@Fenix: Nám to s kámošem nešlo ani ve dvou a co jsem tak koukal po internetu, tak řešení neexistuje a vývojáři ti neopraví. Dost mě to naštvalo, jelikož hru jsem koupil po druhý čistě pro co op s kámošem.
Neřešil někdo problém s coopem. Když se napoji do coopu dva hráči tak s tím hra nemá problém ale když už jsme tři tak tomu třetímu hra píše problém s nestabilním připojeni. Dá se hrát nějak kampaň ve třech lidech a nebo je to nějaký bug???
Ahoj všem mám další dotaz. Když chci hrát s někým v co-opu jak se k někomu připojím? Našel jsem jen že se někdo může připojit ke mě ale na opak jsem to nikde nenašel.
Ahoj prosím mohl by mi někdo poradit jak mám získat šípy do luku dostal jsem luk od quartermastera ale žádnej Blueprint na šípy. Mám 100% hry všeho mám hafo ale ty šípy prostě ne. A obchodníci mi nabízejí pořád to samé, už nevím!!!!!!!!
Ahoj potřebuju pomoc s trofejí ,,Polyamory,, . Mam jednoho kámoše ale ještě potřebuju dva. Podle návodu je to otázka hodiny ale sehnat hráče je trochu problém. Pokud se najde dobrá duše, budu moc rád.
Ahoj tak jak to je stim multiplayerem?Ve hre nevim jak zapnout,tak abych se treba pripojil z nahodnymi hraci.Nebo videl pratele ktery jsou zrovna online ve hre?
Dying Light PS4 (127)
Moj nik je JsemVEGAN
ACawtw lidi potřebuju pomoc s trofejí ,,Polyamory, jsem sam a misime byt 4 takze se hledaji tři hráči... 💪💪💪👌👌 Pomôžte hracovi v núdzi
@Fenix: Nám to s kámošem nešlo ani ve dvou a co jsem tak koukal po internetu, tak řešení neexistuje a vývojáři ti neopraví. Dost mě to naštvalo, jelikož hru jsem koupil po druhý čistě pro co op s kámošem.
Neřešil někdo problém s coopem. Když se napoji do coopu dva hráči tak s tím hra nemá problém ale když už jsme tři tak tomu třetímu hra píše problém s nestabilním připojeni. Dá se hrát nějak kampaň ve třech lidech a nebo je to nějaký bug???
Nebo prez party chat dáš pozvat do hry funguje to u všech her
Pošli mu ve hře přes menu přátel invite. On přijme a pak ho hra portne k tobě. Doufám že si to pamatuju dobře. Když tak někdo opravte
Ahoj všem mám další dotaz. Když chci hrát s někým v co-opu jak se k někomu připojím? Našel jsem jen že se někdo může připojit ke mě ale na opak jsem to nikde nenašel.
Jo přenese, můžeš dokonce cestovat z datadisku zpět do základní hry a obráceně.
Ahoj všem mám dotaz zda se mi přenese postup z původní hry i do datadisku myslim že jse jmenu the folowing.
Moj psn ii-mario9hm-ii
Ahoj potrebujem serioznych hracov na co-op. Dakujem
Potrebuji tri hrace na trofej 5 qestu spolu .... vse mam nachystane na rychle splneni.. Jenom nemam skym muj psn nick JsemVEGAN dekuji...
Ahoj zdravim jak si zahraju s kamosem ? Dneska jsem hru dostal s tim ze je v pohide a ze se da hrat ve 4 ale nevim jak 😁 poradi nekdo prosim? Ps4
Zdravím, hledám někoho kdo by měl chuť a byl ochoten udělat semnou COOP trofeje. Díky
A tak snad ji brzy najdu
Ahoj jak se nejrychleji dostanu k strelnym zbranim? Nekde jsem cetl ze je tam vyvojari meli dodat.
Ahoj prosím mohl by mi někdo poradit jak mám získat šípy do luku dostal jsem luk od quartermastera ale žádnej Blueprint na šípy. Mám 100% hry všeho mám hafo ale ty šípy prostě ne. A obchodníci mi nabízejí pořád to samé, už nevím!!!!!!!!
Ahoj potřebuju pomoc s trofejí ,,Polyamory,, . Mam jednoho kámoše ale ještě potřebuju dva. Podle návodu je to otázka hodiny ale sehnat hráče je trochu problém. Pokud se najde dobrá duše, budu moc rád.
Potřebuju pomoct s co-op trofejeme...
nick: hajan5-5
Někdokkdo by mi pomohl s co-op trofejema
Urcite si na nakou zspomnel.Mam z Dying platinu a tahle trofej sla snadno.
Mám problém s trofejí Trespassing / dokončí všechny karantení zóny / všechny na mapě jsem udělal a nic. Je tam nějaký fígl ?
No to kdyz dam furt nic nevidim?
ahoj, muzes menit nastaveni promi ve hre - single player/lan/public/friends only apod
Ahoj tak jak to je stim multiplayerem?Ve hre nevim jak zapnout,tak abych se treba pripojil z nahodnymi hraci.Nebo videl pratele ktery jsou zrovna online ve hre?
Chci stahnout ze store a je tam singel a multak myslel jsem ze za tu cenu tam bude oboje?
Jo jde to.
Ahoj da se ve hre pripojit z nahodnymi hraci?
Mam hru nove. Kdyby chtel nekdo dat co op tak nick wbcko280
Je to skvělá hra, ale Folloeing jsem už bohužel nedohrál, jelikož už to bylo fakt pořád to samý.
Napsat komentář
Pro přidání komentáře se přihlas.