Konzolista.cz

Doporučte nejlepší hry pro Nintendo Wii (10)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
ApsidalTill
ApsidalTill #One/U/PS4

Lukas: jo som, pridám si ťa utorok cez Vitu..

inak ku tým hrám, skús prejsť aj blogy čo robím pre konzolistu, tam radíme o hrách ktoré by majitelia Wii mali vlastniť

Lee_NR
Lee_NR #Furi ❤️

Kup si super smash bros brawl. Je to strasna sranda ked to mas s kym hrat.

Lukasneo
Lukasneo #GAMER

Apsíku jsi ještě na PS3? Přidej si mě prosím :)

Lukasneo

ApsidalTill
ApsidalTill #One/U/PS4

tých kvalitných hier je naozaj dosť, záleží na žánre aký preferuješ ale hore menované nebudú určite krokom vedľa ...

StefiCZ
StefiCZ #pls no

Sory, napsal jsem XenoGears místo Blade už po několikáté nevím proč...

Lukasneo
Lukasneo #GAMER

děkuju :) jsem rád, že posíláte návrhy, už jsem koupil Donkey Kong, Maria 1+2, Red Steel 2, Bully, Mario Kart, :))

VulcanR
VulcanR #Trogári

Fragile je krasa, urcite vyskusaj, ale necitaj recenzie - podla nich by ta to nikdy nenapadlo kupit. [s6] K vyssie spominanym este dodam Sin and Punishment 2, Little Kings Story, Muramasu a ak si nehral oba GC exkluzivne diely Resident Evil.

Dexter.J
Dexter.J #YakuzaLord

Xenoblade, ne Gears[s6] Né že by Xenogears nestál za to, ale není na Wii xD Jinak ještě doporučuju Fragile Dreams[s14]

StefiCZ
StefiCZ #pls no

Tak základ na Wii jsou Nintendo klasiky: Donkey Cong CR, Kirby, New SMB, Super Mario Galaxy 1/2 - nejlepší plošinovky široko daleko, metroidi, pikmini, Mario Kart, fotbal, Super Smash Bros Brawl a obě Zeldy. K tomu pokud máš rád jRPG je nutnost XenoBlade, Last Story a snad i Pandoras Tower. Oba on-rail Residenti jsou pro mně taky to nejlepší v žánru. Moc jsem se taky vyblbnul na Red Steel 1/2, jednička hodně slušná launchovka a dvojka totální krutořežba pokud nehledáš nic moc inteligentního. Na podobný způsob je i Madworld ale ten mně moc nebral, každopádně ho moc lidí doporučuje. Dále mně moc bavil Trauma Center a jestli máš Balance board tak Shaun White Snowboarding je parádní zážitek.

Lukasneo
Lukasneo #GAMER

Jaké hry vás baví a jaké raději nebrat? Díky za rady.