Akční FPS

Dying Light PS4 (127)

• Kratos Pager
    Kratos Pager

Moj nik je JsemVEGAN

• Kratos Pager
    Kratos Pager

ACawtw lidi potřebuju pomoc s trofejí ,,Polyamory, jsem sam a misime byt 4 takze se hledaji tři hráči... 💪💪💪👌👌 Pomôžte hracovi v núdzi

• CaJTeeKaNee
    CaJTeeKaNee

@Fenix: Nám to s kámošem nešlo ani ve dvou a co jsem tak koukal po internetu, tak řešení neexistuje a vývojáři ti neopraví. Dost mě to naštvalo, jelikož hru jsem koupil po druhý čistě pro co op s kámošem.

• Fenix
    Fenix

Neřešil někdo problém s coopem. Když se napoji do coopu dva hráči tak s tím hra nemá problém ale když už jsme tři tak tomu třetímu hra píše problém s nestabilním připojeni. Dá se hrát nějak kampaň ve třech lidech a nebo je to nějaký bug???

• blekota111
    blekota111Bůh je lež
    1

Nebo prez party chat dáš pozvat do hry funguje to u všech her

• StepoBella
    StepoBellaGuardian
    1

Pošli mu ve hře přes menu přátel invite. On přijme a pak ho hra portne k tobě. Doufám že si to pamatuju dobře. Když tak někdo opravte

• pitrsone
    pitrsoneTrololo

Ahoj všem mám další dotaz. Když chci hrát s někým v co-opu jak se k někomu připojím? Našel jsem jen že se někdo může připojit ke mě ale na opak jsem to nikde nenašel.

• Sojka
    SojkaPlaywalker

Jo přenese, můžeš dokonce cestovat z datadisku zpět do základní hry a obráceně.

• pitrsone
    pitrsoneTrololo

Ahoj všem mám dotaz zda se mi přenese postup z původní hry i do datadisku myslim že jse jmenu the folowing.

• mario9hm
    mario9hmmario9hm

Moj psn ii-mario9hm-ii

• mario9hm
    mario9hmmario9hm

Ahoj potrebujem serioznych hracov na co-op. Dakujem

• Kratos Pager
    Kratos Pager

Potrebuji tri hrace na trofej 5 qestu spolu .... vse mam nachystane na rychle splneni.. Jenom nemam skym muj psn nick JsemVEGAN dekuji...

• ben etto
    ben etto

Ahoj zdravim jak si zahraju s kamosem ? Dneska jsem hru dostal s tim ze je v pohide a ze se da hrat ve 4 ale nevim jak 😁 poradi nekdo prosim? Ps4

• Kolovrat
    Kolovrat-

Zdravím, hledám někoho kdo by měl chuť a byl ochoten udělat semnou COOP trofeje. Díky

• haryvotruba
    haryvotrubaReiður

A tak snad ji brzy najdu

• haryvotruba
    haryvotrubaReiður

Ahoj jak se nejrychleji dostanu k strelnym zbranim? Nekde jsem cetl ze je tam vyvojari meli dodat.

• Daniel Danek
    Daniel DanekFranz

Ahoj prosím mohl by mi někdo poradit jak mám získat šípy do luku dostal jsem luk od quartermastera ale žádnej Blueprint na šípy. Mám 100% hry všeho mám hafo ale ty šípy prostě ne. A obchodníci mi nabízejí pořád to samé, už nevím!!!!!!!!

• Luk Kukuman
    Luk Kukuman

Ahoj potřebuju pomoc s trofejí ,,Polyamory,, . Mam jednoho kámoše ale ještě potřebuju dva. Podle návodu je to otázka hodiny ale sehnat hráče je trochu problém. Pokud se najde dobrá duše, budu moc rád.

• Vojta Hájek
    Vojta Hájek

Potřebuju pomoct s co-op trofejeme...

nick: hajan5-5

• Vysko
    Vysko

Někdokkdo by mi pomohl s co-op trofejema

• manicka76
    manicka76Soulista

Urcite si na nakou zspomnel.Mam z Dying platinu a tahle trofej sla snadno.

• ft5678877uy5
    ft5678877uy5ACS

Mám problém s trofejí Trespassing / dokončí všechny karantení zóny / všechny na mapě jsem udělal a nic. Je tam nějaký fígl ?

• haryvotruba
    haryvotrubaReiður

No to kdyz dam furt nic nevidim?

• Wbcko
    Wbcko

ahoj, muzes menit nastaveni promi ve hre - single player/lan/public/friends only apod

• haryvotruba
    haryvotrubaReiður

Ahoj tak jak to je stim multiplayerem?Ve hre nevim jak zapnout,tak abych se treba pripojil z nahodnymi hraci.Nebo videl pratele ktery jsou zrovna online ve hre?

• haryvotruba
    haryvotrubaReiður

Chci stahnout ze store a je tam singel a multak myslel jsem ze za tu cenu tam bude oboje?

• Werdugo
    WerdugoMárny

Jo jde to.

• haryvotruba
    haryvotrubaReiður

Ahoj da se ve hre pripojit z nahodnymi hraci?

• Wbcko
    Wbcko

Mam hru nove. Kdyby chtel nekdo dat co op tak nick wbcko280

• CaJTeeKaNee
    CaJTeeKaNee

Je to skvělá hra, ale Folloeing jsem už bohužel nedohrál, jelikož už to bylo fakt pořád to samý.

• pitrsone
    pitrsoneTrololo

Určitě tě nesklame. Atmosféra že by se dala krájet. Skvěle vybalancovaná hratelnost. A vedlejší úkoly jsou fakt top.

• Dawwer
    DawwerTOBELL

Já včera koupil na Datartu za 500 Kč krabicovku ve výprodeji :-). Měl jsem to půjčené a ze začátku mě to moc nechytlo, ale dám tomu ještě jednu šanci :-).

• Pawlik778
    Pawlik778

Potrebuju help s DLC trofejama Bozak. Pawlik778

• CaJTeeKaNee
    CaJTeeKaNee
    1

Jj hlas Cranea je skvělej.

• CERMI1985
    CERMI1985LížuProlapsy

To jo...to je pravda.Obzvlast pak s Graplin Hookem Jako nemuzu rict ze me to nebavilo,ale podruhy uz nemam duvod to zapinat no...

• Drakersss
    Drakersss❇RHCP❇

CERMI: Tak já už automaticky když pouštím hru v otevřeném světě tak už nějak počítám s tím že příběh či postavy nebudou perfektní :). Dying Light na tom není jináč, jediné co se mi z tohohle hlediska dosti líbilo byl hlas hlavního hrdiny :). Ale DL jako takové mě prostě dosti bavilo :). Hlavně oceňuji "velikost" světa :), padlo mi to přesně do toho měřítka co mám rád, když musím někam dojít tak nejdu dlouho a jsem tam skoro hned.

• CERMI1985
    CERMI1985LížuProlapsy

Tak gratulace...jinak za me to az takova bomba nebyla.Jak pise Caj,pribeh tvl vcelku nulovej a o nejakym vztahu k postavam ani nemluvim

• Drakersss
    Drakersss❇RHCP❇
    3

CaJ: je to bomba hra :) btw. Platinka už cinkla :). Skopávat jsem je musel ve starém městě :), z mostu se mi nezapočítával :)

• CaJTeeKaNee
    CaJTeeKaNee
    1

Před pár dny jsem si hru koupil a zatím jsem z ní vcelku nadšený. Až na nic moc příběh je to ve všech ohledech výborná hra.

• Martinoslav
    Martinoslav
    1

Mrkni do statistik v menu, kolik jich mas skopnutych :)

• CERMI1985
    CERMI1985LížuProlapsy

Behej a skopavej proste...treba si jen myslis ze jich bylo tolik...ted to zapnes,skopnes jednoho a cink V Old townu jich na strechach je mraky...ja je skopaval ruzne,na tom asi nesejde

• Drakersss
    Drakersss❇RHCP❇

Dweight: Opravdu ? myslíš že jsem to po pár pokusech neudělal ? :D už jsem čučel asi na 3 a nic nefunguje :)

• Dweight
    DweightPS5

Co zkusit nějaký trophy guide?

• Drakersss
    Drakersss❇RHCP❇

Poslední trofej a jsem z toho už v koncích :)

• Drakersss
    Drakersss❇RHCP❇

Nakonec cinkla :) já blbec jsem někde četl že stačí posbírat jen ty dopisy :). Proto necinkla :). Teď spíš řeším proč mi nejde udělat trofej This is Harran (skopnutí 100 nepřátel). Už jsem jich tak zabil snad 200 a furt nic :). Všiml jsem si že se většinou nezapočítávají nahoře :), tak zda to není tím :). zkoušel jsem normální kick i Dropkick

• CERMI1985
    CERMI1985LížuProlapsy

Mi nerikej ze se ti to buglo...to je dat to cely znova tak mozna...jeli jsme to s Youtubem a cinkla...projed to jeste jednou radsi

• Drakersss
    Drakersss❇RHCP❇

Kluci neznáte někdo nějaký způsob na udělání trofeje kde mám posbírat dopisy ? Mám je všechny ale trofej nikde...

• OneEightTurbooo
    OneEightTurbooo

Čau, našel by se někdo na pomoc trofeje Dying light, potřebuji splnit pět úkolů se třemi stejnými partnery. Dva lidi mám, stačí akorát jeden kdyby se tu našel Kdyby někdo měl zájem, tak mi napište vzkaz na PSN: BlackSheepOnline Předem moc děkuji, mohu taky pomoct, když budete chtít. Tomáš

• OneEightTurbooo
    OneEightTurbooo
    1

Čau, našel by se někdo na pomoc trofeje Dying light, potřebuji splnit pět úkolů se třemi stejnými partnery. Dva lidi mám, stačí akorát jeden kdyby se tu našel Nejlépe dnes okolo 18 hod. V popřípadě se můžeme domluvit na jiný den. Kdyby někdo měl zájem, tak mi napište vzkaz na PSN: BlackSheepOnline Předem moc děkuji, mohu taky pomoct, když budete chtít. Tomáš

• OneEightTurbooo
    OneEightTurbooo

Čus, našel by se tu někdo na pomoc Trofejí DLC The bozak horde a Trofeje 5 questu se stejnými lidmi. Moc dík, jestli se někdo najde

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.