Konzolista.cz

DualShock 3 nefunguje (24)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
Unholyu

Vyzkousel si usb kabel?

Lukáš Schmiedt

Mám problém s ovladačem když ho zapnu místo připojení k PSku a sviceni modre,pouze bliká bílé a po pár vteřinách se vypne.Nabity je,zkousel jsem ho i v zadu resetovat a porad nic.Poradite mi?

martin doege

No jenže me se neukazuje ani obraz prave

kemalek
kemalek #I see You

od posledního patche mám problém že ovladač nereaguje , zjistil jsem že fachá pokud zapnu PS3 tak po naběhnutí menu musím do 2 sekund s ovladašem něco udělat jinak nepremává . tak to zkus taky uvidíš .

martin doege

Všechny rady co jsem četl jsem vyzkoušel a nic . Na nic nereaguje

Pan T
Pan T #Drifter

martin doege: Přečti si všechny příspěvky psané výše.

martin doege

Dobrý den chtel bych se zeptat jestli tu někdo neví co je s mim Ps3. Nejde mi zapnout obraz s když chci zapnout joystick tak mi cervene problikava, a ps na nic nereaguje. Děkuji

VulcanR
VulcanR #Trogári

Alebo si kup z ebayu baterku za cca 7 eur.

romeno

To asi bude tim prodluzovakem , obcas to dela potize . Kup si original usb kabel sony , 199,- neni zas tak moc , delka je 2,8 metru .

link

Pokud mas ovladac jeste v zaruce tak ho klidne reklamuj sony ti ho vymeni za novy akorat si musis pockat lhutu 30 dnu . Jako popis zavady udej ze se pri hrani sam odpojuje .

mattias-47

Můj DS3 už je dost starej a proto musím často nabíjet. Abych při tom mohl hrát a nemusel mít obličej přilepenej k obrazovce koupil jsem si obyč USB kabel, kterým jsem nastavil nabíjecí kabel. Teď se mi ale často stává, že když hraju a přitom nabíjím, při vibracích mi na obrazovce vyskočí hláška že byl DS3 odpojen. Stačí zmáčknout hlavní tlačítko na DS3 a můžu hrát dál, ale při dalších vibracích zase vypadne. Nevíte co s tím? Myslíte že je špatnej kabel? Nebo je víc druhů kabelů a tento prostě nestačí při vibracích přenášet data? Někdy funguje i při vibracích bez problémů, tak nevím. Díky.

kuncik1
kuncik1 #hráč
👍1

zezadu mas dirku na resetovani

resetuj a pres kabel sparuj se svou PS3

vlasta mastil

ja sem si jednou dones ovl.ke kamaradovi akdyz sem se vratil a pripojil sem ho na kabel tak blikal.uz nikdy se mi ho nepodarilo pripojit k sve ps3 ale u kamose funguje porad...

Predator

To sem měl taky tak a mám ho na odpis protože co je tam ten „panel“ (nebo či co to je vlastně?)uvnitř DUALSHOCKU tak je rozbitý. Prej celkem častá vada na ovladačích.

ananas

Zhruba ti jsem si myslel... No nic, zejtra se di něj podívám a uvidím co dál. Dík

messie
messie #Neutrální

je možny že baterce došla životnost, tohle se mi už jednou stalo, nebo mohl spadnout a mohl vypadnout konektor od baterky :)

ananas

Prosím o radu, přestala mi fungovat ds trojka. Včera jsem na něm ještě paril a dnes dopoledne jsem ho už nezap..mysleljsem zže došla baterie ale ani se nerozblika při napojení na kabel. Resetovat jsem zkoušel, vše je originál cca dva roky stáří... Dik

skandy26
skandy26 #skandy26

nemik: zabil mě v MP jeden píp píp :D jeden kill před koncem :D sem se rozpřáhl a mířil to do peřiny :D ale nějak sem se netrefil, napral to do postele a pak jsem 5 minut sbíral ovladač po pokoji :D

Kdybyste někdo nějaký ovladač prodávali, tak koupím, jelikož to byl můj poslední funkční

JohnDoe82Cz
JohnDoe82Cz #My name is Neo.

Jo minuly tyden jsem v Need for Speedech tak riiznul zatacku ze mi zustala packa v ruce [s6]

skandy26
skandy26 #skandy26

nemik: ovladač origo je, jestli je i usb, to nevím, mám jich tu hodně... Shodou okolností jsem dneska na kaši rozbil svůj poslední sixaxis u Uncharted :D :D

JohnDoe82Cz
JohnDoe82Cz #My name is Neo.

Problém může být se spárováním pokud je ovladač original SONY a kabel rovněž mělo by to jít bez problému koupil jsem si nějaký šunt co vypadal úplně stejně jako origo a s originálním kablem mi to nešlo. Nebo se mi stalo že jsem si spltl kabel jelikož mám od headsetu,foťáku,mobilu a divil jsem se proč to pořád bliká jsou uplně stejné, ale ovladač s níma spárovat nešel.

skandy26
skandy26 #skandy26

Vyzkoušel jsem to a nejde pořád ... :/

Kr4tos
Kr4tos #MGS4 10/10

No a nebo mi ho prodej nebo vymen za neco, ja uz si ho dam dohromady :)..

Kr4tos
Kr4tos #MGS4 10/10

V zadu na ovladaci je uplne malinkej otvurek, tak vem paratko nebo neco a resetuj ho..Napoj to do ps3 do usb a pokud to bude porad blikat tak to udelej znovu ten reset..Jinak rozdelat a pohrat si s tym.. :)

skandy26
skandy26 #skandy26

Zdravím, už nějakou dobu mám doma DS3, cca 2 roky. Ale asi po 3 měsících používání mi přestal jít. Nejde zapnout, když jej připojím usb k PS3, tak bliká, ale pořád nejde zapnout. Tak už mi tady přes rok chytá prach, tak jsem se rozhodl s tím něco udělat :D Nevíte někdo čím to můžeš být ?? pokazila se baterka nebo něco jiného ?