Akční FPS

Far Cry 3 - Far Cry 3 (221)

• matesak1
    matesak1

Nekdo na coop ?

• hranicecz
    hranicecz

Acura - Moc diky. Cau

• Acura
    Acura

Jo,nemcina tam je.

• hranicecz
    hranicecz

Zdravim vsechny; Poprosil bych o radu. Nenasel by jse nekdo, kdo ma hru ztazenou ze Store. Potreboval bych vedet, jestli je tam i nemecky dabing. Marne schanim diskovou verzi, tak bych to koupil i na Store. Ale naslepo jse mi moc nechce. Za pripadnou radu, moc dekuji.

• messie
    messieNeutrální

já bych ti pomohl ale volno mám až tak ve čtvrtek večer :D

• BrokCZ
    BrokCZARSENAL FC

čau lidi :D chci se zeptat... našla by se ještě nějaká dobrá duše co by mě pomohla s co-op ? :D třeba někdo komu taky chybí :D zkoušel sem to sám hrát protože mám ovladač navíc ale sám to nedávám :D a máma mě s tim nepomůže -_- :D kdyby něco tak mě bud napište sem a nebo si mě přidejte na PSN - BrokCZ :D dík :)

• Lloyd.Irving
    Lloyd.Irving1-2 Sniff

Offspring_CZ: hele dík, jsem to přeinstaloval a už to je v pohodě, platina cinkla.

• Offon
    OffonClose it.

Nedávno jsem dodělal platinu, a coop mi jel v pohodě. Zkus si mě přidat (nick v konbooku) a někdy ti s tím pomůžu

• Lloyd.Irving
    Lloyd.Irving1-2 Sniff

Hrajete ještě někdo Far Cry 3?? Ta platina prostě nejde udělat, chybí mi poslední a to co-op Payback a buď než se tam dostanu hra spadne nebo spadne až tam, vytáčí mě to.

• messie
    messieNeutrální

tuším že to byly souřadnice x:620 a y:560

• Magnus
    MagnusTLOU

Tak konečně platina. Nechtěli mi cinkat ty co-op trofeje, tak jsem to přeinstaloval a pak už to naštěstí šlo :)

• radek.jrrn
    radek.jrrn

Musis si vztvorit druhy profil v PS3 pak tito pujde

• Magnus
    MagnusTLOU

Ju tu někdo na co-op? Když tak mi napište PM.

• VaclavVesely
    VaclavVesely

Ano reinstal pomohl a jiný disk,nevím kde byla chyba,ale už to nechci řešit.Takže ještě jednou dík

• Till
    TillPonies
    1

takže reinstal dat pomohl ? tak vidíš, trvalo to rok, ale stálo to za to :D

• VaclavVesely
    VaclavVesely

Tak a je tam platina!!!No ale že to byli nervy.Díky všem za info!!!!!

• Lee_NR
    Lee_NRFuri ❤️

Zvyšok by ti mal už pravdepodobne cinknúť :)

• VaclavVesely
    VaclavVesely

Tak jsem si to půjčil od kámoše,přeinstaloval,a hrál jsem dvě mapy a trofeje cinkli,tak uvidíme co zbytek.

• NegativeOneCZ
    NegativeOneCZMaggot
    3

Vážně Insane Edition :D :D

• Lee_NR
    Lee_NRFuri ❤️
    1

Tak ako rozčuľovať a sa kvôli tomu, že ti necinkla trofej? Mohlo to byť aj omnoho horšie.

• VaclavVesely
    VaclavVesely

A to je v dnešní době taky možný?No zítra proto sjedu a zkusím.A jestli to nepůjde,přísahám,že vyhodím celou PS3!!!A ještě na ni šlápnu!

• Till
    TillPonies

no tak přinejhorším můžeš počkat na tu verzi z ps+, anebo to smazat a přeinstalovat z kámošova disku. eventuelně si měl špatnej disk a něco tam bylo špatně...

• VaclavVesely
    VaclavVesely

Nezkoušel jsem to přeinstalovat,taky mě to napadlo,kámoš ho má,ale nevím jestli je dobrý nápad si to půjčovat?!

• Till
    TillPonies

ehm...a jinej disk si zkoušel ? nebo přeinstalovat data ?

• VaclavVesely
    VaclavVesely

Není,ale já jsem magor.Nevím proč to nenaskočí a vysloveně na to seru páč sem vytočenej jak hovado!!!

• etj
    etjetj
    1

Vaclav: já mám platinu, vůbec žádnej problém, trofej vždy po dohrání coop mise naskočila... btw. kvůli "blbý" platině ničit věci, to není úplně normální

• VaclavVesely
    VaclavVesely
    3

Tak lidičky týhle hře bych dal 10/10 jedna báseň!Ale to jen do tý doby než jsem začal hrát coop.Samozřejmě,že ten coop hraju jenom kvůli trofejím.Dal jsem první mapu READY NOT ....,dokončil jsem trofej cinkla.Ale ostatní mapy jsem prošel asi tisíckrát a nedostal jsem jedinou trofej.Výsledek? Disk na dvě půlky,ovladač v piči a stěstí,že jsem ho nehodil do televize!!!Vím,že je to velká hra a sem tam nějaký ten BUG je,ale,že nenaskakují trofeje,tak to je hodně mizerný.Končím s Ubisoftem a to nadobro už nekoupím ani jednu hru!!!Šmejdi proč prodávájí poloviční produkt do hajzlu!!!!!

• VaclavVesely
    VaclavVesely

Lidičky potřebuju poradit,teprve teď jsem začal pařit FC3,mám insane edition,zadal jsem tén kod na ty zbraně,zvířata a nějaký mise,ale ve hře to nemůžu nikde najít.Neví někdo???

• jejkobson1
    jejkobson1SNA

najde se nekdo ochotnej semnou dat coop? kdyztak psn: jejkobson1 ,dik :)

• mulighan
    mulighanForrest G.

Kepkin : ok :)

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.