Borci chýba mi odomknut skill na pády a zranenia. Musím oslobodiť nejaké stanovište tak aby som nebol odhalení ale nakoľko mi ostalo len jedno stanovište z Celé mapy a paradoxne sú tam tý Lučisnici ktorý sa skrývajú a mizne im označenie, tak ma nahodne vymáknu. Neviete na nich najlepší recept je ich tam hodne. Normálne zvládam aj nasobne posily v bežných pevnostiach ale dať posraté stanovište bez odhalenia🙈
Chlapi ide z vozidla prepnuť na C4 alebo minu pocas soferovania a vyhodit ju za enemakov nakolko v tomto arkadovom ovladani aut trafit nieco zbranou je silneOP a bez sance a niekedy to AI nepriatelov prenasleduje dobre ze nie polku mapou.Tu je to oproti FC5 o dost zle nakolko AIM nefunguje a triafam obvykle civilistov alebo vsetko ine😂
Zdarec!Můžu pomoct s co-op trofejí a na oplátku bych chtěl pomoct já. PS4Byl bych moc vděčnej za pomoc,protože s těma debilama na síti to nejde.
Tak jsem jí nakonec získal. Ale trvalo to několik hodin a hromadu pokusů než jsem se s někým dokázal domluvit. Kdyby jste někdo potřebovali tak s trofejema pomůžu. Ale jen do té doby než hru pošlu dál.
Ahoj lidi. Pomůže mi někdo prosím s trofejí Changing Lanes (Udělej Vehicle Takedown ze sedadla spolujezdce (jen kooperace)) na PS3? Pokud by jste někdo byl ochotný, kontaktujte mě prosím na email Davidjaros444@seznam.czDíky
Pred par dny jsem si poridil na ps4..a mam problem v pasazich hry za denniho svetla pri rychlych pohybech problikavani obrazu na stranach,nesetkal se stim nekdo?
Zdar, konečně jsem se dostal po roce k tomuhle titulu a chtěl bych poprosit jestli by mi někdo pomohl udělat 2 coop trofeje, budu Vám vděčný :) nick na PSN: Maximekcz
Hery: Zkus si mě přidat (nick v konbooku). Už to nehraju, nemám náladu na zbytek trofejí, ale pokud mě budeš dostatečně dlouho překecávat, tak s tebou ty coop trofeje udělám :D
Far Cry 4 (137)
Borci chýba mi odomknut skill na pády a zranenia. Musím oslobodiť nejaké stanovište tak aby som nebol odhalení ale nakoľko mi ostalo len jedno stanovište z Celé mapy a paradoxne sú tam tý Lučisnici ktorý sa skrývajú a mizne im označenie, tak ma nahodne vymáknu. Neviete na nich najlepší recept je ich tam hodne. Normálne zvládam aj nasobne posily v bežných pevnostiach ale dať posraté stanovište bez odhalenia🙈
Chlapi ide z vozidla prepnuť na C4 alebo minu pocas soferovania a vyhodit ju za enemakov nakolko v tomto arkadovom ovladani aut trafit nieco zbranou je silneOP a bez sance a niekedy to AI nepriatelov prenasleduje dobre ze nie polku mapou.Tu je to oproti FC5 o dost zle nakolko AIM nefunguje a triafam obvykle civilistov alebo vsetko ine😂
Tú changing lines.
Nazdar už si to urobil? Ja by som tiež s 1 potreboval pomôcť.
Ahoj, je tu někdo kdo by mi pomohl s co-op trofejí ve Far Cry 4? Byla by to otázka pár minut. Ps nick : SalazarFrodo
není problém na coop ... kdykoliv od 13h
Tonda1903 (PS4)
v pohoaspoň si dodělám tu poslední _ Changing Lanes _Takedown from the passenger seat
Ahoj, nebyl by někdo tak hodnej a nepomohl by mi někdo s coop trofejemi? Díky moc...
@Danny187: hraješ ještě far cry? Hledám nekoho na pomoc s platinou
Zdarec!Můžu pomoct s co-op trofejí a na oplátku bych chtěl pomoct já. PS4Byl bych moc vděčnej za pomoc,protože s těma debilama na síti to nejde.
Tak jsem jí nakonec získal. Ale trvalo to několik hodin a hromadu pokusů než jsem se s někým dokázal domluvit. Kdyby jste někdo potřebovali tak s trofejema pomůžu. Ale jen do té doby než hru pošlu dál.
(hotovo-prodáno)
našel by se někdo kdo by mi pomohl na PS4 s online trofejkama?
Far Cry4 mám bohužel na PS3. Ale díky za ochotu :)
No mu asi nepomuzes kdyz on hraje na PS3 a ty PS4 :D
Nemám problém pomoci, právě hraju chybí mi 6 trofejí, ale ty COOP už mám...takže mi dyžtak napište na PSN - Tomass182 . Pro info hraji na PS4
Ahoj lidi. Pomůže mi někdo prosím s trofejí Changing Lanes (Udělej Vehicle Takedown ze sedadla spolujezdce (jen kooperace)) na PS3? Pokud by jste někdo byl ochotný, kontaktujte mě prosím na email Davidjaros444@seznam.czDíky
Dnes jsem si pořídil na PS4 Far Cry 4.Ale hra se nechce připojit k serverům ubisoftu přitom FC Primal jede v pohodě.Má někdo stejný problém.
Pred par dny jsem si poridil na ps4..a mam problem v pasazich hry za denniho svetla pri rychlych pohybech problikavani obrazu na stranach,nesetkal se stim nekdo?
prosím prosím, už mi zbývaji jen ty dvě...
tak co lidi, pomůže mi někdo s changing lane a brothers in arms trofejema na ps3? :-)
Johny353: já mám PS4 verzi a také mi chybí, tak bychom se mohli spíchnout. PSN - blackjack0310
dobrá :-) každopádně kdo by měl zájem na ps3 tak si můžem vypomoct
ananas, bohužel, já mám ps4
Johny353 : jestli máš verzi na ps 3 tak rád pomůžu, taky mi chyběji.
Čus :D našel by se tu někdo kdo by mi pomohl získat ty dvě coop trofeje? :D PSN: PavelRuzicka
Zdar, konečně jsem se dostal po roce k tomuhle titulu a chtěl bych poprosit jestli by mi někdo pomohl udělat 2 coop trofeje, budu Vám vděčný :) nick na PSN: Maximekcz
Ahoj, není tu nějaká dobrá duše, která by mi pomohla udělat ty 2 coop trofeje? :) Měla by to být jen chvilička a byl bych moc vděčný :)
Hery: Zkus si mě přidat (nick v konbooku). Už to nehraju, nemám náladu na zbytek trofejí, ale pokud mě budeš dostatečně dlouho překecávat, tak s tebou ty coop trofeje udělám :D
Zdarec..našel by se tu někdo na coop?Aspon jen kvuli trofejím? je to na PS4 ;)
Je tu niekto kto by teraz zahral coop? Potreboval by som pomôcť s trofejami.
Ja klidne nick Kealler_Czech
kdo by byl ochoten mi pomoct s trofejí brother in arms, ať si mě přidá.
PSN: martin99cz
Napsat komentář
Pro přidání komentáře se přihlas.