Simulátory

DiRT: Rally (598)

• NathanCloud
    NathanCloud

Ale jo ještě se to hraje, ale jen občas narazím na čecha

• George
    George

@NathanCloud: Od doby co vysla dvojka, uz jednicku jen tak nekdo nezapne... 😉

• NathanCloud
    NathanCloud

Ahoj, hraje tuhle hru ještě někdo?

• Laky
    Laky

@maranelo: díky moc, už jsem si tě Hvězdičky všiml. Tak to je škoda, hlavní že ve verzi 2.0 bude už plná podpora 👍 nový dirt vypadá skvěle 💪

• maranelo
    maraneloN💩SR💩T!
    1

• DIRT® RALLY – PS4 (*)

(*) Compatible only in “SEQUENTIAL [+/-]” mode

• Laky
    Laky

Dobrý den, je tady prosím někdo kdo vlastní handbrake od thrustmasteru? Nemůžu to rozchodit v dirt rally. Když chci nakonfigurovat tu rucku a zatahnu za páku, nic se neděje jako by hra nereagovala na handbrake, ale co je zajímavé, že po přepnutí te ručky od thrustmasteru do módu Sekvenční řadící páky normálně funguje. Kdyby někdo věděl, byl bych moc vděčný za veškeré rady, dekuju 👍

• RomeoSVK
    RomeoSVKRomeoSVK

Diky za odpoveď. Stojí to momentálne 9 libier (UK účet) a celkom na tom pozerám. Hral som len staršie ročníky od Milestone a tie ma zrovna za srdce nezobrali (hlavne grafikou). Viem ale, že v poslednom ročníku sa toho veľa zmenilo k lepšiemu.

• Osiris
    Osiris
    1

@RomeoSVK: Dirt Rally je na tom lépe co se týče hratelnosti, ale na druhou stranu WRC 7 má aktuální licence a podle mě nejlepší design tratí na rally za posledních několik let. Hlavně ty 20km RZ jsou opravdu výzva. Nevím kolik to stojí, ale tipuji, že do 600Kč, tak pokud jsi fanda rally tak bys to měl vzít. Nebo se podívat jestli někde nebude ve slevě krabice kterou můžeš případně prodat dále.

• RomeoSVK
    RomeoSVKRomeoSVK

V rámci Black Friday je v akcii WRC 7. Hrali ste to niekto a viete to porovnať s Dirt Rally?

• black mamba
    black mamba

ha, to jsem nečekal, že bude dvojka. A jsem zvědavej! :)

• cirda
    cirda

Takže budeme válčit krom asfaltu i na šotolině

• Maverick_cz
    Maverick_czG.B. club

V colin mcrae rally 2 sice rallycross nebyl, ale neco podobneho byl preci arcade rezim s sesti auty na trati. Nicmene jsem neskutecne rad a doufam, ze to neposerou. Zrovna vcera jsem si jezdil championship v rallycrossu a rikal jsem si jaka je skoda, ze tam toho obsahu neni vic... Za me urcite nejlepsi rallycross vsech dob a prekvapive i velice kvalitni A.I. souperu.

Kazdopadne ja osobne si myslim, ze je to skutevne Dirt Rally 2.0 ... Kde nebude pouze rallycross. Dovedu si predstavit, ze vypadne hillclimb, ale rally podle me bude. Cody moc dobre vi jakou ikonu necekane stvorila a tak to pekne podoji.

Nevi nekdo proc se mi nezobrazuji moje casy ve svetovem zebricku? Ani u pratel tam zadny nevidim.

• Epic
    Epic
    2
  • deadspace
    deadspacePS12345

poradíte mě někdo jak nastavit volant ,vubec ho tam nikde nemám v nabídce

edit už to mám nesmí být zaplej dual a volant zaroven

• panzpohadky
    panzpohadky808

" DiRT 4 nebude na začátku podporovat PlayStation VR. V budoucnu Codemasters nevylučují patch."

Čím dál víc mě to přestává zajímat...

• hanz917
    hanz917.
    2

link link nová várka gameplayů

• hanz917
    hanz917.
    2

Doufám, že se k našim prodejcům dostane i ten steelbookjinak tohle je rozhodně day 1 hra

• panzpohadky
    panzpohadky808
    2

Adrian: To už se ví nějaký ten pátek.

Ještě doplním že včera oznámili i dvě DayOne edice :)

Citace ze Zing.cz :

Společně s novým trailerem došlo k oznámení dvou edic. V den vydání bude v prodeji takzvaná Day One edice, která kromě hry zahne exkluzivní vozidlo Hyundai R5, stejně jako jedinečný event a Founder Icon. V některých obchodech bude k dostání ještě speciální edice. Ta zahne obsah z Day One edice společně s balíčkem Team Booster Pack, jenž vám poskytne bonusy pro váš tým, personál a vybavení. U obou edic je ještě limitovaný steelbook.

• Adrian4422
    Adrian4422Miska 21

Bude Dirt 4.Už je ve vyvoji.

• hanz917
    hanz917.
    2

link nový trailer zabývající se editorem tratí

• Kostej-cz
    Kostej-czHORIZON

Stepo dik videa jsou TRENING ZADOKOLKY , zadokolky nas ted cekaji ve Dirt Sampionatu CZ SK , ktery prave ted probiha ...Kdo by mel chut se jeste prihlasit muze na Dirtchamp.cz . Zatim je za nami Monte Carlo a rally Svedsko ...Jeste nas ceka 6 rychlostnich zkousek ve tride WRC a tride H ...

• panzpohadky
    panzpohadky808
    10

Tak sem si dnes po uložení malého a ženy po obědě dal kokpit k TV,nasadil "helmu" a zapl DiRTa ... Po chvilce broušení po menu sem si zapl Montly Event. 24 RZet,naživo,bez efektu,bez možnosti dát třeba restart ... Technika Subaru Impreza 1995.Dokonce sem všude nechával default nastavení ! Vedlo se mi vskutku skvěle a já si to neskutečně užíval. Měl sem pár krizovek a taky celkem dost štěstí (hlavně RZty na Monte:)) . Šplhal sem po žebříku nahoru,než přišla předposlední RZ na Walesu. 23 RZta z 24 ! Úplně čůrácky chytnu břeh na výjezdu skoro ke konci a jdu ven,takovej ten malej sráz do louky ... Nemohl sem se hned vyškrábat,tak že si nadjedu a vjedu na silnici tam kde to není tak strmé a najednou konec ! Diskvalifikace ... Do té RZty sem nastupoval na celkovém 27 místě z nějakých 1500 ! Tak sem si jen sundal helmu,lehl si v obýváku na zem a chytl se za hlavu,chtělo se mi brečet,vážně . Tři hodiny času.Teď už je to lepší,alespoň ponaučení no. Příště budu silnější . Tak sem to musel někomu říct,napsat,abych to ze sebe shodil .

Hold prostě rally :)

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️
    1

Jj naposled jsem jel to rally co se jede ve tride s bmw e30 (takova sotolina a hrozny skoky do toho) no 3x jsem to nedojel (strom - celni naraz END :D) po ctvrty 621 ve svetovem zebricku. To jde :)) ale po dojeti normalne zapocenej z toho jaky to byl zapas udrzet to na trati v nejaky rychlosti. Btw. Nejdou mi ukladat videa z hrani nevite nekdo proc? Nestalo se to uz nekomu? Misto na hdd mam ale proste video neulozim. :-(

• panzpohadky
    panzpohadky808
    1

No hoši,VR mrda,fakt ! S cockpitem super,úplně jinej svět ! Přijďte vyzkoušet

Né že se to musí vyzkoušet ! To se musí zažít ! :D

• habahn
    habahn

V Drive clubu VR mě přijdou modely aut hezčí, ale v Dirtu zase vypadají lépe tratě a hlavně je to mnohem zábavnější. Tam, kde jsem se ve 2D modu plácal, tak teď projíždim ve VR tratě přímo ukázkově. Paráda

• avartso
    avartso

Mi prijde dirt graficky o kousek lepsi,hlavne ta trat,ale jizdni model ma dirt paradni proti driveclubu.PC2 vr tak to je jasna koupe

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️
    1

Avartso presne, na co placate 4k, jestli ma smysl 4k tak ve VR nikde jinde..:) Taky me jinak zavodit ani uz nebavi.

Stepobela Driveclub ma rozhodne hezci grafiku, ale na to se*e pes. :)

• RomeoSVK
    RomeoSVKRomeoSVK

Verím, že herný zážitok musí byť pri tom skvelom jazdnom modeli úplne niekde inde. Ale grcal by som ako divý ;)

• hanz917
    hanz917.

avartso: PCars 2 bude ve VR

• avartso
    avartso
    2

Je to fakt bomba v tom VR,at tak udelaji i project cars 2,protoze ja uz jinak nez s kyblem na hlave auta nehraju ,na nejake 4k jim seru mi staci uplne bohate takova grafika(na teto generaci konzoli) co je ted v dirtu.hlave at to je vr

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.