí padá. Zeptej se kachla kolik už takhle dostal golů :D

NA STORE JSOU NOVÉ DRESY WC 2010 ZDARMA: nwm jestli to víte ale když dáte ve fifě obchod tak si můžete zdarma stáhnout 5 dresu z Mistroství Světa 2010 - Argentina, Francie, Mexiko, Německo, Španělsko

• LordikDevil
    LordikDevil

TonyRocky : Super :-). Jinak ja to kopu taky jak ty rikas

• TonyRocky
    TonyRocky

Nemyslím L1 ale páčku L. Tu když držíš směr vzhůru a k tomu kopneš, tak balon letí nahoru a hned dolů. Něco jako kope Ronaldo. Dělovka, přes zeď a k zemi. Můžeš dát dělo i z patnácti metrů. Myslím tenhle typ přímáku: link

• roly30
    roly30

já analogem dám vždy faleš L1 nekopu moc to pužívám na velkou vzálenost nebo když chci podkopnout zed

• TonyRocky
    TonyRocky

Přímáky si kopeš jak? Já už zásadně jenom L nahoru a kop. Dá se tím napálit i z velké blízkosti velká rána a přitom to zvládne přeletět zeď a za ní se to snést zase zpět k zemi a do brány.

• roly30
    roly30

Ty wole pěknej gol. Tady přidám něco mýho

Přímák v Ultimate Teamu v podání Rosického link

V podání Plašila link [s7] asi nej přímák muj

Respekt Arshavina link

link levačka Samira Nasriho

link narážečka prozi Live

link a tady old school z Fify 09 - Typického Petra Čecha vyškolil Nasri

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.