Kdo budete parit Evolve na PS4, tak si me můžete pridavat..nick mam Rohlais. Hra uz mi lezi doma, az přijdu ráno z práce dam se do rozbalovani. Hra me nadchla diky bete(alfe), nic jsem od toho nečekal, ale zábava to byla obrovská.. Kdybyste si me pridavali jen napište do zprávy např. Konzolista, nebo "Evolve [s12]
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.
Evolve (10)
Caute chalani potrebujem 2 ludi na evolve mp,ak by chcel niekto pomoct a bude mat cas cez vikend tak napiste alebo si ma pridajte psn nick michal1606
Hraje nekdo EVOLVE tady jeste, ze bych zahral?
Nezapomeňte o víkendu zahrát , kdo dá aspoň 1 MP zápas dostane GOLD skiny pro monstra :-)
Zdravím, hledám lidi do party co vědí jak se to hraje a hranou často... Nechci se u toho nervovat na publicu... Jen vážně :-)
Pridejte si me kdyztak taky,jsem Dejv_CZ
Taky ode dnes vlastním. můj nick:s0ader1249 tak si mě přidejte
Hraju to od vcera dobra parba je to rachot hratelnost je vyvazena a vydrzi na dlouho tak si me muzete taky pridat. OG_LOC_cz
Mam to od dnes takze sa este zoznamujem kludne si ma pridajte mikosuo_svk
Taky si me muzete pridat Holcik_CZ ale budu to mit az asi v patek :-)
Kdo budete parit Evolve na PS4, tak si me můžete pridavat..nick mam Rohlais. Hra uz mi lezi doma, az přijdu ráno z práce dam se do rozbalovani. Hra me nadchla diky bete(alfe), nic jsem od toho nečekal, ale zábava to byla obrovská.. Kdybyste si me pridavali jen napište do zprávy např. Konzolista, nebo "Evolve [s12]
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.