RPG

Dust An Elysian Tail (8)

• Pan T
    Pan TDrifter

Když tak vzpomínám, tak mě to vlastně na stejném místě taky jednou vyhodilo ze hry. Bylo to na místě jak říkáš. V místnosti během rozhovoru s " ještěřím Gandalfem" ve světničce kde dřív bydlel Jin. Ale normálně jsem hru spustil znovu, a vše OK. Ale už nevím z jakého savu jsem pokračoval. Já si mimo automatický save pravidelně přepisoval i ten na jiném slotu.

Jinak vše prozkoumávat je nejlepší až ke konci, na některá místa se člověk dostane až má všechny vlastnosti (dvojskok atd...). Ztratil jsem tím dost času, když jsem se tvrdohlavě pokoušel dostat někam, kam se hned dostat nešlo.

• REK-CZ
    REK-CZ
    2

Vyhodi mne to v pokrocile fazi hry vzdy na jednom miste pri rozhovoru po objeveni vesnice, kterou hlavni hrdina na zacatku zmasakroval. Naskoci software error a konec. Prolezl jsem par diskuzi a vycetl z nich, ze se to tyka jen nekoho, ze mam smulu a bud musim hru rozehrat znovu a nejlepe na jinem profilu (coz uz se mi po bedlivem pruzkumu - chtel jsem hru dohrat na 100% - a asi triceti hodinach hrani nechce), nebo si pockat na opravny patch. Je to skoda, protoze hra je fajn.

• .Raew.
    .Raew.tv/RAEW_CZ

JJ, ja byl hlavne under leveled.. Chtel jsem to prosvistet co nejrychleji.

• Pan T
    Pan TDrifter
    1

Nejlepší je nakoupit prsteny s vysokým regenem, a jídlo už pak skoro není potřeba. [s14]

FixaiD: Já normálně dohrál, a nevšiml si žádného problému. Docela by mě zajímalo co se stalo REKovi. Každopádně pravidelným ukládáním i na druhý save slot nic nezkazíš.

• .Raew.
    .Raew.tv/RAEW_CZ
    11

Ja uz to dojel... Nacheatoval jsem si gold a koupil pres 100 ks nejdrazsiho jidla. Pohoda i na Tough [s16]

• FixaiD
    FixaiD

Tvl dnes jsem si to pustil.Dal jse si par hodin hnedka . Raduji se ze me to docela dost chytlo ated tu ctu ze to nejde dohrar?!!!! tak to mi sere :/

• REK-CZ
    REK-CZ
    1

No hru jsem si docela uzival, ale pak jsem narazil na chybu, kvuli ktere nejde dohrat...

• .Raew.
    .Raew.tv/RAEW_CZ
    2

Zdarec a postuju varovne video, jak si neznicit save v teto hre link Doufam ze se vam to nestane/lo[s15]

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.