Konzolista.cz

ePSXe (11)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
manicek

Shanim Sheep Dog'n Wolf na PS1, pouze original. Predem dik za nabidky.

the_edge
the_edge #dave3345

soul reaver,silent hill 1,resident evil 1,2, shadowmen,alone in the dark 4,metal gear solid,tenchu 2, syphon filter 1,2 tak tyhle hry jsem mel opravdu rad a muzu doporucit

JardaBoss

Chci se ještě zeptat jaký hry jsou pro vás originální a který máte nejraději a jsou vaše oblíbené.Téďka hraju Tombi2,Crash3,Resident evil survivor,Ape escape

JardaBoss

VulcanR: Jo měl si pravdu změnil jsem to na dualshock a de to dík.Du si užívat Ape escape :)

sova655
sova655 #gabrda_9

Já se taky přidám nekoupil zde někdo mgs1 z psn a má ho volnýho na výměnu?? kdyštak napište soukromou zprávu [s14]

VulcanR
VulcanR #Trogári

Jarda: ePSXe nepoužívam takže si to nemôžem overiť ale skús zmeniť v nastaveniach profil ovládača z normálneho ps1 padu na Dualshock - toto by malo umožniť nastavovať páčky.

the_edge
the_edge #dave3345

nemam pc

JardaBoss

Stáhni si epsxe emulator a máš to zadarmo.A mám problém u Ape escape potřebuju použít analog ale když nastavuju ovladač analog tam není

the_edge
the_edge #dave3345

obcas i mne chytne takova chut si neco zahrat,ale bohuzel uz nemam na ps1 zadnou hru a znovu se mi je kupovat nechce. Aspon ze mne zbyla dema z ops1 magazinu tak si kdyz nic jineho zahraju aspon to. V poslednim mesici mam strasnou chut si zahrat metal gear 1,ale za 600 to opravdu kupovat nebudu a kreditku bohuzel nemam abych si to koupil z psn. Mimochodem nemate nekdo volny slot na metal gear solid z psn? zaplatil bych vam za to podle domluvi

VulcanR
VulcanR #Trogári

Ps1 klasiky hrávam pomerne často: napr Resident Evil, Xenogears, Einhander, Star Ocean 2, Syphon Filter, Valkyrie Profile, Castlevania, Vagrant Story- tieto mám momentálne rozohrané.

JardaBoss

Po dlouhý době jsem dostal chuť si zase zahrát nějakou tu klasiku na PS1 a tak jsem si stáhnul emulator na pc.A chtěl bych se zeptat jaká je pro vás klasika a jestli taky někdy dostanete chuť si zahrát něco pořádnýho