Tak sem znova prolítl všechny 4 epizody tentokrát i se secret levelama na ultraviolence a trofej pořád nikde.Fakt nikdo neví co s tim?Přece to nepojedu na nightmare
Jak je to s tou trofejí dohrát všechny epizody dooma na ultraviolence.Včera sem dohrál po menší pauze 4 epizodu a nic sem nedostal.To je potřeba dohrát i ty secret levely v každý epizodě bo co?
Třeba u Falloutu 3 mě dlouhé cestování nevadilo, objevoval jsem nové lokace a bylo to zajímavé, jak říkám není to špatné ale ten začátek byl divný, trochu divné ovládání při šplhání to mě odradilo, ale tak nakonec snad k tomu přivyknu, zas by bylo škoda to nedohrát.
Doom 3 (252)
Tak to asi nechám na neurčito.Hrát to pořád dokola mě už tolik nebere jako dřív.Každopádně děkuju za radu
POciSEM - budeš asi muset komplet přeinstalovat hru a vymazat save data, UV obtížnost stačí a secret levely nejsou nutný
Tak sem znova prolítl všechny 4 epizody tentokrát i se secret levelama na ultraviolence a trofej pořád nikde.Fakt nikdo neví co s tim?Přece to nepojedu na nightmare
Jak je to s tou trofejí dohrát všechny epizody dooma na ultraviolence.Včera sem dohrál po menší pauze 4 epizodu a nic sem nedostal.To je potřeba dohrát i ty secret levely v každý epizodě bo co?
Máte někdo problém s lezením po žebříku? Z ničeho nic mi to začalo blbnout a vždycky se na něm zaseknu. Nějaká rada co s tím? :-//
Dva je hodně těžká ale dá se to, ale 3 se dá docela v pohodě až na pár bossů je to celkem ok
Přesně jak si napsal 2 je humus. Hodně mě to potrapilo ale dá se to jako vsechno
Dvojka je solidní humus
jj,uz sem to hral na YT:) a je to des,skoda.Pulku herni doby cumet na loading obrazovku fakt nemusim...
Je to peklo protože někdy 3 sekundy hraješ a potom xxxxxx čekáš humus
Chci se zeptat.jsou ty loadingy takova hruza jak se pise v recenzi?
Napiš kde se stal problém, určitě to půjde vyřešit...
Co ti nejde ?
ja to nedokoncim konecna[s8]
Já si teď užívám Assassína 2, jak se mi to ze začátku nelíbilo tak teď se od toho nemůžu odtrhnout
Teď si hraju s brambor. Salátem hih
Jinak darksiders 2 a je to docela pekny
Jenom muzu říct ze mi doom zkurvil náhled na hry
Zapoměl jsem jak vypadají super hry
Doufám ze dead space 3 bude pecka jinak
to se daaaa .ten RoE me na rovinu normalne niciii jak se mi chce u tooho spat doufam ze to neni tak dlouhy[s8][s6].a marku co ted hrajes ?[s14]
Doom 2 je peklo těžký jak svine
uz mi zbyva jenom RoE a par levlu doom 2 jinak 80 procent[s14]
coloradak caverns 2 kousek od konce[s14] dnes to dojedu
blondjoker tak co jak ses dostal daleko?
[s14]
ještě pár levlů je před tebou, 2 bossové
jak je ten doom 3 dlouhy,ted sem byl v pekle,myslel sem ze tam to uz konci a nic.
Assassína jsem hrál včera chvilku, zdlouhavý úvod, první lezení po domech které se mi zdá nějaké křečovité, dnes budu pokračovat
coloradak jinak diky jak jde assasin ?[s14]
aaaa druhej boss death a ted kratkou chvilku me cekaaa 3 nejlepsi boss [s6][s6]
blondjoker, hodně štěstí ke zdárnému dokončení
dnes sem zacal pokracovat a ted sem se dostal do pekla a bude toho jeste hodne co me ceka[s8]
Condemned 2 mám, škoda že to nemá trofeje, tam asi mul´ták už nikdo nehraje
pocisem jak to vypada s tvym netem abychom ti pomohli na trofeje z multaku nebo uz je mas ?[s14]
Poridte si Condemned 2,je to sice stary ale porad hodne drsny
Fallouta jsem taky nehrál tyhle hry mě moc neberou
Třeba u Falloutu 3 mě dlouhé cestování nevadilo, objevoval jsem nové lokace a bylo to zajímavé, jak říkám není to špatné ale ten začátek byl divný, trochu divné ovládání při šplhání to mě odradilo, ale tak nakonec snad k tomu přivyknu, zas by bylo škoda to nedohrát.
já hrál 1 a když jsem jel někam do prdele na koni 10 minut tak jsem to vypnul hnus
Assassína hraju teď poprvé, zatím mám rozporuplné pocity, snad mě to začne víc bavit, není to špatná hra ale zatím ji moc nechápu [s8]
Já jsem asi jedinej koho assasin nebaví :-(
Jinak darksiders 2 pecka jenom mám trochu chaos v těch zbraních
gratulace coloradak assasina 2 to je platina co ma nejvic lidi [s6][s6]
jo na rovinu budes frajer kdyz najdes vsechny piiirka bez pomucek[s14][s6][s6]
Díky, teď se asi vrhnu na Assassína 2 nebo Rage které dostalo nové DLC
Gratulace
Tak Platina konečně doma, možu si konečně vydechnout...
Teď už mi zbývá jen dohrát Lost Mission na Nightmare a mám platinu
me toho zbyva kotel jeste[s6][s6][s6][s6]
Lost je jednoduchý jak facka
Zatím mám 90% trofejí, zbývá mě jeden level na nightmare v Resurrection, pak ještě dohrát Lost
Tak darksiders 2 doma mám co hrát tak uvidíme jaky to je
ne nemám
Marku nemáš dead Island? v coopu to musí být super hra
pánové co dál hrát
díky, snad to dohraju co nejdřív [s3]
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.