Niko Bellic: Tak jak to vypada s poctem hracu?? Kdyztak bych to naplanoval, tak dva tydny dopredu nebo tyden, at vsichni vime, kdy se mame pripojit a kdy se match uskutecni, doufam, ze nas bude 20 a konecne tu trofej pokorime [s6]
Chtel bych se zeptat, kdo jeste hraje Fifu 09 jak dospet k temto trofejim a zda by se nenasel nekdo kdo by mi s nemi pomohl : The Venhola Ice, Duo-Hedgeidecimal, Real World Winner.
Čaute všem potřebuju 20 hráčů s FIFOU 09 a PS3 na pomoc s trofejí Duo -Hedgeidecimal(vstoupit s klubem ve 20 Hráčích na hřište) tedy tým 10 hráčů.... tak prosím pište jen vy kteří pomůžou a napište mi zprávu že jdete..Dík
Zkus svoji otázku lépe specifikovat. Nějak tomu nedokážu porozumět. Vytvořil jsi si profil, ten si uložil a po té hrál hru. Druhý den jsi zapnul konzoli a profil jsi si musel vytvořit znovu jelikož ten včerejší tam nebyl? Hraješ ji na PSP nebo na čem?
Zdar Hoši, mám na vás otázku, poslední dobou mi blbne fifa, zapnu ji, všechno v pohodě, spustím zápas, odehraju, uložím a jdu na další a vždy, když se spouští druhý zápas a já jsem v areně při nahrávání tak se mi hráč změní na brankáře a sekne se mi fifa. Stalo se to někomu někdy? [s3]
Já hraju za Sokol Král. Vinohrady, ale až za "C" tým 6 - tou ligu. Na tom turnaji s náma ale byli kluci, co hráli za "A" tým extraligu chlapů, teď jdou dva kluci od nás např. do Chodova, a chytal nám kluk co jezdil s reprezentací. Jediný dřevo jsem tam byl já :)
koukám aktivita u některých lidí nulová takže jsem přistoupil ke kontumacím podle aktivity. Jinak všichni máte výhru nad lordikdevil protoze odjel na dovolenou a nemuze hrat playoff :)
Tak pánové asi poslední pokus. Na zítra jsem domluven s Markem_33 na 18:30, po něm bch bych rád odehrál 3 zbývající zápasy (TomasK, jer21ry a Dawwer), v pátek ríno jedu do Rakouska na víkend. Nevím, kdy je deadline ligy, ale rád bych to klidně potom dohrál.
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.
FIFA 09 - Fifa 09 (524)
Napocital jsem 18+ se zeptam americkyho kamose tak jeste nejmin 1 [s6] [s6] [s14] [s14] [s14]
taky jsem tu uz neco podobneho psal tak se kdyz tak ozvete :D
Niko Bellic: Tak jak to vypada s poctem hracu?? Kdyztak bych to naplanoval, tak dva tydny dopredu nebo tyden, at vsichni vime, kdy se mame pripojit a kdy se match uskutecni, doufam, ze nas bude 20 a konecne tu trofej pokorime [s6]
Du do teho, esli mate este misto
robokop s tebou pocitam ty uz jsi to rikal [s14]
Tak ja taky pomůžu
alespon uz se to hromadi a je nas hodne
u jeste nas neni 20 az nas bude 20 tak vsem napisu a dohodnem se kdy a v kolik
Jdu do toho, Kdy teda?
na trofej Duo..... 20 hracu potrebujem
Naco, možná bych se přidal, ale až o víkendu.
Pls sezente nekoho kdo ma FIFU 09 [s8] [s8]
Sry nejde me to vlozit je nas okolo 17. lidi jeste nejmin 3!
Duo-Hedgeidecimal uděláš pokud hraješ v klubu ( Be a Pro on-line) s 10 spoluhráči proti 10 protihráčům.
Real World Winner je už bloklá protože on-line liga už neexistuje
Chtel bych se zeptat, kdo jeste hraje Fifu 09 jak dospet k temto trofejim a zda by se nenasel nekdo kdo by mi s nemi pomohl : The Venhola Ice, Duo-Hedgeidecimal, Real World Winner.
Diky moc.
PS: rad bych ziskal platinu... [s6]
pak mi dejte vedet na psn az sezenete vsechny lidi..
jdu toho s váma tukan71 mám sotva 50 procent trofejí ale samo že pomůžu [s6] [s6] [s6] [s6] [s6] [s6]
14 ? ... hm... zkusim ještě někoho sehnat [s8] [s14]
Napočítal jsem nás 14(i s kámoši z PSN) zkuste někoho pls sehnat, [s14]
mě chybí 3 trofeje
Tak jak to vypada??? Kdy už zahrajem ??? ať už mam konečne tu platinu [s6]
ja bych se taky pridal... muj nick michalCZ
se mnou taky pocitejte... pak mi dejte vedet na psn kdy a jak :)
Jdu do toho pridej si me do pratel... jsem Kajik , diky a cau [s14]
Taky mám FIFU 09.
DU DO TOHO TAKY
Ok chlapi az nas bude 20 dam o vsem vedet kdy a v kolik [s14] [s14] zkuste nekoho sehnat
zatím je nás 7, zkuste jště někoho sehnat :)
jdu do toho napiste kdy nick kutys
Taky se pridavam....
jdu taky.Napiš mi privát co a jak.
Díky moc až nás bude 20... pls napiste mi vsichni zpravu kdo jdete at vtom mam poradek dik
já do toho jdu taky, kdy? PSN zrudik
Vydělám z mechniky 10ku a opráším 09ku :D
jinak...taky tuto trofej nemám [s14] kdy ?
Ja jdu do toho. Taky tuto trofej nemam.
Čaute všem potřebuju 20 hráčů s FIFOU 09 a PS3 na pomoc s trofejí Duo -Hedgeidecimal(vstoupit s klubem ve 20 Hráčích na hřište) tedy tým 10 hráčů.... tak prosím pište jen vy kteří pomůžou a napište mi zprávu že jdete..Dík
Prosím, neví někdo kde nastavim vyjednavání - nákup hráčů při manažerským modu?? díky
Prosím, neví někdo v režimu LOUGE (lóže) co je potřeba pro získání jednotlivých odznaků?? Co který odznak znamená?? (mám verzi ENG). Díky
Zkus svoji otázku lépe specifikovat. Nějak tomu nedokážu porozumět. Vytvořil jsi si profil, ten si uložil a po té hrál hru. Druhý den jsi zapnul konzoli a profil jsi si musel vytvořit znovu jelikož ten včerejší tam nebyl? Hraješ ji na PSP nebo na čem?
Zdar Hoši, mám na vás otázku, poslední dobou mi blbne fifa, zapnu ji, všechno v pohodě, spustím zápas, odehraju, uložím a jdu na další a vždy, když se spouští druhý zápas a já jsem v areně při nahrávání tak se mi hráč změní na brankáře a sekne se mi fifa. Stalo se to někomu někdy? [s3]
Nevim jestli budu moc zejtra dnes už asi nedáš co? Kdyžtak se v 18:00 přihlásim
Anubis: jasně že počkám, to finále si nenecham ujít [s6]
Tak hraju finale s anubisem.. to bude boj... po tom semifinale 11:3 ale dvorka nehral spatne... to bylo taky kvuli ty cerveny
Čekam na Dvorku... [s14]
Já hraju za Sokol Král. Vinohrady, ale až za "C" tým 6 - tou ligu. Na tom turnaji s náma ale byli kluci, co hráli za "A" tým extraligu chlapů, teď jdou dva kluci od nás např. do Chodova, a chytal nám kluk co jezdil s reprezentací. Jediný dřevo jsem tam byl já :)
Austrian Open joo hmm koukam za co hrajes? Ja hraju za FC Athletics nejvyssi ceskou extraligu :) ale dorost
Ahoj, vrátil jsem se z Rakouska jakožto vítez Austrian OPen ve florbalu a jsem připraven vás rozsekat :) Takže asi hraju s kájikem u něj, ne?
koukám aktivita u některých lidí nulová takže jsem přistoupil ke kontumacím podle aktivity. Jinak všichni máte výhru nad lordikdevil protoze odjel na dovolenou a nemuze hrat playoff :)
máte čas do pátku to vše odehrát pak budu kontumovat podle aktivitiy
Za chvíli budu online a mám celý večer čas vyhrazen jen na fifu!
Tak pánové asi poslední pokus. Na zítra jsem domluven s Markem_33 na 18:30, po něm bch bych rád odehrál 3 zbývající zápasy (TomasK, jer21ry a Dawwer), v pátek ríno jedu do Rakouska na víkend. Nevím, kdy je deadline ligy, ale rád bych to klidně potom dohrál.
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.