Konzolista.cz

EASY ? NORMAL? HARDCORE? (23)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
POciSEM
POciSEM #DooM 3

Prvni spusteni,okamzite na nejtezsi. Akorat se mi malokdy povede rozjet tak dobre hru abych v ni pokracoval bez toho abych nerozsekal joystick [s3][s14]

Dexter.J
Dexter.J #YakuzaLord

Většinou hraju všechno na normal až na nějaký srdcovky typu MGS, který dávám na Extreme, páč už jsem je dohrál tolikrát, že to znám nazpaměť.

Kratos9393
Kratos9393 #Hardy!!

(krome metal gear 4 ten jsem dal hned na nejtesi:-)

P.S. God of War chaos mod neni zas tak teskej...prosel sem ho za tyden ale nekdy se mi vazne chtelo rozdupat gamepad-souboj s tim velkym scorpionem:)

sladpa

Z 90% hry vždy jedu na Normal.Na Hard jsem dojel pár her ,ale to mě hra musí opravdu chytnout.

lidr13

BIG LAMA no[s6][s6] ja vetsinou projedu hru na normal,a kdyz me hra bavi a chce se mi do ni znova,tak za par dni ji jedu znova na hard[s12]

Lukasneo
Lukasneo #GAMER

Normal a v těžkých hrách easy

Zirafcatko
Zirafcatko #⸸Ave Satanas⸸

Tak většinu akcí typu GOW3,DMC,Enslaved... na hard,je to jen otom naučit se komba a krýt se,bossové jsou pak zábavnější.

Ale střílečky typu COD jedu na normál protože když si dáš veterana tak je AI pořád stejně debilní jen se prostě ze 150 vystřílených nábojů 50x třefí+ tobě stačí 4 rány a seš death,to u mě není zvýšená obtížnost ale otrava:)

-RUDY-

Prvé si hru prejdem na Normal a ked sa my hra páčila a vydím,že Normal bol v pohode,tak si ju zahrám na Hard.Mám rád výzvy,ale tá hra musí stát vážne za to.Trebárs v God of war 3 je posledná piata obtiažnost Chaos vážne výzva len pre skutočných bohov (preto neni po prejdení na Chaos žiadna trofej len plno krvy a vášho potu a nervou [s14]).

Waldemard
Waldemard #ManOfFaith

U mě záleží kolik hra má obtížností... pokud 4 a poslední je zamčená a zpřístupní se až po dohrání tak to dám na ten Hard abych vyhrál Very Hard a pak dal i ten

Ale když hra má 3 obtížnosti a jdou hned všechny otevřený tak si to dám na normál a až na druhý dohrání dávám Hard... zároveň jde i o to jakej ten Hard v tý hře je znám plno her kde je Hard uplně lehkej jako třeba v Bulletstormu v Bioshocku v Singularity v Enslaved v inFamous.. a naopak jsou i hry kde je tuhej i normál jako třeba Prototype

Krammpy

Většinou na hard, občas i k vůli trofejím, ale pokud to nejde nebo je to těžký tak klidně i normal nebo dokonce easy [s4]

the_edge
the_edge #dave3345

vzdy na normal,protoze je to proste normalni obtiznost,je to ta obtiznost na kterou je hra primarne delana.

docela by mne zajimalo kolik hracu co hraje na hard to dela jen k vuli trofejim a kolik protoze pro ne dnesni obtiznost je prilis lehka.

poutnik36
poutnik36 #hádankář

Hry hraju jedině na hardcore. (teda pokud to jde)

sten32
sten32 #loading...
👍1

Easy, chcem si hru vychutnať a nie si niečo dokazovať. Ale ak chcem nejaku trofej tak normal alebo hard ak to trofej vyžaduje

⛩ Nellerix_YT ⛩

Tak urcite HC protoze hru hned neprojdete a prijdete na vic zpusobu jak ji hrat a hra vam vydrziii.

honza.szitas

Podle typu hry, když je o něco jako flashpoint, tak jedině hardcore. Ostatní tak nějak středně.

Paradise
Paradise #MGO <3
👍1

Mám rád easy, protože si můžu dělat lecjaké kraviny a nemusím hrát žádnou simulaci. Taky záleží na typu her. Rozhodně pokud mě hra baví, dohraju znova na nejtěžší obtížnost. :)

geobbu
geobbu #WHO CARES

Imho, pokud je u hry trofej za nejtěžší obtížnost, tak jedu vždycky hard. :) Ale jinak dávám přednost taky normálu.

Styxx
Styxx #LikeABoss!

Já jedu většinou na normal, hry hraju pro odpočinek a odreagování a nepotřebuju se u toho vztekat. Pokud je hra na normal zase moc jednoduchá, tak si to posunu. Na easy nehraju, to už je zase moc low, jen Dante´s Inferno jsem asi od půlky hry přepnul na easy, protože mě to krutě nebavilo a chtěl jsem to rychle odehrát.

InvalidDante
InvalidDante #PPPPPPP

Vzhledem k tomu že obtížnost u her už není to co bývala, tak pokud to jde tak na hard. Pokud jde těžká obtížnost navolit až po prvním dohrání (tohle nikdy nepochopím) tak normal a pak (když mně hra baví) si to většinou projedu znovu na hard/hardcore. [s12]

EDIT: Samozřejmě se najdou i vyjímky jako God of War III (normal - měl jsem ho půjčený na jeden den tak jsem ho musel projet na jeden zátah) a TES IV: Oblivion (cca 40% - protože ten je už na 50% extremně těžký).

balino95
balino95 #PS3 PLAYER
👍1

skôr na Normal, skoro všetky hry, jedine Mafiu na Hard [s14] Hry vychutnávam a nerád opakujem jednu časť viacej krát, preto dávam Normal [s6]

marek25
marek25 #marek25

Nějak poslední dobou cca 2 roky hraji hry na všechny obtížnosti ( pokud to není vyloženě nějaká kravina )

zdenur
zdenur #GO BIONIC!

ty jednoduché hraju na hardcore... a ty ostatní na normal. co řešit

Škorpion
Škorpion #PS5,PC

Jen mě zajímá...hrajete raděj hry na obtížnost vámi omezenou? Nebo jedině na hard mod a nikdy jinak a nebo je vám to fuk a prostě si jen chcete zahrát? Sem zvědav na vaše odpovědi ? :)