Volné forum

Dlouhé hry (23)

• jaccobino
    jaccobinoReBorn

Ja mám teď 19h v MotorStormu a ještě aspoň 20 přibyde :)

• Hatake
    HatakeSUIT UP!

Dlouhy hry moc rad nemam, radsi tak 10 hodin ale znovuhratelnost. Takovej titam quest jsem dohral 6x :D a pak multaky.

• roly30
    roly30

No myslim že u RPG se dá strávit hodně času jinak já nwm z posledních her co hraji snad žádná nepřekročila 20h

• geobbu
    geobbuWHO CARES

Pak to urcite FF s neco kolem 300hodin (btw. ten CoD4 byla jen multiplayer část :) )

• Reznik_cR
    Reznik_cRGame over

[q][b]ellemenT: [/b]CoD4 něco přibližně přes 420h. [/q]

COD4 ? ste mě asi nepochopily když sem se ptal na nejdelší hru co ste hrály tak sem myslel jako délku dějový linky a čas jehí dohrání ne kolik času ste nad tou celou hrou strávily

• geobbu
    geobbuWHO CARES

CoD4 něco přibližně přes 420h.

• Lamps
    LampsLamps

Vlastně ještě WoW. Tam jsem měl něco kolem 1200 hodin.

• Flaffi
    FlaffiMusic day

SSX pro mě 400h

• jaccobino
    jaccobinoReBorn

U mě vládnou všechny díly FIFY u každé je minimálně 1000 hodin [s6] [s6]

• Blackstar_259
    Blackstar_259

Pff 300 hodin co to je :D...Ja mam u hry Guild Wars [s7] 2015 hodin asi za rok.Jinak Oblivion je taky dost slušná hra tam mám asi 700 hodin.Jinak si myslím že mi 2015 hodin moc lidí věřit nebude,tak jestli chcete tak přes pm vám pošlu screen [s1] .

• Lamps
    LampsLamps

Diablo - ta hra je klidně na stovky hodiny.. s druhým dílem kdybych to sečetl, tak mám nahráno nějakých 400 hodin.

Podobně u Oblivionu - Pc a Xbox => cca 100 hodin..

• Gunan
    GunanPS3+XBOX

přesně to myslím..dějovou linku mám dohranou..ale expy, předměty a hlavně mé oblíbené nemovitosti ten čas nastaví dost..navíc hra má hodně důvodů pro replay

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

[q][b]Gunan: [/b]football manager 2005..stovky hodin:) jinak momentálně mě opětovně chytl fable 2 který taky vydrží hodně dlouho[/q]

Fable 2 by som zrovna za dlhú hru neoznačoval .. ak sa totiž nedržíte striktne postranných úloh .. hlavná linka je dole za chvíľu ..

• Gunan
    GunanPS3+XBOX

football manager 2005..stovky hodin:) jinak momentálně mě opětovně chytl fable 2 který taky vydrží hodně dlouho

• OldaB
    OldaBPÁN PÁNU

Oblivion - 200 hodin, hrál jsem to víckrát

• Reznik_cR
    Reznik_cRGame over

300h to už je teda extrem ideál pro mě těch 20h ale takovejch her je málo, teď vycházej samý hry který se daj dohrát za 6-12h a to je málo třeba COD4 tam sem začal a najednou sem byl na konci [s6]

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

no rozhodně sem patří i Resident Evil když se člověk zasekl na nějakym rebusu tak to byla dost dlouhá doba :)

• miroajax
    miroajaxWAKE

Final Fantasy XII, prolejzal sem kazdej kousek nadhernej lokaci a snazil sem se splnit vsechny ukoly, takze nez sem se dostal na konec ubehlo nejakejch 160 hodin

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

Iron man cca 2 minuty [s6]

• Flaffi
    FlaffiMusic day

Tes Tribunal

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

Tales of Symphonia (Game Cube) cca 100 hodín čistého času

• isildur heir
    isildur heir

TES3 MORROWIND cca 300 hodin s obema datadiskama

• Reznik_cR
    Reznik_cRGame over

podělte se jakou nejdelší hru znáte a jak dlouho ste ji hrály?

Teď sem oprášil starej KOTOR tak proto ta otázka, je to mrtě dlouhá hra teď už nevim ale vim že to bylo tak ňak mezi 35 a 40 hodinama čistý hry

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.