RPG

Dragon Age: Origins - Dragon Age Origins (36)

• Valhalla
    Valhalla仁王2

Tak zahrát se to vyplatí na obojem záleží kterou platformu preferuješ. Jinak dnes se hra i se všemi dlc dá sehnat za pár korun takže směle do toho.

• LPTroll
    LPTroll

Chtěl bych si zpětně zahrát celou trilogii DA, mám tedy na vás dvě otázky:)

1) Vyplatí se zahrát si jedničku (případně I dvojku) na ps3? Nebo je lepší sáhnout po PC verzi? Trojku plánuju zahrát na ps4:)

2) Je lepší si koupit kompletní edici kvůli DLCčkám?:) U mass effectu mě dost bavili, především ty ve dvojce:)

• Deshien
    Deshien

link Dragon age filmek od tvurcu Anime [s8][s8][s8] tezko rict co z toho bude .. Vypada to ze to bude asi o te cernovlase hledacce ktera ve dvojce vyslychala Varicca

• bitskull
    bitskullbitskull

Carljack: Technicky to patri na PS3 k tomu mene povedenemu (horsi grafika + poklesy rychlosti), ale presto sem se vyborne bavil a dohral to na 1oo%. Pokud mas rad RPG a preferujes hrani gamepadem z gauce oproti mysce u PC, tak doporucuju.

• FuGySoOn
    FuGySoOn

Carljack : Jinej setup , žádný taktiky do boje to si můžeš nastavit jen obecně. Nelíbilo se mi to moc. Každej má jinej vkus ale oproti PC to je loj

• kony
    konyVhk vsetín

promluv s Nadezdou a ziskej info o Jarvii a mel bys ziskat ten zeton

• robokop88
    robokop88A.C.A.B.

Nevíte někdo kde v Prachově seženu tu minci na otevření dveří?Všude jsou jen samí schlastaní Trpaslíci [s14]

• Ehiq
    Ehiq

jj myslel jsem pruvodce.. napsal jsem to spatne.. no taky jsem zjistil ze toho je hodne ke cteni, ale stejne bych si to nekde rad prolistoval.. nevite jestli se nekde prodava samostatnej ten pruvodce ??? vsude jsem nasel jenom prodej jenom ke hre...

• robokop88
    robokop88A.C.A.B.

Hra je vynikajíci.Výborná hratelnost,Grafika i příběh.Jediné co mě s..e je velké množství rozhovorů,téměř s kýmkoliv,to je fakt hnus.Jinak jsi myslím,že konečně dorazil velice dlouhý singl a ne nějaká téměř Demo verze jak je to hitem u některých her.Třeba Cod série.Časem jsi koupím i ty mnou nenáviděné dlc balíčky,protože toto je hra do které se to vyplatí zakoupit. [s1]

• epileptickejfish
    epileptickejfishrory

To asi nebyla řeč o manuálu ale o průvodci hrou. Ale to nevím na kolik je to skenovaní reálné,přece jenom 200 stran je dost [s14] . Pro představu : Porovnaní manuálu a průvodce link a ještě jedna z boku link . Je to pořádnej kus čtení [s1]

• Ehiq
    Ehiq

muze mi prosim nekdo poslat nascenovanej ceskej manual?? ja to kupuju v anglii, ale prej jsou v manualu nejaky dobry rady...

• hanzz023cz
    hanzz023czAphex VS

No nebudu se tady dohadovat o picovinach, zpet k tematu please. Na druhe strane krabicky Darkness je cislo 1080p, ale to uz je jedno, osobne neporovnavam grafickou stranku hry dle screnshotu.

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Potrvrdenie od vývojárov NGS - 720p 60fps link

porovnanie verzií darkness: link

screenshoty z 1080p upscalovanej ps3 verzie (treba dať view in full resolution) link ak je toto 1080p tak neviem

• hanzz023cz
    hanzz023czAphex VS
  • VulcanR
    VulcanRTrogári

hanzz: Hovoril som o veľkorozpočtových komerčných hrách, PSN hry sú samozrejme často v 1080p. NG:S a Darkness je 720p a Marvel má funkciu kde ho môžeš spustiť v natívnych 1080p ale za cenu frameratu a rýchlosti hry. Takže kvalitne 1080p hrateľné hry sú bohužiaľ iba dve spomínané WHD a GT:p :-(

• hanzz023cz
    hanzz023czAphex VS

Tech her v 1080p je vic, treba The Darkness, Ninja gaiden sigma, a prvni Marvel ultimate aliance, Wipeout Hd,Caling All Cars, Blast factor, Super stardust HD, Virtua tenis atd... neni jich moc ale je jich vic nez tri. [s1]

• LATRINER
    LATRINERpan

Hej, v tomto som nemal celkom jasno. Ale natyvnu poznat asi tak, ze ide v 1080p aj bez "tvrdeho" nastavenia. A to z mojich hier ide len GT5P.

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Latriner: Konzolové DA je natívne 720p takisto ako všetky hry čo si vymenoval. 1080p ti píše lebo výrobcovi prišiel ako "dobrý" nápad pri Full HD tv nechať zapnuté to otrasné ps3 upscalovanie. Z mojej skúsenosti hry upscalované do 1080p vyzerajú hrozne, sú viac rozmazané, objavuje sa častejší slowdown a zvyšuje sa input lag. Natívne 720p hry teda 99,99% komerčných, na BD predávaných hier radím nechávať len a len v 720p. (natívne 1080p hry sú zatiaľ len Wipeout HD a GT5 Prologue tieto kľudne hraj v 1080p, skok oproti 720p je naozaj obrovský)

VRB: Tretia 1080p hra sa bohužiaľ nekoná, asi si budeme musieť počkať na ps4 aby sme si mohli užívať dávno sľubený next gen štandard. :-)

• LATRINER
    LATRINERpan

No mne pri rucnom nastaveni PS3 vypisal TV 1080p vstup aj pri GTA4, MGS4, Borderlands, GT5P ale pri SF4 a PROEVO 08 to uz neslo. Vyskusam aj ostatne svoje hry ked bude cas.

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!

Tak to je divný, na krabičce je 720 :)

Jinak mé dojmy ze speciální edice:

Plechová krabička je super. Je silnější než běžné krabičky.

Obsahuje hru, bonusosý BR disk. 3 kody na speciální předměty a luxusní hadrovou mapku. Rozhodně ta speciální edice stojí za to.

Oficiální příručka je taky pěkně udělaná a rozhodně hraní hodně ulechčí. Musim uznat, že tentokráte se EA vytáhla. Jen tak dál [s1]

• TumaPetr
    TumaPetr

Tak teď já nepochopil moc tebe? Udivoval jsem se, že tohle je další hra v 1080p, protože vim jen o Wipeout HD, snad i Bordel a možná bude i GoW3 ne? Což je ten next gen standart... :D

• gembler
    gembler

VRB: jestli sem to spravne pochopil tak tech her je vic

• TumaPetr
    TumaPetr

gembler: To fakt jede v 1080p? To už je asi třetí hra ne? :D

• gembler
    gembler

po dalsich hodinach stravenych u teto hry mi pride grafika dobra navic hraju na 1080p a ta vipada skvele jen mam problemi najit dalsi pribehove ukoli

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!

[s1] myslim, že tahle hra neni o grafice ale právě o tom příběhu. Komu se grafika líbit nebude tak ať to nehraje. Pro mě je důležitější hratelnost a grafika je jen třešnička na dortu.

• gembler
    gembler

s hodnocenim hry sem spokojen a souhlasim hra po hratelne strance a pribehove je uzasna ale co se tyce grafiky je jakstaks kdo nema moznost na ps3 hrat v 1080p tak si bude hodne muset zvikat inak po case se da nato zviknout a z fantastickeho zazitku vas dokaze vitrhnout jen neviditelne bariery za ktere bych fakt vivojare liskl tuhle malickost si mohli odpustit (-:

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!

Tak já už to mám doma, už abych vypadnul z práce a prohlídnul si to. Zahraju si ale až v pátek. Bude na to celej den čas. :)

robokop: neboj taky se dočkáš :)

• robokop88
    robokop88A.C.A.B.

Ku..a mě ještě žádná sms nedošla [s13] [s13] [s13] [s13]

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!

Tak už mi poslali sms z xzone, že je speciálka na cestě, už se na to těšim :)

• hanzz023cz
    hanzz023czAphex VS

JJ kazdopadne kvuli pribehu a questum je dulezita.

• antivirus
    antivirusKNIHOMOL

hanzz je potřeba hodně umět Angličtinu nebo skoro vubec?

• hanzz023cz
    hanzz023czAphex VS

Tak tu prvni cast muzu potvrdit kazda postava ma jinej start hry. Ted mam odehrano cca.17 hodin a hra je cim dal tim lepsi. Hodne moc se vetvi, Questu je stale vic a vic. Ted sem nekde V Denerimu a musim rict fakt dobry nevim co driv delat, ukoly na me vyskakuji stale na kazdem rohu. Clovek se posune trochu dal v hlavnim pribehu, a tech veci co se da delat je stale vic. Osobne sem tak komplexne co se tyka questu, a moznosti takovehle RPG nevidel. Kazdopadne sem to dnes zapnul kolem desate, a jedu v kuse stale.......to je co rict uz. Jinak hraju za Dalskeho Elfa povolanim zlodej. Skupina postav do druziny se neustale rozrusta, a ty si kdykoliv muzes vybrat spolecnika do druziny dle tveho zvazeni. [s14] [s14] [s4]

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!

Po tom co sem všechno o hře četl tak sem hodně zvědavej. Prý je to jakoby rozdělený na 3 části. První část má mít několik hodin a pro každou postavu má být jiná. Potom nastoupí rozsáhlá střední část, která má zabrat i 100 hodin času. Potom finální část. Sem hodně zvědavej jak je to celé provázané a hlavně na ty vztahy v družině, na kterých se bude muset pořád pilovat a rozmýšlet se aby nakonec nešli i proti. Asi to bude mazec [s14]

• hanzz023cz
    hanzz023czAphex VS

ConanVJ Myslim ze s DA budes maximalne spokojenej. [s14]

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!

Já na to ještě čekám, ale těšim se na to hodně [s14]

• hanzz023cz
    hanzz023czAphex VS

Tak hru mam doma i s pruvodcem na ps3. Mel sem moznost hrat i verzi pro PC asi tri hodiny no rozdil je znat. Co se tyka PC verze hra ma o proti PS3 lepsi grafickou stranku. Dale moznost menit kameru, kdez to u PS3 verze mate jednu moznost kamery, stejne jak v Demon Souls. Dal co se tyka taktiky tak je na tom zas PC verze daleko lepe, ale zase musim rict za na PS3 sou souboje taky dobre udelane jak na ovladani, tak na zabavnost. Jinak hra je naprosto stejna. Mam odehranych asi 10 hodin, a musim rict ze me to bavi. I kdyz bych rekl ze hra je nekdy az moc ukecana, na druhou stranu vtahne a moznosti hrani je spoustu. Hra se po nejake dobe hodne otevira a tech moznosti je nespocet, pripomelo me to jak kdyz se rozrusta strom, tolik vetvi, moznosti Questu, rozhodovani je opravdu spousta. Takze je jasne ze to bude opravdu na dlouhe zimni vecery. Za me zatim Grafika 7 neni to zadna slava, ale zase se da na to koukat.Hudba 8 klasika co k tomu vic dodavat. Hratelnost 9 navykova, ale spis vede vic k akci nez k taktizovani jak je tomu u PC verze. Celkovy dojem 8 hra zebere spoustu casu, a znovu hratelnost je tu velka. Za me teda 8 a ten oficialni pruvodce je naprosto skvele propracovany, nekdy me i dost pomuze. A jake sou vase dojmy ze hry, pokud uz hrajete.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.