no tak jako LOL ono to jde hrat s klavesnicí a myší?:D dokonce jde mit zapojenou jenom mýš a hrat s ovladacem...hruza a ja porad jak mě muže trefit když já jeho ne:D zapojil jsem na jeden zapas mys a mel jsem 35:0 :D tím u me dust skoncil...
Dnes od 20:00 do 24:00 prebehne testovanie zátaze serverov v DUST 514.Vývojáry chcú aby sa zúcastnilo co najviac ludí.Takze ked ste to dva mesiace nehraly bude treba nainstalovat posledný update.Bude za to odmena v podobe styroch permanentných Skinweawe dropsuitov ktoré vám ostanú do plnej verzie hry.Sú to Blueprinty takze je ich nekonecné mnozstvo a uz nikdy ich nebudete musiet kupovat.Co vám usetrý vela penazý.
proč opět já.. já dostal kód, stáhnul, nainstaloval, hrál asi šest hodin v kuse pak jsem to vypnul a znova mě to už nepustilo do hry :/ hlásí to nějakou chybu či co a dost mě to se*e, pač je to dobrá hra. už jsem i domluvenej s klukama z EVE ale prostě to nemůžu pořádně vyzkoušet dpč. když to zkusim přes jinej čet, tak to jde ale zase jen jednou a pak ta chyba
nevíš o tom něco? v aj moc zběhlej nejsem abych to někde hledal, přidám si tě, mužem o tom pokecat
Caute chlapci.Hráva z vás niekto BETU?Ja to drtím kazdý den,ale poznám len jedného slováka co to hrá a to je málo.Môj nick v hre je Vitoka79 from SVK a moje PSN id je vitoka79.Ked poznáte slováka/cecha ktorý to hrá tak mi dajte kontakt.Díkes.
PS:táto hra má velký potenciál a nie je to len FPS.
starýho psa novým kouskům nenaučíš[s14] starky díky za snahu, ale četl jsi, co mi napsali? prohlíd jsem před měsícem všechny ty sračky v houmu a od tý doby čekám...ale třeba je to teď jinak, znova se s tím jebat už nebudu, radši si pustím BF3 a na jejich slavnej Free2Play seru, howgh[s14]
jak dostane každej? já se sral s tou debilní tahovou hrou a hnusnýma videama, pak přišel no-reply mail, že jsem zaregistrovanej a že mam čekat na další mail, ALE že to neznamená automatický nárok na hraní bety, tak co jako s tim, že. mrdky jedny[s14]
EDIT: todle mi poslali, jelita:
Thank you for registering your interest in the DUST 514™ closed beta. If you are admitted to the beta program, we will contact you using this email address. (Note: Registration does not guarantee entry into the DUST 514 closed beta.)
tvl, seru se před měsícem v Home s těma jejich píčovinama, dvě zkurvený registrace a s betou se mě vysrali, nic mi neposlali, vemena...ale jak to tady čtu, tak ztrácím o hru zájem, hooah![s4]
Dust 514 (56)
Ja by som este nebiomasoval character.Ja verím ze bude aj PS4 verzia.A ze väcsinu vecí si tam z Dustu prenesieme.
R.I.P DUST 5/14
Máme tu nejakých nových hrácov?
Update Uprising 1.4 je na ceste.Vyjde 03.09.13 a hned po nom 06-09.09.13 je 2x skill point event.
no tak jako LOL ono to jde hrat s klavesnicí a myší?:D dokonce jde mit zapojenou jenom mýš a hrat s ovladacem...hruza a ja porad jak mě muže trefit když já jeho ne:D zapojil jsem na jeden zapas mys a mel jsem 35:0 :D tím u me dust skoncil...
Ja ted hraju za snajpa, ale cekam na reset 6mil. skill bodu a potom jedu za heavy rotacak.
Ja ted hraju za snajpa, ale cekam na reset 6mil. skill bodu a potom jedu za heavy rotacak.
kolem 7me jsem tam:) tak at je poradna ucast jinak docela dobre litam s viperem.
Pro ty co nemaji headset, paradne jde i eye.
Ted u toho nejsem, ale na prave strane to tam nekde je. Myslim select a nahore je search. Jisty si nejsem.
kde se v chatu vyhledava?:D
Pro vsechny kdo to hrajou, tak v chatu vyhledejte dust vycvik. Tam je nas cz/sk hracu dost. At se potkame.
mě se žádnej patch nestahl :-o
Nevim no, chvilku jsem to hrál, pak ale přestal. Láká mě to, ale zároveň odrazuje těch 15GB. Už teď mám málo místa na disku. :D
lidr: Hodne! konecne se to da opravdu hrat:) ROZHODNE DOPORUCUJI
jak moc jsou ty změny znatelný ? :D
Hm že bych si to zase stáhl :)
Ahoj tak Dust 514 Dostal asi tak 15GB (!!!!!)Patch:D
Je tam upraveno snad skoro vsechno konecne je to hratelny a docela i zabavny!! je tam pres 300+ Map:D Hroznej hukot,takove COD in space:)
Jedine co je teda zatím docela znat je pay to win:-/ ale pokud se sejde dobra parta tak nikdo nema sanci:) pokud budete hrat pridejte si me:)
Takze open beta je uz nejaký cas vonku.Nájde sa niekto kto by zahral?Alebo ked niekto potrebuje poradit,moje psn id je vitoka79.
Dnes od 20:00 do 24:00 prebehne testovanie zátaze serverov v DUST 514.Vývojáry chcú aby sa zúcastnilo co najviac ludí.Takze ked ste to dva mesiace nehraly bude treba nainstalovat posledný update.Bude za to odmena v podobe styroch permanentných Skinweawe dropsuitov ktoré vám ostanú do plnej verzie hry.Sú to Blueprinty takze je ich nekonecné mnozstvo a uz nikdy ich nebudete musiet kupovat.Co vám usetrý vela penazý.
proč opět já.. já dostal kód, stáhnul, nainstaloval, hrál asi šest hodin v kuse pak jsem to vypnul a znova mě to už nepustilo do hry :/ hlásí to nějakou chybu či co a dost mě to se*e, pač je to dobrá hra. už jsem i domluvenej s klukama z EVE ale prostě to nemůžu pořádně vyzkoušet dpč. když to zkusim přes jinej čet, tak to jde ale zase jen jednou a pak ta chyba
nevíš o tom něco? v aj moc zběhlej nejsem abych to někde hledal, přidám si tě, mužem o tom pokecat
edit: vyřešeno
Caute chlapci.Hráva z vás niekto BETU?Ja to drtím kazdý den,ale poznám len jedného slováka co to hrá a to je málo.Môj nick v hre je Vitoka79 from SVK a moje PSN id je vitoka79.Ked poznáte slováka/cecha ktorý to hrá tak mi dajte kontakt.Díkes.
PS:táto hra má velký potenciál a nie je to len FPS.
Cetl, ale na to se muzes vyprdnout. V Home ten kod dostanes i bez te registrace a na nic cekat nemusis.
Jen koukni na ty ctyri videa a zahrej tahovku, ( tu nemusis ani vyhrat) pak uz si jen v kiosku vedle tech videi vyzvednes kod.
Akorat to udelej s cz uctu, na us uctu me to kod nedalo.
starýho psa novým kouskům nenaučíš[s14] starky díky za snahu, ale četl jsi, co mi napsali? prohlíd jsem před měsícem všechny ty sračky v houmu a od tý doby čekám...ale třeba je to teď jinak, znova se s tím jebat už nebudu, radši si pustím BF3 a na jejich slavnej Free2Play seru, howgh[s14]
Jak shlednes ty ctyri videa a zahrajes tu tahovku, tak primo tam dostanes kod na betu, je to hned vedle tech videi.
Mozna mene mrdkuj a vice se rozhlizej.
jak dostane každej? já se sral s tou debilní tahovou hrou a hnusnýma videama, pak přišel no-reply mail, že jsem zaregistrovanej a že mam čekat na další mail, ALE že to neznamená automatický nárok na hraní bety, tak co jako s tim, že. mrdky jedny[s14]
EDIT: todle mi poslali, jelita:
Thank you for registering your interest in the DUST 514™ closed beta. If you are admitted to the beta program, we will contact you using this email address. (Note: Registration does not guarantee entry into the DUST 514 closed beta.)
V Home tu betu dostane kazdy, trva to ani ne 10 minut, ale hra skutecne za moc nestoji.
tvl, seru se před měsícem v Home s těma jejich píčovinama, dvě zkurvený registrace a s betou se mě vysrali, nic mi neposlali, vemena...ale jak to tady čtu, tak ztrácím o hru zájem, hooah![s4]
BadExHuman22 : V emailu si měl rozpis časů
11:30am Friday – 11am GMT Saturday
11:30am Saturday – 11am GMT Sunday
11:30am Sunday – 11am GMT Monday
ale nwm jestli se náhodou nezměnili
EDIT : Nové časy
Thursday 11:30GMT – Monday 11:00 GMT
Servers will be offline for daily maintenance from 11:00 GMT to 11:30 GMT
mne to píše že se může hrát jenom v určité době [s8][s8]
Napsat komentář
Pro přidání komentáře se přihlas.