Playstation 3

DualShock 3 nefunguje (24)

• Unholyu
    Unholyu;)

Vyzkousel si usb kabel?

• Lukáš Schmiedt
    Lukáš Schmiedt

Mám problém s ovladačem když ho zapnu místo připojení k PSku a sviceni modre,pouze bliká bílé a po pár vteřinách se vypne.Nabity je,zkousel jsem ho i v zadu resetovat a porad nic.Poradite mi?

• martin doege
    martin doege

No jenže me se neukazuje ani obraz prave

• kemalek
    kemalekI see You

od posledního patche mám problém že ovladač nereaguje , zjistil jsem že fachá pokud zapnu PS3 tak po naběhnutí menu musím do 2 sekund s ovladašem něco udělat jinak nepremává . tak to zkus taky uvidíš .

• martin doege
    martin doege

Všechny rady co jsem četl jsem vyzkoušel a nic . Na nic nereaguje

• Pan T
    Pan TDrifter

martin doege: Přečti si všechny příspěvky psané výše.

• martin doege
    martin doege

Dobrý den chtel bych se zeptat jestli tu někdo neví co je s mim Ps3. Nejde mi zapnout obraz s když chci zapnout joystick tak mi cervene problikava, a ps na nic nereaguje. Děkuji

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Alebo si kup z ebayu baterku za cca 7 eur.

• romeno
    romeno

To asi bude tim prodluzovakem , obcas to dela potize . Kup si original usb kabel sony , 199,- neni zas tak moc , delka je 2,8 metru .

link

Pokud mas ovladac jeste v zaruce tak ho klidne reklamuj sony ti ho vymeni za novy akorat si musis pockat lhutu 30 dnu . Jako popis zavady udej ze se pri hrani sam odpojuje .

• mattias-47
    mattias-47

Můj DS3 už je dost starej a proto musím často nabíjet. Abych při tom mohl hrát a nemusel mít obličej přilepenej k obrazovce koupil jsem si obyč USB kabel, kterým jsem nastavil nabíjecí kabel. Teď se mi ale často stává, že když hraju a přitom nabíjím, při vibracích mi na obrazovce vyskočí hláška že byl DS3 odpojen. Stačí zmáčknout hlavní tlačítko na DS3 a můžu hrát dál, ale při dalších vibracích zase vypadne. Nevíte co s tím? Myslíte že je špatnej kabel? Nebo je víc druhů kabelů a tento prostě nestačí při vibracích přenášet data? Někdy funguje i při vibracích bez problémů, tak nevím. Díky.

• kuncik1
    kuncik1hráč
    1

zezadu mas dirku na resetovani

resetuj a pres kabel sparuj se svou PS3

• vlasta mastil
    vlasta mastilRE

ja sem si jednou dones ovl.ke kamaradovi akdyz sem se vratil a pripojil sem ho na kabel tak blikal.uz nikdy se mi ho nepodarilo pripojit k sve ps3 ale u kamose funguje porad...

• Predator
    Predator

To sem měl taky tak a mám ho na odpis protože co je tam ten „panel“ (nebo či co to je vlastně?)uvnitř DUALSHOCKU tak je rozbitý. Prej celkem častá vada na ovladačích.

• ananas
    ananas

Zhruba ti jsem si myslel... No nic, zejtra se di něj podívám a uvidím co dál. Dík

• messie
    messieNeutrální

je možny že baterce došla životnost, tohle se mi už jednou stalo, nebo mohl spadnout a mohl vypadnout konektor od baterky :)

• ananas
    ananas

Prosím o radu, přestala mi fungovat ds trojka. Včera jsem na něm ještě paril a dnes dopoledne jsem ho už nezap..mysleljsem zže došla baterie ale ani se nerozblika při napojení na kabel. Resetovat jsem zkoušel, vše je originál cca dva roky stáří... Dik

• skandy26
    skandy26skandy26

nemik: zabil mě v MP jeden píp píp :D jeden kill před koncem :D sem se rozpřáhl a mířil to do peřiny :D ale nějak sem se netrefil, napral to do postele a pak jsem 5 minut sbíral ovladač po pokoji :D

Kdybyste někdo nějaký ovladač prodávali, tak koupím, jelikož to byl můj poslední funkční

• JohnDoe82CzKONDAR
    JohnDoe82CzMy name is Neo.

Jo minuly tyden jsem v Need for Speedech tak riiznul zatacku ze mi zustala packa v ruce [s6]

• skandy26
    skandy26skandy26

nemik: ovladač origo je, jestli je i usb, to nevím, mám jich tu hodně... Shodou okolností jsem dneska na kaši rozbil svůj poslední sixaxis u Uncharted :D :D

• JohnDoe82CzKONDAR
    JohnDoe82CzMy name is Neo.

Problém může být se spárováním pokud je ovladač original SONY a kabel rovněž mělo by to jít bez problému koupil jsem si nějaký šunt co vypadal úplně stejně jako origo a s originálním kablem mi to nešlo. Nebo se mi stalo že jsem si spltl kabel jelikož mám od headsetu,foťáku,mobilu a divil jsem se proč to pořád bliká jsou uplně stejné, ale ovladač s níma spárovat nešel.

• skandy26
    skandy26skandy26

Vyzkoušel jsem to a nejde pořád ... :/

• Kr4tos
    Kr4tosMGS4 10/10

No a nebo mi ho prodej nebo vymen za neco, ja uz si ho dam dohromady :)..

• Kr4tos
    Kr4tosMGS4 10/10

V zadu na ovladaci je uplne malinkej otvurek, tak vem paratko nebo neco a resetuj ho..Napoj to do ps3 do usb a pokud to bude porad blikat tak to udelej znovu ten reset..Jinak rozdelat a pohrat si s tym.. :)

• skandy26
    skandy26skandy26

Zdravím, už nějakou dobu mám doma DS3, cca 2 roky. Ale asi po 3 měsících používání mi přestal jít. Nejde zapnout, když jej připojím usb k PS3, tak bliká, ale pořád nejde zapnout. Tak už mi tady přes rok chytá prach, tak jsem se rozhodl s tím něco udělat :D Nevíte někdo čím to můžeš být ?? pokazila se baterka nebo něco jiného ?

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.