Konzolista.cz

Externi hardisk k PS3 - HELP (14)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
Maggot
Maggot #PAN JATKÁČ

Aby ho PS3 rozpoznala, tak ho musíš zformátovat, protože jestli to chápu dobře, tak jsi ho jen připojil přes redukci přes USB, bez nějakých dalších úprav. Jelikož máš už v PS3 na HDD jeden systém, tak konzole nerozpozná druhej, když je připojenej na HDD skrze USB.

🇨🇿 ZdeeDwo 🎮

Kdyz jsem hdd pouzival v ps3 a mam tam fotky, hudbu, filmy a ted ho pripojim jako externi pres usb k ps3 tak by se mel nacist, ne? Ale nenacetl. Proc, kdyz je to stejny format. :-(

Hulvat
Hulvat #KB43VER

zbynda: ano i ne

za prve, jen u nekterych her muzes zalohovat savy, nektere to maji naopak zakazane a exteraka muzes potom vyuzit jen na filmy, hudbu a fotky

pres to vsak je moznost dat celkovej back up PS3 a tam se ti ty vsechny savy zalohujou, bez ohledu na to jesly jsou chraneny nebo ne.

Ale i celkovej back up je omezenej, to znamena ze prijdes pri vymene PS3 o dema, updaty, stahnute balicky a tak. Zustanou ti neaktivovane profily a multimedilani veci a o savech jsem uz psal. Coz je temer k nicemu.

Ale darovanemu koni na zuby nehled, ze....

zbynda2000
zbynda2000 #zbynda2000

když koupím exterák naformátuju na FAT32 a pak na něj můžu ukládat savy hry a data her?

Hulvat díky ted mám jasno

m@rco

ps3 pouziva vlastni souborovy format. proto puvodne interni hdd z ps3 nelze pouzit jinde bez formatovani

🇨🇿 ZdeeDwo 🎮

Mel jsem v ps3 vlastni 320g hdd. ps3 se zkazila - vytahl jsem hdd - koupil externi box a do nove vymenene ps3 jsem to pripojil, ale nezobrazil se.Kde je chyba?

geobbu
geobbu #WHO CARES

500GB? To už nemá v dnešní době cenu - link

koudelt
koudelt #PS5

Jaký koli Extrní HDD, který jsem připojil s max. velikostí 500GB a byl na FAT32 tak šlapal v poho

jack210
jack210 #PS5

aha,tak diky za rady:)

karloslav
karloslav #deckuju se 🚢

Ja mam 3.5 Toshiba 500 Gb typ PX1394E-3G50 a jsem maximalne spokojen.

kaktusak_cz

take mam hdd prez usb a v pohode ,tak nevim,treba zalezi na typu

m@rco

k ps3 pripojis jakykoliv externi hdd, ale musi byt naformatovan na FAT32. NTFS ps3 nepozna!!!. problem FAT32 je max velikost souboru 4GB. Naformatovat Hdd na FAT32 v dobach winXP, Vista a Win7 lze pomoci utility Format32, kterou stahnes z netu.

geobbu
geobbu #WHO CARES

Řek bych že ne, měl jsem půjčenej Western Digital, a konzole ho viděla bez problémů.

jack210
jack210 #PS5

jde nejakym zpusobem k ps3 pripojit pres usb jakykoliv pc externi hardisk,nebo je to nejak omezeny??? diky:) EDIT : ja prave 1 zkousel a vubec se nezobrazil v ps3:(