Konzolista.cz

EA Sports UFC (103)

Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
JOHN CENA
JOHN CENA #NaughtyDog

ještě jedno skoro 3 hodinové link

JOHN CENA
JOHN CENA #NaughtyDog

Nevím jestli jste už viděli ale přidám to tu je to 11 min gameplay s UFC 2 :) link

MALEJMORIS
MALEJMORIS #MGS4 10/10

10.12.vyjde free content update s názvem LEGENDS, bude obsahovat čtyři zápasníky, jsou to Quinton "Rampage" Jackson, Mark "The Hammer" Coleman, Matt Hughes a Brock Lesnar. Tady je oznamovací video link

King11cz

neni CAF online.To posrali a nechapu.Necetl jste nekdo jestli vydaji patch s timto modem

MALEJMORIS
MALEJMORIS #MGS4 10/10

Update vysel dneska, obsahuje tri zapasniky o kterych jsem psal a par uprav. Za zminku stoji urcite sprawl pri zastaveni power takedownu, funkce touch gloves na zacatku kazdeho kola (staci drzet L2) a divize cerveneho pasu v championships.

MALEJMORIS
MALEJMORIS #MGS4 10/10

Z duvodu low hatu, flamu a hypu se tady na webu asi novinky o UFC nedockame a kdyz uz se nejaka objevi bude stejne nejspis o nicem. Zasadni novinku teda pridam ja, hodne brzo vyjdou tri DLC zapasnici, budou to TJ Dillashaw, Tyron Woodley a Takeya Mizugaki. To neni vsechno, EA se rozhodla udelat velmi vstricny krok smerem k hracum a dat toto DLC a hodne budoucich zadarmo. Hned vysvetlim jak to bude fungovat, zapasnici kteri aktualne zapasi v UFC budou vychazet jako free DLC, legendy MMA a vsichni ostatni budou vychazet jako placene DLC. Za me teda palec nahoru.

King11cz

Tohle meli hodne dobry i v FNCH

MALEJMORIS
MALEJMORIS #MGS4 10/10

strike: V realu jsem z crucifixu jeste nelezl, ale kdyz jsem ho v par UFC zapasech videl, vetsinou to koncilo TKO, nebo koncem kola. Ohledne tech technik je jedna vec co se mi hodne libi a to ze kdyz znas styl zapasnika za kteryho hrajes, tak se tim muzes hodne zvyhodnit. Ja si treba casto v onlinu beru Wanderleie a jako soupere mam tak ze 70ti procent Jonese (jak jinak), rozdil v overallu je hrozivejch 11 bodu. Kdyz se ale souper necha vylakat do pestni prestrelky a ja mam dost staminy, mam hned navrch ja, staci dobra rana a je to "Down by the Axe" :D

strike1237

MALEJMORIS: S tím crucifixem nevím. Já dělám thajský box. Takže ti musím věřit. A s tím soupeřem. Jo to mi taky vadí.

MALEJMORIS
MALEJMORIS #MGS4 10/10

strike: Tam zas tak velkej rozdil nevidim, spis mi vadi ze z pozice jako je crucifix se da strasne jednoduse dat reversal rovnou na side control, pritom v realu je skoro nemozny se z toho dostat. Taky me drti ze si jde v onlinu vzit stejnyho zapasnika jako ma souper.

MALEJMORIS
MALEJMORIS #MGS4 10/10

Behem mesice by se mel objevit TJ Dillashaw jako DLC.

Pedro_CZ

King11cz: potrefena infantilni husicka zakejhala :D

strike1237

MALEJMORIS: Dobře napsaný. Jen bych dodal, že oproti UFC 2010 je ve hře i málo technik.

MALEJMORIS
MALEJMORIS #MGS4 10/10
👍1

Tak po zhruba dvoutydenim hrani bych to trochu zhodnotil. Zacnu u tech horsich stranek, jeden z nejvetsich problemu ma tahle hra v single playeru, mody jsou nasledujici, kariera a exhibice... a to je vsechno. No, dejme tomu, nebyl by to zas tak velkej problem kdyby kariera dokazala zabavit, jenze to se ji nedari a jeji trvanlivost je prosla hned po prvnim dohrani. Ke konci uz jsem mel problem rozdejchat otravny stereotypni maily a dokola se opakujici treninky a ve finale jsem s velkou radosti povesil rukavice na hrebik. Vsechno co se v karierach u her Fight Night, UFC (THQ), nebo EA MMA povedlo, se tu uspesne prehlizi a to je bohuzel velka skoda. Druhy zasadni problem je tvoreni, vec ktera by mohla rozvynout kreativitu hrace a dat mu prostor pro svuj otisk ve hre, je odflaknuta jeste vic nez kariera. Nejvic mi asi chybi moznost nafotit si oblicej, vychytavka ktera se mi ve Fight Night hodne libila, bohuzel, smutnej pribeh... zatim. To co hra umi nejlip a cim vas dokaze udrzet hodiny u televize jse souboj dvou hracu, prijde mi ze se vyvojari soustredili jenom na to aby se hra dobre hrala a to se nastesti povedlo. Je tu dost zpusobu jak soupere porazit a obcas je to vylozene sachova partie, seznam bojovniku je dlouhy a jejich schopnosti vetsinou odpovidaji realite, fyzika sem tam zaskripe, ale neni to nic tak hroznyho. Pro online a offline bitvy dvou hracu je UFC podle me jedna z nejlepsich her co se novy generace tyce, doufam ze priste bude i ten singl stat za vic nez jogurt z kauflandu ve sleve. Kdybych mel hodnotit v cislech, tak 7/10 s odrenejma koulema.

King11cz
👍4

Vsechny zajima ze ty ses zasmal

Pedro_CZ
👍1
👎1

Dlouho jsem se tak nezasmal jako nad komentarema tady tech dvanactiletejch decek od pocitace ohledne toho, kdo by komu nakopal vic zadek a kdo koho co naucil :D :D :D

Bradko
Bradko #PS4PRO

A ještě se mi zdá že se multiplayer občas při zápase mírně seká ale netem to nebude ten mám v pohodě asi chyba serveru ale dá se to zkousnout jinak kdyby si chtěl někdo dát zápas online id je BradoCZech rád si zahraju z někým kdo nedělá dokola ten samej úder [s4]

MALEJMORIS
MALEJMORIS #MGS4 10/10

FPS pada a ne malo, tenhle problem mel i Fight Night, tohle si rozhodne meli pohlidat. Jinak kdyby chtel dat nekdo online, tak si rad dam par matchu.

strike1237

Bradko: Tam se ti zobrazi jen lidi co to hrajou.

Bradko
Bradko #PS4PRO
👍1

Ahoj jo taky se mi zdá že fps na chvilku klesnou a mám jednu otázku zobrazujou se vám peratelé ?? me se v sekci friends píše not available a ukazuje mi to že nikdo neni online ani offline a to přitom mí přátelé jsou online to se tam asi budou zobrazovat jen ti co hrají taky yufc a nebo je to nějaká chyba :(

strike1237

Jen taková otázka. Taky se Vám hra v kariéře škube? Netvrdím, že furt. Ale občas se to na chvilku sekne (jakoby propad fps).Hru hraji na PS4

cila

Ovladanie naozaj treba vychytat a hlavne pamätat. To nie je Tekken :-)

MALEJMORIS
MALEJMORIS #MGS4 10/10

U me je zase klasickej problem se zastavovanim takedownu, vzdycky se soustredim na kryt a udery a najednou ho mam pod nohama, aspon pri suplexu by mohl mit clovek vic casu to zastavit.

King11cz

bavi me to kdyz sem to zahral dyl

Krox
Krox #noping out

to king11cz: jako kdyby natom zalezelo, v tom demu sem daval asi 3 zapasy, celou dobu mačkam čtvereček + trojuhelniček a když mně dostane na zem tak stači pohybat nahodně Right stickem a si zase hore, mně to celkem zklamalo, ovladani je zbytecne překombinovany a nepřehledny .... nekupuji ani bazar ....

King11cz

ovladani preplacany

beliqar
beliqar #PS4

uvidime, hral jsem jeden zapas a jako dal jsem mu kopacek a bomb do hlavy a pak me frajer trefil parkrat a ja lehl... na zemi v pohode, staci pochopit princip a naucit se ovladat, je to jak v nhl nebo fife, jde jen o grif na joypadu, ale jako ze bych kupoval hned preorder to asi nee

PS: tyson byl borec, ale podle me dostaval nektere soupere hodne strategicky a spise uz meli jenom ty jmena nez formu. btw hlavne, kdo vi cim vsim byl v te dobe nadopovany :)))

Macek_7
Macek_7 #🍕🎮💪😴♻️

Za sebe muzu rict ze sem celkem spokojeny ovladani vylepsili oproti predchozim dilum a je to cele takove dynamictejsi. Bazarovku asi poridim :)

FatyCZ
👍1

Pro me teda jako lajka v tomhle oboru je to stejne jako ufc2010 na ps3 az na grafiku

Nekoupil bych si to ani za 500 protoze to neumim a asi z 7 her me ten pocitac porazil pokazde a to nazemi v kravate Vubec nevim jak se z toho dostat hezky blbej system jako u ufc2010

Vojta_cz

Demo jsem zkusil a nekupuju. Grafika pekna, ale pochopil jsem, ze tohle bude v konecnym dusledku hlavne o valeni na zemi a vitezem bude ten, kdo bude mit vic nacvicenyho kvrdlani jogem, takze ne dekuji.

Bude existovat nejaka podobne graficky zpracovana hra pro box, thai box, nebo muay thai, resp. nejaky rezby bez toho valeni ? Dik