Playstation 3

Doporučte volant+pedály pro PS3 (70)

• Gibsn
    Gibsn

:( tak jakej :D

PS: Děkuji za informace :-)

• Redjous75
    Redjous75Redjous75

Gibsn - Ať Tě ani nenapadne tenhle předraženej šunt koupit. Proč se nechci ani rozepisovat. Prostě a jednoduše je špatnej.

• Gibsn
    Gibsn

mate nekdo tuhle nadheru? Thrustmaster T500 RS GT Racing Wheel

Taky po nem pokukuju, sem zvedavej, jestli k novymu GT vyjde i novej volant, ale tenhle vypada moc pekne

• Gibsn
    Gibsn

samozrejme ps3... na pc nehraju :-) diky za odpovedi

• kubík
    kubík

Jo to je možný :D

• kubík
    kubík

Jinak H řadička která jde použit na PC samostatně je tahle od thrustmasteru link

• kubík
    kubík

Právě že pedály od fanatecu funguji na PC samostatně připojí se přes usb csr elite i clubsporty a funguji s jakýmkoliv volantem ale na ps3 to samoždřejmě nejde.

• Gibsn
    Gibsn

kolik stojej samostatatny pedaly a ta H radicka? A jde to nakombinovat k volantu G25?

• kubík
    kubík

To bezpochyby co nevidět má vyjít recenze od insidesimracing tak jsem zvědavej

• kubík
    kubík

Škoda že je k tomu potřeba ještě báze za 450 euro :) :D

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

Mitsu jak to myslis serou? Ja taky uvazoval o G27 a to hlavne z duvodu manualni radicky a spojky, chces rict ze tyhle veci v gt nevyuziju?Podporuje GT vubec spojku a to jednotlive razeni stupnu na radicce? :D

• kubík
    kubík

Stejně ted ani ps3 moc nezapínam na pc jsou pro mě o dost zajímavější tituly takže mi dává smysl koupit prvně jen pedály.

• kubík
    kubík

Mitsu: Jojo taky se na to dívam ale asi koupím prvně jen pedály a pak přikoupím volant abych nemusel tak dlouho šetřit kdyby si někdy prodával tak dej vědět. :)

• Alias
    Alias

Nekde na joutube jsem videl video kde delal srovnani nejakej zavodni jezdec, nemeli tam jen ten luxusni clubsport od fanatecu a vsechny meli vyrovnany casy. Takze to je jen o tom kolik chces investovat. :)

• kubík
    kubík

Na yt je pár navodů jak zprovoznit g25/27 pedály na ps3 link sám jsem to nezkoušel

• kubík
    kubík

Podle mě určitě a navíc už stojí stejne jak nová g27...

• kubík
    kubík

Mitsu: Počkej ty myslíš asi csr elite ne? Já myslel CSW link

• Gibsn
    Gibsn

u G25 me vadi jen radici paka, je to jako hracka, jinak pedaly a volant s padlama me prijde uplne dostacujici a super

• kubík
    kubík

Tam to skóre ber jen tak orientačně důležitý je co tam říkaj a taky se koukni na ty data dfgt recenzovali snad v roce 2008 jinak pokud si volant neměl tak budeš s DFGT spokojenej.

Tohle video by ti mohlo pomoct link

• kubík
    kubík

A clubsport wheel od fanatecu jsi zkoušel? Vypadá nádherně ale 700euro je bohužel mimo moji finanční kategorii. :)

• Robitus
    Robitus$Jednu Rybu!!$

MAJSTA Já si taky kdysi myslel že mezi DFGT,G25 a G27 není rozdíl:-) ale je a to propastný.

G25 jsou bohužel velmi poruchové potvory takže těm se určitě vyhnout obloukem. Ale G27 to je paráda , zážitek z hraní je nejmíň 1000x lepší než u G25, DFGT nebo DFPRO.

Co se týče DFGT ten volant není také vůbec špatný a na GT5 bohatě vystačí, pedály neřeš spojka a H řadička ti jou ůplně na nic. Jelikož necítíš spojku tak je to tam úplně na hovno a to doslova.

Ale pokud chceš ušetřit a patřit k nejrychlejším v závodních hrách,užít si F1 hry, tak ti doporučuji staroučký DFPRO. Má jednu geniální vlastnost. Má HW bloker otáček volantu, to znamená že si kdykoliv během hraní múžeš přepnout volant do 180 stupňového režimu. A věř mi toto ti přidá na každém kole minimálně půl sekundy:-) Navíc má asi nejsilnější FFB ze všech volantu co jsem kdy viděl, ze začátku mě opravdu boleli ruky:-)

Se všemi volanty jsem měl nějaké zkušenosti a ani jeden není špatná investice ale hodně chvály ještě slyším i na Thrustmaster Rallye GT FFB Clutch prý nabízí za málo peněz hodně muziky. Ale nevím ještě jsem ho neotestoval:)

• kubík
    kubík

Hlavně má o dost rychlejši a taky tišší ffb motor jinak je to furt lowend volant... ale za tu cenu asi nejlepší ,nic horšiho bych určitě nekupoval. Ale jak jsem říkal pedály jsou hrozný v gt5 to tolik nevadí tam se většinou jezdí s abs 1 ,ale v pc simech např iracing atd abs ani není takže tam člověk hodně ztratí. Možnost je koupit lepší pedály např csr elite od fanatecu ale ty s DFGT fungují jen na PC.

• dieselcz
    dieselczdieselcz

kubik: a je tak znacne vylepseny jak pise majsta? [s6]

• kubík
    kubík

Majsta má pravdu mám doma oba a DFGT je úplně něco jinýho než DFPro ,ale pedály jsou naprosto totožný.

• dieselcz
    dieselczdieselcz

Majsta: driving force gt je uplne stejny jako Driving Force PRo, akorat tam chybi ten cerveny cudlik [s6]

• dieselcz
    dieselczdieselcz

Majsta: ja ti prodam Driving Force PRo za 1000 i s postovnym [s12]

Lezi mi uz minimalne 3 roky ve skrini [s6]

• mates444
    mates444

No na bedýnce od brambor jsem jezdil právě před tím, než jsem koupil ten první stojan. A volant jsem měl na klíně. Proto mi asi pak přišel docela dobrej [s6]

Neměli jste ho doma, tak nesuďte. Jezdit se na něm opravdu dá. Sice není zdaleka tak stabilní a pevnej jako wheelstandpro, ale tomu kdo nemá 3 litry poslouží taky. Ale víc jak těch 7 kil bych za něho fakt nedal. A kámošovi jsem ho neprodal. Kupoval si ho zároveň se mnou a má ho dodnes [s1]

• Lubino1
    Lubino1

mates444 : máš pravdu , jezdit se dá načemkoliv a sednout si můžeš třeba na bedýnku od brambor

• pavel_67
    pavel_67Pavel_67

mates444: ne, nejsem nijak ohledně WSP zainteresovanej. Jenom vím na 100%, že to co jsi odkazoval ty, bych já nikdy nepořídil, natož koupil. Připadá mě to jako servírovací stolek na víno do obýváku...

Kdysi běhala v TV nějaká reklama na cosi, a končila pointou, že ...nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci. [s12]

Vidíš, a ty jsi to nevydržel, koupil brak - po té co jsi to zjistil, prodal jsi to kámošovi jako že je to skvělý a pořídil WSP. [s16]

• veks
    veksDJ

Můžu potvrdit, že už se ten porte speedblack fakt nedá sehnat, a když tak hodně přes tisíc, to už je pak opravdu lepší wheelstandpro. Můj kámoš dělá svářeče, tak mi nedávno něco spíchnul, mám to teď na nastříkání a pak to dám do kupy a teprve vyzkouším, jaký to bude :)

• mates444
    mates444

Ty seš ve firmě která prodává whelstandpro nějak zainteresovanej, co? :D

Já ho koupil za 600 a nějaký drobný taky. Takže se za ty prachy určitě sehnat dá... Pro toho kdo nemá 3000 je dostačující. Ale 1800 bych za něj nedal ani omylem.

V době když jsem ho kupoval jsem neměl prachy nazbyt a jezdit se s tím dá. Kámoš ho má doma už tak půl roku a nestěžuje si.

Teď už mám wheelstandpro a kvalita je opravdu někde jinde.

• pavel_67
    pavel_67Pavel_67

Jaccobino, lepší držák - stojan tohoto typu neseženeš, než kterej odkazoval Deshien. Je osobně vyzkoušenej a používá ho celá řada zkušených GT5 jezdců. Za ty peníze je to opravdu kvalitní výrobek, můžou ti to potvrdit i ostatní kolegové.

• pavel_67
    pavel_67Pavel_67

mates444: když jsi ho měl a byl dobrej, proč už ho nemáš???

a navíc - první odkazy za"pět" Ká stejně nefungujou, dostupnej stejně až od ceny 1800,- [s1]

• mates444
    mates444

Špatně hledáte :D Tady: link

Měl jsem ho a za ty prachy se to dá. Pravda je, že kromě tohoto a wheelstandpro o žádným jiným nevím.

• hanzz023cz
    hanzz023czAphex VS

JJ taky mam zbouchanej s par desek, a hraje se na tom dobre [s6]

• play3man
    play3manYes, it is

fother zbúchal stojan zo 4 dosiek a hrá sa na tom docela dobre [s6] Pohodlne..

• jaccobino
    jaccobinoReBorn

Ok, tak dik aspon za ten link ;)

• Deshien
    Deshien

hledal jsem covece ale nic..Musi prijit nekdo dalsi a poradne zapatrat.Nebo sehnat nejakou akci

• jaccobino
    jaccobinoReBorn

To nenajdu nic levnejsiho nez za 2700 ? :D

• Deshien
    Deshien

Zadnej za 1500 si ho budes muset postavit.Nejlepe z lega a notne davky kanagonu [s6]

link

• jaccobino
    jaccobinoReBorn

Zdravim :) V blizké době mám v plánu koupit si Logitech Driving Force GT, akorát nemám možnost ho doma nijak pohodlně připevnit, abych na něm mohl hrát, tak se chci zeptat jestli někdo nemáte stránku, tip apod., kde by se dal najít stojan na ten volant, samozřejmě za rozumnou cenu (max. 1500,-) Ale prosim žadne aukro apod. Tak jestli o něčem víte, tak budu rad, když sem hodíte link, díky moc ;)

• Danielsan7878
    Danielsan7878

tomuhle rikam simulace

link

• Deshien
    Deshien

Peknej hnus to fakt stoji 300K???? To bych si radsi zainvestoval a za 1300 dolaru zakoupil tuhle peknou masinku od Fanatecu.To si alespon muze koupit i normalni clovek

link Novejsi model link

• dzurda007
    dzurda007

Tak cena je skoro 300 000 Kč, za to bych si koupil skutečné auto [s6]

• Deshien
    Deshien

No nejlepsi je koupit rovnou kokpit :)

Kdyz jsem nehral u pocitace tak jsem si vzal kreslo a starej stolek do obyvaciho pokoje a trochu ho pilkou upravil [s6]

• adis1604
    adis1604SUMPERK

Super a ještě by mě zajímalo, jak u toho sedíte třeba před plazmou. Zatím mě nenapadá, jak to mám doma vyřešit. Díky za inspiraci [s16]

• duxik
    duxikClint

adis: jo, na tom to taky jde, na prvnim P3D na nem hral i nas konzolista sef GT5 Prologue [s6] link

• adis1604
    adis1604SUMPERK

Poraďte mi, dá se hrát GT5 i na tomto volantu? Není to Logitech driving force GT ale PRO.

link

• alex33cz
    alex33cz

záleží kolik chceš investovat, jestli kolem 3litrů tak kvalitní volant je Logitech driving force GT, pokud 7táců G27 a to je špička mezi volanty.. já vlastním první variantu a opravdu maximální spokojenost, nastavení trakce, rozložení brzd, abs a atd během závodu (u hry GT5)

• maro16
    maro16ϟƘƦƖןןΣx

g25

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.