Konzolista.cz

error code 80023102 polomrtvý účet (10)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
Gibsn

Už mám doma novou PS3 sony mě mile překvapilo svoji rychlosti, dali mi novou konzoli.

Jinak stále mi nejde stahovat dema a spravovat účet, ted už to aspon přesně říká, že server je pod údržbou... At už je konec tohohle problému!

LordikDevil

tak sem pohledal : link Je tam i reseni problemu

LordikDevil

jako ja ten problem nemam, ale kdyz si volal do Sony, zeptal ses jich co ten kod znamena ?

EMILE
EMILE #MGS5:TPP

Dneska,když jsem hledal na storu a kliknul jsem na nějakou věc tak my to taky tohle číslo vyjelo.

Lhikan905
Lhikan905 #Raksi

me sice jde stahovat dema store mi taky jde normalne jenze hrat multak nemuzu a je jedno jestly to ma online pass nebo ne..problem je v NAT type kdyz dam internet conection settings tak je vse v poho ale u toho NAT mi napise failed doufam ze to bude tou udrzbou..

Gibsn

Modleme se k Budhovi, at japončíci hejbnou s novým firmwarem. Jinak nám nic nezbude a můžem jít do knihovny. [s15]

mmaatteess
mmaatteess #Z.M.R.D.I

sem na tom stejne

Heymi9615
Heymi9615 ##nolife

Taky mám tento problém,zřejmě bude trvat do update firmwaru a změny PSN na SEN.

🎥MistrJakub🎥
🎥MistrJakub🎥 #PS VLÁDNE

Gibsn mě to občas naskočí ta historie stahování tak zkoušej ale momentálně byla (je) údržba tak počkej tak do konce příštího týdne max. ale mám stejný problém ale nejsem jediný takže chyba není u mě

Gibsn

Dobrý den Pařani

Prosím Vás všechny o pomoc, ve středu 1.2.2012 mi umřel po 4 letech Playstation3. Dal jsem to do sony na pozáruční opravu za 3300Kč. Mezitím mi půjčil kamarád jeho ps3. Přihlásil jsem se na svůj účet ale nejde mi hrát nic po netu co obsahuje online pass, Battlefield 3, NHL12 a ani stahovat dema!... na PS Store mi není vidět historie stahování, přišel sem o uložené peníze na účtu, to je sice 45 korun, ale naštěstí v tu chvíli tam nebylo víc. Sem strašně naštvastný, když jsem volal do sony PS centra, zdělili mi že je server pod údržbou, jenže všem okolo mě jde vše jak má, stahování demíček, historie stahování a podobně.

Když se chci kouknout na historii stahování hází mi to chybu: 80023102, na netu sem se ale nic podstatného nedozvěděl. Když uvážím za kolik peněz sem si za ty 4 roky ponakupoval dat, je mi do pláče jestli sem o to všechno přišel.

Díky za každou užitečnou informaci, s pozdravem Gibsn