Konzolista.cz

error 80710016 (7)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
Trámek
Trámek #PS5
👍1

Redjous75: koukni se na hodinky a vidíš co? No přece začíná fotbal a né nějaký autíčka :-D Nepřežer se bábovkou a pojd fandit :-)

Redjous75
Redjous75 #Redjous75
👍1

Tramek - Přestaň tady šmrksat sedni do vozu a přijeď. Teď hned. Tramku milujem Tě, Jirkooooooooooo.

Trámek
Trámek #PS5

klikl jsi na ten odkaz v tom e-mailu co ti poslali a následně jsi se řádně přihlásil k PSN třeba na pc ?

adysababa

A nebo nešlo by třeba PlayStation dát LAN WiFi nebo by se nic nezměnilo?

adysababa

Ne nejsem,ale měl bych na tebe otázku když se chci podívat na PlayStation store na tabletu tam mi to píše tohle,,Site not available. The PlayStation store is curretly not available. You can learn about PlayStation network content and services at PlayStationNetwork.com"ale když si zapnu internet od v…… jde to nevíš co s tím jestli mi zabanovaly internet nebo jim mám napsat a kam jestli nevíš? Dík

Trámek
Trámek #PS5

"možná" to chce verifikovat účet/e-mail.. běž do toho e-mailu co ti přišel/přijde a klikni tam na ten link a přihlaš se. Je to kontrola, že jsi majitelem účtu.Pokud tohle nepomůže, zkusil bych se přihlásit z nějakého jiného zařízení PS u kamaráda.Nedávno tenhle problém říkal kamarád Kakamil, že jeho kamarádovi to píše stejné jako tobě.. nejsi to náhodou ty? Už jsme to řešily, ale nevím výsledek

adysababa

Dobrý den mám otázku co mám dělat když se chci přihlásit na ps3 tak mi to napíše tohle ,,An error occurred .You have been signed out of PSN(80710016) " Pochopil jsem že se musím přihlásit na ps store na tabletu. Tak jsem se zkusil přihlásit přes svůj internet a nepustilo mě to na ps store a napsalo to to ,, The PlayStation is not curretly not available. You can learn about PlayStation network content and services at PlayStationNetwork.com'' a tak jsem to zkusil internet od nejmenované firmy stránka se načetla a já jsem se zkusil přihlásit a napsalo mi to tohle,,To sign in, an update of your account information is required. An e-mail message with instructions has been sent to adysabab@gmail.com. It may take up to 24 hours to receive this message."A já se ptám co mám dělat abych se mohl přihlásit? Děkuji za všechy rady😂