Nintendo Wii U

eShop novinky (21)

• ArrozoKONDAR
    ArrozoPS5

Počkej za pár let, bude hůř...

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

takto to dopadá, keďže sa herná schéma neustále zjednodušuje link hanba

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

z pravidla to býva vždy okolo 15 až 16.00

• sephiroth_-77
    sephiroth_-77swag

V kolik hodin má eshop update ?

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

Dneska Super Metroid za 0,30€ ...

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

Ďalší mesiac

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Nemal byt tento mesiac Super Metroid?

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

Dnes ďalšia klasika za 30 centov, Kirby's Adventure..

• VulcanR
    VulcanRTrogári
    1

Lacne s dobrymi akciami su zavvi link a hut link (da sa u nich platit paypalom a postovne je zdarma) spolahlivy je tiez amazon link (tu lahsie zozenies aj raritnejsie a tazsie zohnatelne hry, nevyhodou je vyssia posta - od 1 -10 libier, zalezi od predajcu), GAME link a potom klasika ebay. Tieto pouzivam najcastejsie a mam s nimi len dobre skusenosti.

p.s: pri zavvi a hut si daj pozor, niekedy posielaju z Guernsey a ked ti zasielku prekracujucu limit chytia colnici, mozes platit este dalsie poplatky ako clo a/alebo dph.

• Kaim Argonar
    Kaim Argonar

Potřeboval bych nějaké dobré internetové obchody s hrami z německa a velké Britanie. Všude čtu, jak jsou tam levné hry, ale nikde není odkaz na jejich stranky. Předem děkuji za odpvěd.

moc se omlouvám, on se tady řeší wiiU eshop. Ale i přesto mi prosím poradte.

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Arro: myslim ze u digitalu ten zamok nie je.

apsi: Nestoji, mne staci moj UK ucet aj kvoli buducemu DLC, mam rad vsetko pokope. :D Priznam sa nejako som to nesledoval a skutocne ceny som si pozrel az po tom co som videl tuto temu. :D Dost ma prekvapil/nasral ten rozdiel v cene, preco platime skoro o 30 percent viac ako amici. [s15] Dufam ze N tie ceny v buducnosti trochu upravi, lebo takto nevyhodne nie je ani psn.

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

Ak ti stojí zato pre 3 Eurá zakladať nový účet :) až tak som to neštudoval ale UK je v pohode aj na nákup arkád si myslím

• ArrozoKONDAR
    ArrozoPS5

A z US to ale nepoběží kvůli tomu regionálnímu zámku?:)

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Neviem ci su to len centy - napr. MSF alebo Nano stoja na UK shope 9 libier - cca 10.5 eura a na US 10 dolarov co je cca 7.5 eura. 3 eura rozdiel na takto malu sumu je dost vela, obzvlast ked dostaneme to iste. [s8]

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

Rozdiel je tam len v centoch a určite ti to zato nestojí, prepínať účty... Sale akcie sú potom identické, len s časovým odstupom

• ArrozoKONDAR
    ArrozoPS5

Tank tank tank jsem si včera stáhnul:)

Ale zajímala by mě jiná věc - jsou ceny na e-shopu napříč státy stejné nebo jsou hry levnější např v eurech/librách...momentálně jsme pod UK, takže vidím ceny v librách. Máte nějakou zkušenost? Nemyslím, že by mě to vyšlo třeba o 1euro levnějc, spíš 5euro+ třeba už byb ylo zajímavých..popřípadě "sale" akce jsou ve všech zemích stejné?:) Třeba to někdo z vás už zkoumal:)

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

Tank! Tank! Tank! sa čoskoro objaví na eShope v akcii Free To Play. Denne si budeme môcť zahrať modusy Monster Battle, Free-For-All, a Team Versus 3 krát zadarmo pre jeden deň.

• ArrozoKONDAR
    ArrozoPS5

Když jsem to stahoval, zdálo se mi divné, že by dali něco zadarmo:) Nicméně časem něco dokoupim, protože to vypadá zajímavě a je to hra, která zabaví, když už nevíte co by...jinak jsem docela spokojenej, jak se rozrůstají demoverze - včera jsem si stáhnul NBA 2K13 a jakkoliv nejsem zarytý fanoušek basketbalu, tak mě to celkem i baví:) Snad se dočkáme i dalších demoverzí, protože to rozhodování koupi docela usnadňuje...jediné demo, které mě zatím spíš zklamalo, bylo superkrátké k The Cave...

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

Nano bol v zľave krátko po vydaní, neviem aká je tam teraz cena...

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Parada diky za info. :D Inak nevies ci uz bol na sale Nano? Nechcem ho kupit aby bol nasledne o 2 tyzdne v zlave ako MSF. :D

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

Dneska sa pre UK účty dostala von arkáda Zen Pinball 2 "zadarmo", takže ak ste v UK (asi 99%) tak sťahujte, má to 356 MB... je to ale skorej také väčšie demo, keďže sa samotné stoly je nutné si doplatiť separátne pár euro naviac.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.