Za 6000,- seženeš sluchátka co natrhnou kinu za 30K a v téhle cenové relaci se podle mě sluchátka vyplatí mnohem víc jak bedny. Když už, tak bych radši koupil za tu cenu stereo.
Pokud nechceš sluchátka a chceš vyloženě 5.1 bedny, tak jak psal kolega, nejlepší ty logitech z906, míval jsem je a byl jsem spokojený. Ale platí to jen do doby, než u někoho zkusíš herní sluchátka nebo dražší kino.
Domaci kino k PS4 (6)
Já sluchátka nepoužívám, takže s tím neporadím. Ale je tu o sluchátkách spousta vláken, trochu hledej.
destrucTORR: Jaky sluchatka, napriklad? Diky.
já mám kino za cca 40k, ale stejně to požívám jen na filmy na hry jedině sluchátka!!!
Za 6000,- seženeš sluchátka co natrhnou kinu za 30K a v téhle cenové relaci se podle mě sluchátka vyplatí mnohem víc jak bedny. Když už, tak bych radši koupil za tu cenu stereo.
Pokud nechceš sluchátka a chceš vyloženě 5.1 bedny, tak jak psal kolega, nejlepší ty logitech z906, míval jsem je a byl jsem spokojený. Ale platí to jen do doby, než u někoho zkusíš herní sluchátka nebo dražší kino.
Za 6 klacků bych asi doporučil Logitech Z906. Žádný trhač trenek to sice není, ale lepší než vyhodit love za aio.
Ahoj, mate nejaky tip na domaci kino okolo sesti tisic k PS4? Co mate doma vy? Jste spokojeni? Diky.
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.