Akční FPS

Far Cry 4 (137)

• ьаSSgеneraт🔈r
    ьаSSgеneraт🔈rXSX

Borci chýba mi odomknut skill na pády a zranenia. Musím oslobodiť nejaké stanovište tak aby som nebol odhalení ale nakoľko mi ostalo len jedno stanovište z Celé mapy a paradoxne sú tam tý Lučisnici ktorý sa skrývajú a mizne im označenie, tak ma nahodne vymáknu. Neviete na nich najlepší recept je ich tam hodne. Normálne zvládam aj nasobne posily v bežných pevnostiach ale dať posraté stanovište bez odhalenia🙈

• ьаSSgеneraт🔈r
    ьаSSgеneraт🔈rXSX

Chlapi ide z vozidla prepnuť na C4 alebo minu pocas soferovania a vyhodit ju za enemakov nakolko v tomto arkadovom ovladani aut trafit nieco zbranou je silneOP a bez sance a niekedy to AI nepriatelov prenasleduje dobre ze nie polku mapou.Tu je to oproti FC5 o dost zle nakolko AIM nefunguje a triafam obvykle civilistov alebo vsetko ine😂

• RobertDza
    RobertDzaYautja

Tú changing lines.

• RobertDza
    RobertDzaYautja

Nazdar už si to urobil? Ja by som tiež s 1 potreboval pomôcť.

• Tomáš Frola
    Tomáš Frola

Ahoj, je tu někdo kdo by mi pomohl s co-op trofejí ve Far Cry 4? Byla by to otázka pár minut. Ps nick : SalazarFrodo

• MichaelV
    MichaelVŠumava

není problém na coop ... kdykoliv od 13h

Tonda1903 (PS4)

v pohoaspoň si dodělám tu poslední _ Changing Lanes _Takedown from the passenger seat

• V.k.9
    V.k.9

Ahoj, nebyl by někdo tak hodnej a nepomohl by mi někdo s coop trofejemi? Díky moc...

• Jarri
    Jarri

@Danny187: hraješ ještě far cry? Hledám nekoho na pomoc s platinou

• Danny187
    Danny187

Zdarec!Můžu pomoct s co-op trofejí a na oplátku bych chtěl pomoct já. PS4Byl bych moc vděčnej za pomoc,protože s těma debilama na síti to nejde.

Tak jsem jí nakonec získal. Ale trvalo to několik hodin a hromadu pokusů než jsem se s někým dokázal domluvit. Kdyby jste někdo potřebovali tak s trofejema pomůžu. Ale jen do té doby než hru pošlu dál.

(hotovo-prodáno)

• dj4u_cz
    dj4u_czBF3

našel by se někdo kdo by mi pomohl na PS4 s online trofejkama?

• KeionCZ
    KeionCZ

Far Cry4 mám bohužel na PS3. Ale díky za ochotu :)

• kamilpetras
    kamilpetrasPS5+XsX
    1

No mu asi nepomuzes kdyz on hraje na PS3 a ty PS4 :D

• Tomass182
    Tomass182PS4

Nemám problém pomoci, právě hraju chybí mi 6 trofejí, ale ty COOP už mám...takže mi dyžtak napište na PSN - Tomass182 . Pro info hraji na PS4

• KeionCZ
    KeionCZ

Ahoj lidi. Pomůže mi někdo prosím s trofejí Changing Lanes (Udělej Vehicle Takedown ze sedadla spolujezdce (jen kooperace)) na PS3? Pokud by jste někdo byl ochotný, kontaktujte mě prosím na email Davidjaros444@seznam.czDíky

• Kernayz
    KernayzPS4

Dnes jsem si pořídil na PS4 Far Cry 4.Ale hra se nechce připojit k serverům ubisoftu přitom FC Primal jede v pohodě.Má někdo stejný problém.

• MarekT
    MarekT

Pred par dny jsem si poridil na ps4..a mam problem v pasazich hry za denniho svetla pri rychlych pohybech problikavani obrazu na stranach,nesetkal se stim nekdo?

• ananas
    ananas

prosím prosím, už mi zbývaji jen ty dvě...

• ananas
    ananas

tak co lidi, pomůže mi někdo s changing lane a brothers in arms trofejema na ps3? :-)

• Lishak83
    Lishak83FOX

Johny353: já mám PS4 verzi a také mi chybí, tak bychom se mohli spíchnout. PSN - blackjack0310

• ananas
    ananas

dobrá :-) každopádně kdo by měl zájem na ps3 tak si můžem vypomoct

• Johny353
    Johny353HIMYM

ananas, bohužel, já mám ps4

• ananas
    ananas

Johny353 : jestli máš verzi na ps 3 tak rád pomůžu, taky mi chyběji.

• Johny353
    Johny353HIMYM

Čus :D našel by se tu někdo kdo by mi pomohl získat ty dvě coop trofeje? :D PSN: PavelRuzicka

• Maximek89
    Maximek89

Zdar, konečně jsem se dostal po roce k tomuhle titulu a chtěl bych poprosit jestli by mi někdo pomohl udělat 2 coop trofeje, budu Vám vděčný :) nick na PSN: Maximekcz

• JirkaBruss
    JirkaBruss

Ahoj, není tu nějaká dobrá duše, která by mi pomohla udělat ty 2 coop trofeje? :) Měla by to být jen chvilička a byl bych moc vděčný :)

• Offon
    OffonClose it.
    1

Hery: Zkus si mě přidat (nick v konbooku). Už to nehraju, nemám náladu na zbytek trofejí, ale pokud mě budeš dostatečně dlouho překecávat, tak s tebou ty coop trofeje udělám :D

• Hery21
    Hery21neviem:-D

Zdarec..našel by se tu někdo na coop?Aspon jen kvuli trofejím? je to na PS4 ;)

• juraj1985
    juraj1985PS4 PS Vit

Je tu niekto kto by teraz zahral coop? Potreboval by som pomôcť s trofejami.

• Kr4tos
    Kr4tosMGS4 10/10

Ja klidne nick Kealler_Czech

• martin99cz
    martin99cz

kdo by byl ochoten mi pomoct s trofejí brother in arms, ať si mě přidá.

PSN: martin99cz

• martin99cz
    martin99cz

pomohl by mi někdo s trofejí brother in arms? díky

PSN: martin99cz

• Lloyd.Irving
    Lloyd.Irving1-2 Sniff

OK tak já si tě přidám :)

• Gmok4
    Gmok4PS+indiáni

Zítra ti pomůžu jestli chceš.

• Lloyd.Irving
    Lloyd.Irving1-2 Sniff

Zdravím, pomohl by někdo s trofejí changing lanes na PS 4??

• Rikardo
    RikardoPS4

Pomohl by mi někdo s online trofejema na ps3? Můj nick risulka

• SHARK
    SHARK

Panove, potreboval bych pomoct s online trofejema.jsou dve a asi udajne pomerne jednoduchy?, ale potrebuju na to partaka. Idealne nekoho, kdo to treba uz udelal , ze by mi mohl poradit a venoval mi trochu casu nez bych to udelal ja.mam dojem, ze jsou trofeje Brother in Arms a Changing Lanes.diky za pripadnou pomoc.mam ps3, takze predpokldam nekdo kdo ma far cry take na ps3.psn > shark_3d

• ruttt
    rutttPS5

Nevite nekdo prosim jestli ma ps4 verze z PS store ceske titulky? V popisku u karty hry nejsou uvedeny

• Gmok4
    Gmok4PS+indiáni

Plechcore a na čem? PS1? Pomůžu ale na PS4 jinak bohužel nemůžu sloužit.[s14]

• Plechcore__CZ
    Plechcore__CZ

Ahoj, byl by někdo ochotný mi dnes večer pomoci s jednou trofejí (changing lanes) z co-opu ? Díky

• Gmok4
    Gmok4PS+indiáni

ok

• GAME MANIAC
    GAME MANIACSkully_CZ

Šlo by to ve 13:30? [s14]

• Gmok4
    Gmok4PS+indiáni

G.M. není problém napiš čas.

• GAME MANIAC
    GAME MANIACSkully_CZ

Zdravím všechny, prosím vás jenž máte Far Cry 4 jestli by jste mi dnes nepomohli s touto trofejí link . Děkuji. Na čase by jsme se ještě domluvili.

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

Problem byl v serverech ubisoftu hra mi pak parkrat i spadla sama pri hrani sp kampane online.

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

Dnes jsem to zkoušel se synovcem a vůbec to nešlo (já mám plnou, on trial) psalo to že už má klíč zaslán i když já jich měl pořád 10 a nikdo jiný mu klíč neposlal a samozřejmě nás to nespojilo, zabugovaný shit.

• orpheus81
    orpheus81

ahoj potřeboval bych pomoc s jednou trofejí v coopu na ps3 (myslím že každý ví s jakou [s14] )pokud by byl někdo ochotnej si na mě udělat těch pár minut tak dejte vědět dík

• pitrsone
    pitrsoneTrololo
    1

No já nevím.já hru ještě nehrál[s6] musím to co nejdřív napravit.

• SHARK
    SHARK

.. no to prave asi ne, protoze mimo jine jak tu kdosi pise, nikam jsem urnu nenes (aspon si to nepamatuju)...zadny zaverecny titulky, zadnej konec.

a treba FC 3 koncil vicemene jasne.

• pitrsone
    pitrsoneTrololo
    2

Shark. Tomu se říká dohraná hra[s6]

• SHARK
    SHARK

panove, potreboval bych poradit ... uz jsem se dostal relativne daleko, Pagan Mina jsem sejmul, vsechny dovednosti a zbrane mam, pevnosti, veze a tabory dobyte, ale...

ale nejak nevim jak dal...aktualne mi to vubec nerika jak dal pokracovat. Asi uz to bude jen neco malo na dokonceni, ale nevim co. Uz tam jen tak bloudim po mapach, sbiram veci z truhel, uz ani nemam za co utracet, ale instrukce jak pokracovat nikde . Nevite nekdo kde nebo jak zjistim jak pokracovat ?

diky

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.