Akční FPS

Dying Light PS4 (127)

• Kratos Pager
    Kratos Pager

Moj nik je JsemVEGAN

• Kratos Pager
    Kratos Pager

ACawtw lidi potřebuju pomoc s trofejí ,,Polyamory, jsem sam a misime byt 4 takze se hledaji tři hráči... 💪💪💪👌👌 Pomôžte hracovi v núdzi

• CaJTeeKaNee
    CaJTeeKaNee

@Fenix: Nám to s kámošem nešlo ani ve dvou a co jsem tak koukal po internetu, tak řešení neexistuje a vývojáři ti neopraví. Dost mě to naštvalo, jelikož hru jsem koupil po druhý čistě pro co op s kámošem.

• Fenix
    Fenix

Neřešil někdo problém s coopem. Když se napoji do coopu dva hráči tak s tím hra nemá problém ale když už jsme tři tak tomu třetímu hra píše problém s nestabilním připojeni. Dá se hrát nějak kampaň ve třech lidech a nebo je to nějaký bug???

• blekota111
    blekota111Bůh je lež
    1

Nebo prez party chat dáš pozvat do hry funguje to u všech her

• StepoBella
    StepoBellaGuardian
    1

Pošli mu ve hře přes menu přátel invite. On přijme a pak ho hra portne k tobě. Doufám že si to pamatuju dobře. Když tak někdo opravte

• pitrsone
    pitrsoneTrololo

Ahoj všem mám další dotaz. Když chci hrát s někým v co-opu jak se k někomu připojím? Našel jsem jen že se někdo může připojit ke mě ale na opak jsem to nikde nenašel.

• Sojka
    SojkaPlaywalker

Jo přenese, můžeš dokonce cestovat z datadisku zpět do základní hry a obráceně.

• pitrsone
    pitrsoneTrololo

Ahoj všem mám dotaz zda se mi přenese postup z původní hry i do datadisku myslim že jse jmenu the folowing.

• mario9hm
    mario9hmmario9hm

Moj psn ii-mario9hm-ii

• mario9hm
    mario9hmmario9hm

Ahoj potrebujem serioznych hracov na co-op. Dakujem

• Kratos Pager
    Kratos Pager

Potrebuji tri hrace na trofej 5 qestu spolu .... vse mam nachystane na rychle splneni.. Jenom nemam skym muj psn nick JsemVEGAN dekuji...

• ben etto
    ben etto

Ahoj zdravim jak si zahraju s kamosem ? Dneska jsem hru dostal s tim ze je v pohide a ze se da hrat ve 4 ale nevim jak 😁 poradi nekdo prosim? Ps4

• Kolovrat
    Kolovrat-

Zdravím, hledám někoho kdo by měl chuť a byl ochoten udělat semnou COOP trofeje. Díky

• haryvotruba
    haryvotrubaReiður

A tak snad ji brzy najdu

• haryvotruba
    haryvotrubaReiður

Ahoj jak se nejrychleji dostanu k strelnym zbranim? Nekde jsem cetl ze je tam vyvojari meli dodat.

• Daniel Danek
    Daniel DanekFranz

Ahoj prosím mohl by mi někdo poradit jak mám získat šípy do luku dostal jsem luk od quartermastera ale žádnej Blueprint na šípy. Mám 100% hry všeho mám hafo ale ty šípy prostě ne. A obchodníci mi nabízejí pořád to samé, už nevím!!!!!!!!

• Luk Kukuman
    Luk Kukuman

Ahoj potřebuju pomoc s trofejí ,,Polyamory,, . Mam jednoho kámoše ale ještě potřebuju dva. Podle návodu je to otázka hodiny ale sehnat hráče je trochu problém. Pokud se najde dobrá duše, budu moc rád.

• Vojta Hájek
    Vojta Hájek

Potřebuju pomoct s co-op trofejeme...

nick: hajan5-5

• Vysko
    Vysko

Někdokkdo by mi pomohl s co-op trofejema

• manicka76
    manicka76Soulista

Urcite si na nakou zspomnel.Mam z Dying platinu a tahle trofej sla snadno.

• ft5678877uy5
    ft5678877uy5ACS

Mám problém s trofejí Trespassing / dokončí všechny karantení zóny / všechny na mapě jsem udělal a nic. Je tam nějaký fígl ?

• haryvotruba
    haryvotrubaReiður

No to kdyz dam furt nic nevidim?

• Wbcko
    Wbcko

ahoj, muzes menit nastaveni promi ve hre - single player/lan/public/friends only apod

• haryvotruba
    haryvotrubaReiður

Ahoj tak jak to je stim multiplayerem?Ve hre nevim jak zapnout,tak abych se treba pripojil z nahodnymi hraci.Nebo videl pratele ktery jsou zrovna online ve hre?

• haryvotruba
    haryvotrubaReiður

Chci stahnout ze store a je tam singel a multak myslel jsem ze za tu cenu tam bude oboje?

• Werdugo
    WerdugoMárny

Jo jde to.

• haryvotruba
    haryvotrubaReiður

Ahoj da se ve hre pripojit z nahodnymi hraci?

• Wbcko
    Wbcko

Mam hru nove. Kdyby chtel nekdo dat co op tak nick wbcko280

• CaJTeeKaNee
    CaJTeeKaNee

Je to skvělá hra, ale Folloeing jsem už bohužel nedohrál, jelikož už to bylo fakt pořád to samý.

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.