RPG

Elder Scrolls V: Skyrim (555)

• Darth_Štófi
    Darth_ŠtófiPalmárák

@Satyrus Revocatus: Já myslim že se nic nezměnilo a achievementy ti to zruší

• Satyrus Revocatus
    Satyrus RevocatusCasual

Zdravím, mám takový možná hloupý dotaz. Upgradoval jsem Skyrim na anniversary edici a teď nikde nemůžu dohledat, jestli mod češtiny je podporovaný do té míry, že mi nezruší achievementy, jak to bylo před vydáním poslední edice a začleněním creation clubu.

Předem díky za odpověď.

• Flash
    FlashJrpg/rpg

@Venom71cz: nezkousi se to proto ze se denne vykoupi od lidi desitky her, kdyz si zapoctes instalaci a ze bys to teda nejak aspon trochu zkusil vychazi z toho ze by v klazdym obchode musely byt treba 2 lidi co by jen zkouseli hry. Proto se na to dava zaruka aby to slo vratit kdyz je disk poskozeny a nefunkcni. U nas v obchode (ne JRC) mame asi 2500 bazarovych her. Chtel bys je vsechny zkouset?

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

@Robitus: Na to může ještě uplně klidně dojít. Nikde nejni psaný že ten disk bude tentokrát fungovat. Mam totiž vždycky štěstí na to že mě potká nějaký neštěstí.

• Robitus
    Robitus$Jednu Rybu!!$

@POciSEM: měl jsi počkat na Skyrim pro novou generaci:-D Remaster Remasteru:-D a pěkně za plnou palbu:-D

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Tak dneska výměna v jrc za jinej kus takže teď se ještě dostat domu a modlit se aby ten disk zase nebyl poškozenej. To už by mě asi jeblo.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Ptal sem se jí jestli to nebudou zkoušet a nic. Nahrál sem si na foun i video kde je vidět jak mi furt vyskakuje ten error a ani se na to nekoukla. Hned si napsala číslo účtenky a že prej to pošle do Prahy na reklamaci. Pak řikala něco jako že takhle na reklamace posílaji hodně často, takže to lidi asi pořád zkouší udat tam bezcenný zničený hry. A já se pak divim proč vykupujou nový hry za 27 korun Každopádně něco z jrc už zase pěkně dlouho NE.

• Venom71cz
    Venom71czREQUIEM

Ja proste nechapu, proc si tam ty pouzity hry aspon nevyzkousi. Taky si pamatuju, to uz je tak 10 let, ze jsem jim tam hodil par her na vymenu a nezkouseli je.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Tak holčina z jrc hru ani nezkoukla a hned mi řekla abych si vybral jinou. Řikal sem že buď Skyrim vr nebo prachy zpátky, tak obvolala pár poboček, vzala si na mě founa a že prej jim to zítra dovezou z pardubic tak sem zvědavej zase já. Ale byla to taková rychlovka že bych řekl že jim to tam už pár lidí takhle vrátilo.

• Venom71cz
    Venom71czREQUIEM

Tak na to jsem zvedavej, snad ti to dobre dopadne. 🙂

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Mě napadá jedině že ten disk je nějak zmagnetizovanej nebo vyšisovanej od slunce protože to převracim ze všech možnných a nemožnývh úhlů a na tom disku prostě neni jediná šmouha nebo škrábanec. Je to záhada. Mno každopádně tak za 15 minut to jdu vracet tak sem zvědavej jestli to nebude drámo

• Venom71cz
    Venom71czREQUIEM

Mas k tomu spravne pripojeny VR ? Jinak fakt nevim. 🤔

• k.u.k.i
    k.u.k.iou jééé

To máš dobrý, aspoň nějaký disc, to mne se stalo, že tam žádný nebyl 😎

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Tu právě já chtěl. Jde jen o to že ten disk nemá jedinou vadu a nejde pustit. Taky sem myslel jestli to neni těma regionama ale je to region 2 takže by to mělo jít bez problému.

• Venom71cz
    Venom71czREQUIEM

Jestli ty jsi nahodou nekoupil verzi pro VR, pokud tomu spravne rozumim, oni jsou totiz dve verze pro PS4.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

On ok je ale z mě neznámýho důvodu to píše že disk nejde rozpoznat. On se i do konzole normálně natáhne, sosne se aktualizace a až když pustim hru tak error. Ale humorné je že když sem googlil jestli se to dá nějak zprovoznit tak na každym videu nebo obrázku cpaly do plejstejšna Skyrim VR. Jestli ono to neni zrovna poruchový zboží. Dneska tam ale naštěstí zase jedu okolo tak doufam že mi vrátí prachy když to byla bazarovka.

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko😉

Ne, podíváš se na BD a pokud je ok tak je ok...

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

To nebude mechanika. Zkoušel sem pár her a normálně šlapou. To prostě nějakej kripl zkurvil disk a pak ho zpeněžil v jrc. Myslel sem že když vykupujou hry tak si je i odzkoušej jestli vůbec fungujou.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

@Lucius: Jo jo jenom u Skyrimu. Koupil sem tam k tomu ještě jednu hru a ta šlape normálně. Právě mě udivilo že ten disk je krásně čistej bez škrábance a nejde to. Nechápu. Hlavně mě sere že to tam nemůžu hned vrátit protože sem to koupil 70 kiláků od baráku a musim čekat do zítřka až tam zase pojedu.

• Lucius
    LuciusPan Masu

@POciSEM: No, mě odchází mechanika a občas musím disk opakovaně vytahovat a vsouvat aby se chytil. Dělá ti to jen u tohohle?

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Lidi poraďte. Dneska dopoledne sem koupil bazarovou vr verzi v jrc a teď když sem to flákl do plejstejšna tak si to v pohodě stáhlo aktualizaci ale když sem hru spustil vyskočil error že disk nelze rozpoznat. Vyndal sem to a na disku nevidim ani škrábaneček. Neví někdo co s tim?

• Darth_Štófi
    Darth_ŠtófiPalmárák
    2

To já jsem používal jen mod na češtinu a na konci jsem si dal mod na lokaci barenziiných kamenů abych nemusel hledat který jsem ještě nevzal. Rozhodně to za to stojí. Někdy se ti ale zasekne postava a nechce s tebou mluvit. To pak musíš do menu, vypnout mody, načíst hru, promluvit si s postavou, a zase se vrátit do menu a mody si znova zapnout.

• George
    George
    1

@juraj1985: Je to tak, zrusi se, ale podle me to za to stoji. Udelas si z toho uplne jinou hru. Jak graficky, tak obsahove. Je tam spoustu pridanych dungeonu a vubec vseho....mel-li bys teda snad v normalni hre malo... 😁

• lukasberoun
    lukasberounábíčko
    1

zrusej se mlady pane

• juraj1985
    juraj1985PS4 PS Vit
    1

Kolegovia mám otázku. Keď hru namodujem zapisuju sa trofeje alebo sa zrušia podobne ako u Fallout4?

• manicek
    manicek

Jinýho společníka.

• kana92
    kana92

Jak najmu správce pro svůj postavený dům? Vím, že můžu použít společníka, ale toho nechci.

• ice-p
    ice-p

jo,díky moc

• InvalidDante
    InvalidDantePPPPPPP

ice-p: Severní křídlo (North Wing) a udělat z něj Místnost s trofejemi (Trophy Room)

link

• ice-p
    ice-p

jakou část domu musím postavit,abych tam měl to muzeum s těma potvorama na podstavcích?děkuji

• Offon
    OffonClose it.
    1

Už jsou první dvě na Store, Heartfire teď stojí 69,-kč myslím.

• Thomas
    Thomas
    1

uz vychazej takze si uz i prosvih u prvniho dlc i slevu

• Mormenel
    MormenelSchicksal

Nevíte někdo kdy maj vycházet ty DLC na ps3

• REK-CZ
    REK-CZ
    1

Jednoducha rada: snaz se splnit vsechny trofejovy ukoly, ty te spolehlive protahnou skoro vsemi castmi hry.

Pribehova cast tvori tak 20% vseho ve Skyrimu a to jsem jeste mozna prehnal.

• azurit
    azurit

Skyrim mam dohraný(příběh)mam dotaz co dál?Vedlejší mise,dungeony,profese?Nebo jak dále pokracovat?

• Offon
    OffonClose it.

PS3 1.7 Update pro Evropu by se 'měl' na konzole dostat v pondělí.

• Offon
    OffonClose it.
    1

Tak v tom prvním traileru bylo na konci právě jen Xbox 360, proto se lidi ptali co zbytek. Už dávno se vědělo že si Microsoft zaplatil exlusivitu.

• deepthr04t
    deepthr04t
    2

Dawnguard je mi celkem ukradenej po tom co z PS3 a PC hráčů udělala Bethesda blbce si ho nekoupim, ale čekat víc jak dva měsíce na patch to je fakt moc...

Jinak 30ti denní exkluzivita byla v oficiální tiskové zprávě, jediné co tam nebylo jakých platforem se to týká.

• Offon
    OffonClose it.
    11

To není pravda, už v ofiko traileru od Bethesdy to bylo oznámeno.

• HerrFlick
    HerrFlickJOZXYQK
    1

Nikdo z Bethesdy ale o 30ti denní exluzivitě nemluvil...To vše byli jen domněnky a spekulace lidí okolo.

• Offon
    OffonClose it.

Ten patch 1.6 nevyjde, vyjde až 1.7, kde budou věci z 1.6. Jinak mě Bethesda fakt nasrala, proč teda ta 30 denní exlusivita na Xbox? Něco mi na tom nehraje. :/

• asgard88
    asgard88

A sakra..Doufam,ze to je jen zastiraci manevr.Ale divny,ze ani patch co umoznuje boj na koni jeste nevysel v PS3 verzi?Tak doufam ze se toho datadisku dockame....Snad

• jack210
    jack210PS5

Bethesda mlčí o vydání Dawnguard pro Skyrim na PC a PS3

link

• PS3Fanboy
    PS3FanboyNi no kuni
    1

VulcanR: Pěknej članek o škrtech v mafia2 link

• VulcanR
    VulcanRTrogári
    2

JJ tak ale taketo skrty, ci uz z financnych alebo casovych dovodov mas dnes skoro v kazdej hre. [s6] Ved uvidime, RPG mam velmi rad, takze dufam ze spravi vybornu hru a dokaze, ze nema len velke reci. [s6]

• PS3Fanboy
    PS3FanboyNi no kuni
    1

VulcanR: Jak jsem psal Mafia2 je taková hlavně kvulím škrtům 2K Games. Hra měla být dokonce delší i tutoril v Sicílii neměl byt jenom tutorial ale podle prvního konceptu na kterem pracoval Dan Vávra tak tam měli byt normalní mise.

• VulcanR
    VulcanRTrogári

PS3Fanboy: Diky, v obraze som bol, viem ze studio opustil par mesiacov pred dokoncenim a matne si spominam, ze som cital potom aj nejake jeho vyhovorky. [s6] To ale nic nemeni na tom, ze vacsinu casu sa na hre podielal v jednej z veducich pozicii a preto ma prekvapuje dostatok kritiky vsade naokolo a nedostatok sebakritiky.

Rad si pockam na jeho hru a uvidim ci ma len velke reci alebo to vie spravit lepsie ako Bethesda. Skor pocitam s prvou alternativou. [s14]

• PS3Fanboy
    PS3FanboyNi no kuni
    3

VulcanR: Aby si byl v obraze, Dan Vavra z vyvoje Mafia2 odešel kvuli škrtům co nařídila 2K Games takže se na ní nepodílel až do konečné faze. Jak dopadla Mafia2 vyčítej 2K Games.

Edit: Pracoval i na Mafia1

• Alias
    Alias

No kritizovat umi kazdej, jsem zvedavej jestli teda dokaze vytvorit neco lepsiho nebo jen kricet do prazdna. A s tim jak je vyvoj her narocnejsi jak casove tak financne tak mu moc sanci nedavam. :)

• PS3Fanboy
    PS3FanboyNi no kuni

Offspring_CZ:link Tady něco o studiu Warhorse ktereho je spoluzakladatel i Dan Vávra.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.