Playstation 4

Evil Within rozlišení (38)

• Heymi9615
    Heymi9615#nolife
    3

@MichaelV: Nejspíš jiný region. Dvojka je boží, ač oproti jedničce trošku natahovaná otevřenější mapou a lootem, ale to já nebral jako mínus, ač to možná narušuje tempo hry. A finální bossfight, paráda. Máš se na co těšit.

• MichaelV
    MichaelVŠumava

HELP prosím !!!! INFOMám disk EVIL 1 ... Zakoupil na store DLC a nenainstaluje se... Čeká..... Nenalezena instalace hry něco takového to píšeZNAMENÁ to že mám disk hru z nějakého ODPRYČ REGIONU nebo co to??? toto mně ještě nepotkalo.... SAMOZŘEJMĚ přeinstal a takové pokusy....JINAK HRA BYLA ÚŽASNÁ těžká na pochopení ale nějakým způsobem jsem si vyložil příběh.... Grafika mne trochu zklamala ale postupem hry jsem si zvykl... TEĎ MÁM ještě doma č.2 DÍL

• Mara Husár
    Mara HusárTLOUmaster

Už jsem se zamkl

• Mara Husár
    Mara HusárTLOUmaster

Je to fakt master piercing

• Mara Husár
    Mara HusárTLOUmaster

Nejlepší hra ever uz se nemohu dockat na 2 dil

• Mara Husár
    Mara HusárTLOUmaster

chtelo by to 6 teraflops

• Mara Husár
    Mara HusárTLOUmaster

Prej je to pan hi hi ten tak retos

• Mara Husár
    Mara HusárTLOUmaster

Nejakej hirosima nagasaki se muze jit zahrabat

• Mara Husár
    Mara HusárTLOUmaster

Skoda ze neni refund

• Mara Husár
    Mara HusárTLOUmaster

Seka se to jak mrsina prochcana

• Mara Husár
    Mara HusárTLOUmaster

Moc oskliva a trapna hra hlavne ten framerate

• Kr4tos
    Kr4tosMGS4 10/10

Hraju na PS4 a zacatek v tom lese jde hodne poznat ten framerate.. Grafika zadnej zazrak ale dohral jsem to , ikdyz me to uz ke konci vubec nebavilo..

• Loser
    Loser

kratos na cem to hrajes?zadneho doskakovani ani skubani sem si za celou hru nevsiml a to uz jsem ve 14 aktu,hraju na PS4

• Antikristo666
    Antikristo666Ps4

Na to jsem se chtěl zrovna zeptat, jestli hra obsahuje po dohrani nějaký speciální zbraně jako tomu bylo u RE 4 a 5 , už tady někdo psal že má boxera, tak na to se těším.

• Kr4tos
    Kr4tosMGS4 10/10

Na PS4 uz bych necekal nejaky pokles , mistama hrozny skubani a doskakovani textur ani nemluve.. Atmosfera jinak paradni i lokace..Pribeh taky zadnej zazrak..

• Kr4tos
    Kr4tosMGS4 10/10

Ja to dohral a vcelku me to zklamalo, zadny next-gen.. Skoda ze nesl uprava zbrani jako v resi 4..

• RadarKKK
    RadarKKK

Azumaru85W:jo dik ale i tak tu obtiznost hrat nebudu stacil me nightmare co uz mam dojetej

-min munice

-vic nepratel

-pasti kam se podivas i u bossu(chapter 10 Laura to bylo peklo)

-zadny mrtvoly u rybicek v chapteru 11

-final boss s tim raketometem asi az na 30 pokus

ne uz na to nemam nervy [s14]

ale odmena je boxer a ten je totalne cool urazim tem sracum palice na jednu ranu[s6]

• Tomasas
    Tomasas

Ten začátek byl pro mě děs.. Chvilku jsem si připadal, že hraji nějakou klasu z ps2.. To město, anti analising nikde a poklesy fps..Prostě jsem z toho byl dost špatnej, ale co vás hra vezme o kousíček dál a začnete tunit svou postavu a sbírat "mozkolit":D hned je to o něco lepší..

Vážně je nutné překousnout pruhy a úvod a myslím, že je člověk za vodou u dobré hry:)

• King11cz
    King11cz
    2

Pro me nebyl pruser ani Homecoming ani Downpour ani tady The Evil within s pruhama ktery sem po hodine hrani prestal vnimat takze ja mam jasno a P.T. tak jak sem si to mohl stahnout a zahrat me nic nerika.Alien jo ale to hrajes narozdil od P.T. kde jenom cumis po zdi,kdyby takovej mel byt celej silent tak to nechcu

• aAaMlatickaaAa
    aAaMlatickaaAaooMLATICka

Me pruhy nevadi tolik jako plynulost ale zacatek hry nic moc a jak se clovek dostane ven tak to je super a headshoty sou rajcovni

• MALEJMORIS
    MALEJMORISMGS4 10/10

Kopitare myslim ze to co predvedli v P.T. dokazuje ze FPS Silent Hill muze bejt jeden z nejlepsich dilu serie. Radsi dobrou FPS nez dalsi TPS pruser. Ikdyz technicky to ani FPS neni a to mi asi vyhovovalo nejvic, absence zbrani hodne podporila tu ztisnenou atmosferu a pocit bezmoci.

• King11cz
    King11cz

Na Silenta se tesim taky strasne jenom at to je TPS

• Antikristo666
    Antikristo666Ps4

Protože žádná jiná možnost bohužel není [s8]

• Loser
    Loser
    1

no taky sem neodolal a tu hru poridil abych videl jak moc nahovno je hra s tema pruhama.jako hra vyborna ale je to takovej styl hrani pokus omyl co se umirani tyce[s1] jo jinak je to posledni hra co sem koupil s tema debilnima pruhama.

• Antikristo666
    Antikristo666Ps4

dado20 hraje asi na pc [s8]

• dado20
    dado20

Pruhy sa daju vypnut v nastaveniach.

• Foxman196
    Foxman196^ _ ^
    1

Grafika neni špatná, ale ty pruhy mě fakt štvou, hlavně hra neběží zrovna nejplynulejc, takže si myslim, že tam ty pruhy daly, aby snížili rozlišení a zvýšil se počet snímků , místo 1920x1080 to běží 1920x768 myslim na PS4 takže podle mě ty pruhy neodstraní...[s13] Jinak hra je super :)

• Heymi9615
    Heymi9615#nolife
    1

Já zapnul casuála,moc mi to na tu těžší nešlo,ale dostávám se do toho,pruhy nevadí,grafika dostačující,ale žádný zázrak. Atmosféra ovšem dost dobrá, hra se mi jeví jako takový mix Restdent Evil 4,Silent Hill,The Last of Us a Shadows of the Damned...Dobrej horůrek...

• RadarKKK
    RadarKKK

jo jedu ale nightmare neni posledni obtiznost pak je jeste akuma obtiznost to je ze umres a je konec jestli jsem to dobre pochopil [s6]

• Loser
    Loser

radar to uz to jedes podruhe?ja jen ze posledni obtiznost je na zacatku zamcena!!

• RadarKKK
    RadarKKK

v 11 na nightmare obtiznost

• aAaMlatickaaAa
    aAaMlatickaaAaooMLATICka

V jaky kapitole ste? Od 6 je to super

• pitrsone
    pitrsoneTrololo
    2

Mě spíš vadí grafika samotná, podle mě je docela tragická.

• Beastial Dante
    Beastial DanteManiac
    3

Mne tie pruhy vobec nevadia ,ma to taký filmový nadych[s6]

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Zial nie, nemame. Mozno vyrobca spravi patch, aj ked o tom dost pochybujem - prachy od ludi uz maju. [s15]

• Antikristo666
    Antikristo666Ps4
    1

Děkuji za odpověd , hraju na ps4 , takže my konzolisti prostě nemame žadny jiny zpusob řešení? tak to jsem zklamán.[s13]

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Pokial hras na konzole tak nie neda, dnesny standard je 16:9 a pruhy ti tento pomer porusuju. Mozes si na telke, alebo podla toho aku verziu hras, v nastaveniach samotnej konzoly, obraz priblizit, ale pocitaj s tym, ze prides o cast obrazu po bocnych stranach telky.

Na PC uz na tuto vychytavku vysiel fix. :D Nam konzolistom neostava nic ine ako si uzivat "filmovy" zazitok s chybajucou 1/4 obrazu. :D

• Antikristo666
    Antikristo666Ps4

Dobrý den , jen se chci zeptat vás komunity, zdali by se daly nějakým způsobem vyřešit ty černé pruhy.Myslel jsem koupí nějakého monitoru?

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.